Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım konserve güzel oluyor domates 55 tane kullandım ben annem yaptım valla cok iyi oldu kısın domates almadım o kadar ve fasulye şeftali komstosu felan patlıcan biber gözletim kısın elime yemek yapmayınca hemen çıkardım yapyıt kolay oluyor yüzük çorbası felan koydum kıslık ne konuluyor koydum valla kısın zorlanmadım canım ben mutfak masrafım yarıya indi o yuzden yanikızlar bebişler doğduğunda ev iş yemek vs zor olacak.
Kış için hazırlık yapacak mısınız? Domates konserve vs.
Ben ağustos sonu gibi kış için bana kolaylık sağlaycak şeyleri hazırlamayı düşünüyorum.Malum hem sağlık açısından hemde pratik olması icin.
Canım Hosgeldin valla aynı tatlım buralar ya geçenler okudum veya gördüm bu ödem için karpuz ve baska seyler vardı ama hatırlamıyorum söyler kızlar sana simdi tatlım :)Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz ben girmeyeli baya sayfa olmuş okuyamadım hepsini :) buaralar başım ödemle dertte uzun süre ayakta kalınca ayaklarım hemen şişiyor ağrıyor sizdede varmı bu durum![]()
Gecen sene neler yaptım bır heves nelerkızlar bebişler doğduğunda ev iş yemek vs zor olacak.
Kış için hazırlık yapacak mısınız? Domates konserve vs.
Ben ağustos sonu gibi kış için bana kolaylık sağlaycak şeyleri hazırlamayı düşünüyorum.Malum hem sağlık açısından hemde pratik olması icin.
kışın doğum yapacaklar için şart bence.Kolaylık birde sera sebzesi yerine mevsim sebzeleri tüketmiş olacaz.Emziririkenden sağlıklı beslenmek gerekiyor. :)Valla canım konserve güzel oluyor domates 55 tane kullandım ben annem yaptım valla cok iyi oldu kısın domates almadım o kadar ve fasulye şeftali komstosu felan patlıcan biber gözletim kısın elime yemek yapmayınca hemen çıkardım yapyıt kolay oluyor yüzük çorbası felan koydum kıslık ne konuluyor koydum valla kısın zorlanmadım canım ben mutfak masrafım yarıya indi o yuzden yani
mevsimi kirazCanım Hosgeldin valla aynı tatlım buralar ya geçenler okudum veya gördüm bu ödem için karpuz ve baska seyler vardı ama hatırlamıyorum söyler kızlar sana simdi tatlım :)
canım tuzu azaltmayı denesen ?Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz ben girmeyeli baya sayfa olmuş okuyamadım hepsini :) buaralar başım ödemle dertte uzun süre ayakta kalınca ayaklarım hemen şişiyor ağrıyor sizdede varmı bu durum![]()
sen neler atacaksın ?kışın doğum yapacaklar için şart bence.Kolaylık birde sera sebzesi yerine mevsim sebzeleri tüketmiş olacaz.Emziririkenden sağlıklı beslenmek gerekiyor. :)
bu arada sert yazar gıbı olmus canım yanlıs anlama :)))Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz ben girmeyeli baya sayfa olmuş okuyamadım hepsini :) buaralar başım ödemle dertte uzun süre ayakta kalınca ayaklarım hemen şişiyor ağrıyor sizdede varmı bu durum![]()
sen neler atacaksın ?
Bende temmuz sonu gidiyorum bayram tatiline gidiyorsun demi Can'ım geri döneceksinKızlar Selam napıyosunuz
Ben bavullarımı toparlamaya başladım, bizim, kızımın, yol alışverişi bitmiyo bi türlü hazırlıklar. Çamaşır yıka kurut yerleştir. Bide mutfağı boşalttım dolabı temizledim evi silip süpürdüm. Pertim çıktı şuan. Kızımıda bi uyutsam da azıcık bende dinlensem.
Ben kışlık hazırlamıyorum hiç mevsimi gibi olmuyor yaprak bulundururum ben sadecekışlık hazırlık için düşündüklerim
domates konserve yapıcam heryemeğe kolaylık.
patlıcan köz
kırmızı biber köz
bezelye
üzüm yaprağı bahceden
belki taze fasulye
barbunya
bamya
Cooook şekerler ya minik minik yerimm onları ben de yelek başladım minik kızıma kv sağolsun gosteriyo çok da zevkli oluyoBunlar canım aldıklarım :)
yapragı memleketten alıyoruzkışlık hazırlık için düşündüklerim
domates konserve yapıcam heryemeğe kolaylık.
patlıcan köz
kırmızı biber köz
bezelye
üzüm yaprağı bahceden
belki taze fasulye
barbunya
bamya
Bende temmuz sonu gidiyorum bayram tatiline gidiyorsun demi Can'ım geri döneceksin
yapragı memleketten alıyoruztaze fasulyede tadını begenmıyoruz buzluktan cıkınca bu sene emın oldum bı daha koymam
![]()