-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızımmm Oluyorrr benimde.:anneadayı:
İsmi Ada olacak insallah.. :KK200::KK49:
İnanmıyorum şaşırdım valla hayırlısı olsun tatlım herkesin bebeği kız maşallah resim varsa atsana ada ismide çok güzel ismiyle yaşasın Can'ım bu sene kız senesi oldu :KK73:kesin dedi demi Can'ım

Dün diğer sayfalara bakıyordum, listeleri inceliyordum, birinde ilk tahmin ve son tahmin vardı. Bazı arkadaşlarınki ilk tahmin kız sonra erkek çıkan olmuş veya aksine :KK45:
Yaa ben o kadar erkek hissettim ki kız fikrine iyice kendimi alıştırmaya çalışıyorum hala kıyafet alamadım umarım yanılmamıştır doktor benim arkadaşıma da 4 aya kadar erkek dediler sonra kız Rabbim hayırlısını versin ama hisseden kişi farklı cinsiyet söyleyince bi dumur oluyor :-)

Vallahi canım çıkıyor şurda öyle hastalık çekiyorsunuz ya. Hani burda olsanız hangi kapıda olsanız bulcam, bardaklarımı alıp bardak vurcam sonra yatağına yatırıp terlemeni sağlıcam. Yeminle böyle size bakıp besleyesim geliyor ya siz böyle devam ettikçe :KK69:

Bunları duymak ne kadar güzel. Ben bu dopingle iyileşirim kesin Canım annem bana yakın, normalde böyle zamanlarda kızımı alır bakar, ben yatar dinlenirim düzeliriz hemen. Ama bu defa kızımı öyle bi yakaladıki hastalık, çok mızmız, kucağımdan inmek istemiyor. Eşime bile gitmiyor ki ben azcık dinleneyim. Öyle oluncada iyileşme sürecimiz biraz daha geç oluyor tabi.

Kızımmm Oluyorrr benimde.:anneadayı:
İsmi Ada olacak insallah.. :KK200::KK49:
Ayyy gözün aydın canım. Bir kız daha eklendi listemize. MaşAllah kuzucuklara.

Yaa ben o kadar erkek hissettim ki kız fikrine iyice kendimi alıştırmaya çalışıyorum hala kıyafet alamadım umarım yanılmamıştır doktor benim arkadaşıma da 4 aya kadar erkek dediler sonra kız Rabbim hayırlısını versin ama hisseden kişi farklı cinsiyet söyleyince bi dumur oluyor :-)

Ben hastaneye çok güveniyorum, o yüzden eğerki farklı cinsiyet derse sonradan şok olurum. Kayıtlara kız bebek diye geçmiş, artık değişmez heralde. Ben hep kız hissettiğim için doktor kız dediğinde çok şaşırmadım. Zaten alışverişlik bir durumumuzda yok şuanlık. Doğuma yakın bazayı kaldırıp, hurçlardaki kıyafetleri bir yıkayıp ütülerim, tamamdırrr.

Kızlar bu arada saç boyatacak veya boyatmış olan var mı ben ocak ayında boyatmıştım sonrada hamile kaldığımı öğrenmiştim şimdi beyazlarım var önlerde biraz çıkmaya başladı hamilelikte saç boyatmaktan korkuyorum ama bir aydan bilemedim iki aydan saçlarım çok iğrenç olacak boyatan varsa fikir verirmisiniz kızlar
ben 3 aydan sonra saç diplerine değmeden boyatılabiliyor diye okumuştum ama ne kadar güvenilir ne kadar dikkat ederler bilemiyorum canım
Ayrıca bende unutkanlıkta başladı birşey yapacam diyorum unutup 5 dkka sonra aklıma geliyor sizde de oluy mu
of sorma ya bende de çok fazla ama bu durumdan en çok eşim muzdarip.unutup aynı şeyi 3 kere anlattığım oluyor bıktı adam artık :D

Bunları duymak ne kadar güzel. Ben bu dopingle iyileşirim kesin Canım annem bana yakın, normalde böyle zamanlarda kızımı alır bakar, ben yatar dinlenirim düzeliriz hemen. Ama bu defa kızımı öyle bi yakaladıki hastalık, çok mızmız, kucağımdan inmek istemiyor. Eşime bile gitmiyor ki ben azcık dinleneyim. Öyle oluncada iyileşme sürecimiz biraz daha geç oluyor tabi.

Doping değil canım ya hakikaten çok üzülüyorum yazık bebeğin ayrı sen ayrı, ben kendim tek hastayken parmağımı oynatasım gelmiyo da, senin evladın da hasta bi de. Çocuklar genelde böyle hastayken ayrı bi anneye düşüyorlar.
Hep diyorum Allah yardımcınız olsun canı gönülden diliyorum bunu.

Bu arada kızlar benim teyzemin gelini de hamile benden 10 gün önce, doktor ona da 12. haftasında erkeğe benziyor demişti, dün kız rahatsızlanmış biraz, doktora gitmişler doktor kız demiş şimdide. Erken zamanda yapılan cinsiyet tahminlerine pek güvenesim gelmiyo.
Evladım da sonradan kıza dönerse, erkek gibi kızım olacak diye sevcem ben onuuuuuu
:KK16::KK36::KK36::KK46: annesi yer

4 boyutlu taramada yanılma olmuyor diye biliyorum ben mayısın Sonunda sanırım kıyafet alırım ama haftaya eksiklere başlayacam başlamakta zorundayım zaten çünkü 7 aydan sonra memlekete gidecem

Tesekkur ederim, erkek hissediyordum sasircam kiz derse diodum ama inan ole olmadi insan her turlu oluyor

Arkadaşlar aranızda böbreklerinde ağrı yaşayan var mı? Ya benim bugün sağ boşluğumda bir ağrı var da.. doktorum pazartesi gel bakalım dedi.. Az su da içmiyorum (2 litreye yakın).. Korkulacak bişry yoktur dimi?

Arkadaşlar e Bebek'te arabalarda indirim var ben chicco düşünüyordum hem puset hem arabalı olan joie diye bir marka var bilginiz var mı hiç resimde atıyım size sizlerinde aklında bulunsun B BirAnneBirEvlat sen önermiyormusun Can'ım senin bilgilerine ihtiyacım var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 47
Back
X