-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz ben girmeyeli baya sayfa olmuş okuyamadım hepsini :) buaralar başım ödemle dertte uzun süre ayakta kalınca ayaklarım hemen şişiyor ağrıyor sizdede varmı bu durum :(

kızlar bebişler doğduğunda ev iş yemek vs zor olacak.
Kış için hazırlık yapacak mısınız? Domates konserve vs.
Ben ağustos sonu gibi kış için bana kolaylık sağlaycak şeyleri hazırlamayı düşünüyorum.Malum hem sağlık açısından hemde pratik olması icin.
Valla canım konserve güzel oluyor domates 55 tane kullandım ben annem yaptım valla cok iyi oldu kısın domates almadım o kadar ve fasulye şeftali komstosu felan patlıcan biber gözletim kısın elime yemek yapmayınca hemen çıkardım yapyıt kolay oluyor yüzük çorbası felan koydum kıslık ne konuluyor koydum valla kısın zorlanmadım canım ben mutfak masrafım yarıya indi o yuzden yani

Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz ben girmeyeli baya sayfa olmuş okuyamadım hepsini :) buaralar başım ödemle dertte uzun süre ayakta kalınca ayaklarım hemen şişiyor ağrıyor sizdede varmı bu durum :KK43:
Canım Hosgeldin valla aynı tatlım buralar ya geçenler okudum veya gördüm bu ödem için karpuz ve baska seyler vardı ama hatırlamıyorum söyler kızlar sana simdi tatlım :)

Bunlar canım aldıklarım :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 37
  • image.webp
    image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 35
  • image.webp
    image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 32
Ay kızlar telefondan giriyorum okumaya ve cevap yaZmaya çalışıyorum esim yemek yemeye götürür ordan arkadasa gidecek oyle yani kızlar simdi hava cok güzel esiyor burda herkez çimlerin üzerine ötuyor yemek yiyor cay kave sohbetleri var Antep işte bu yanı güzel kızlar :₺

kızlar bebişler doğduğunda ev iş yemek vs zor olacak.
Kış için hazırlık yapacak mısınız? Domates konserve vs.
Ben ağustos sonu gibi kış için bana kolaylık sağlaycak şeyleri hazırlamayı düşünüyorum.Malum hem sağlık açısından hemde pratik olması icin.
Gecen sene neler yaptım bır heves neler :KK14: Bu sene pek bırsey atmıcam. Mısır attım gecen haslıyorum tanelıyorum ıyı oluyor :anne: Domatesı napayım bılmıyorum ıyıde oluyor masallah daha bıtmedı son 1 kavanoz kaldı :KK53: belkı gecen seneye gore az daha yaparım. Bıber falan atıcam ama. Bunun dısında son zamanlarda sarma,börek atayım dıyorum mısafır ıcın o_O nohut haslayıp koyarım belkı bırde kofte :KK51:

Valla canım konserve güzel oluyor domates 55 tane kullandım ben annem yaptım valla cok iyi oldu kısın domates almadım o kadar ve fasulye şeftali komstosu felan patlıcan biber gözletim kısın elime yemek yapmayınca hemen çıkardım yapyıt kolay oluyor yüzük çorbası felan koydum kıslık ne konuluyor koydum valla kısın zorlanmadım canım ben mutfak masrafım yarıya indi o yuzden yani
kışın doğum yapacaklar için şart bence.Kolaylık birde sera sebzesi yerine mevsim sebzeleri tüketmiş olacaz.Emziririkenden sağlıklı beslenmek gerekiyor. :)

Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz ben girmeyeli baya sayfa olmuş okuyamadım hepsini :) buaralar başım ödemle dertte uzun süre ayakta kalınca ayaklarım hemen şişiyor ağrıyor sizdede varmı bu durum :KK43:
bu arada sert yazar gıbı olmus canım yanlıs anlama :)))

güzelmiş onlar ben kredi kartıyla yaptım bir sorun çıkmadı sanal kart olabiliyor mu bilmiyorum bende bunu almıştım ama bedeni biraz büyük çıktı ama değiştirmedim 1 2 hafta sonra olur gibi
Güzelmiş Can'ım güle güle kullan iki tane düğün var bakalım ne yapacaksam

Kızlar Selam napıyosunuz
Ben bavullarımı toparlamaya başladım, bizim, kızımın, yol alışverişi bitmiyo bi türlü hazırlıklar. Çamaşır yıka kurut yerleştir. Bide mutfağı boşalttım dolabı temizledim evi silip süpürdüm. Pertim çıktı şuan. Kızımıda bi uyutsam da azıcık bende dinlensem.
Bende temmuz sonu gidiyorum bayram tatiline gidiyorsun demi Can'ım geri döneceksin

kışlık hazırlık için düşündüklerim
domates konserve yapıcam heryemeğe kolaylık.
patlıcan köz
kırmızı biber köz
bezelye
üzüm yaprağı bahceden
belki taze fasulye
barbunya
bamya
Ben kışlık hazırlamıyorum hiç mevsimi gibi olmuyor yaprak bulundururum ben sadece

kışlık hazırlık için düşündüklerim
domates konserve yapıcam heryemeğe kolaylık.
patlıcan köz
kırmızı biber köz
bezelye
üzüm yaprağı bahceden
belki taze fasulye
barbunya
bamya
yapragı memleketten alıyoruz :KK54: taze fasulyede tadını begenmıyoruz buzluktan cıkınca bu sene emın oldum bı daha koymam:110:

yapragı memleketten alıyoruz :KK54: taze fasulyede tadını begenmıyoruz buzluktan cıkınca bu sene emın oldum bı daha koymam:110:

yapılış şekline göre tatları bozuluyor haklısın.Buzluğa atmıyorum konserve yapıyorum domates-fasulye-bamya yı
üzüm yaprağını konserve sevmiyorum,salamurada sevmiyorum.Bahceden toplayıp kaynar suyu batırıp çıkartıyorum soğumaya bırakıyorum sonra poşetlerde buzluğa,yırtılma bozulma olmuyor,kolay çözülüyor,birde tuzlu vs sorunu olmuyor,çözüldüğü gibi sarmaya başlıyorum.

Back
X