- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
gözün aydın canım kurtuldun sende meraktanbide ben öğrenseydım
![]()
Sende gittiginde ogrenirsin insallah.
Gönlüne göre olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın canım kurtuldun sende meraktanbide ben öğrenseydım
![]()
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın canımbakalım bende ne olacak
![]()
amın tatlım ben kız istyorum sağlıklı bır şekilde mayısın 10 unda da ben gidecem belli olur sanırımSende gittiginde ogrenirsin insallah.
Gönlüne göre olsun.![]()
Erkek dedi doktor canım ama gelecek ay kesinleştiririm dedi.
Hadi gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alıp ismiyle büyümeyi nasip etsin Rabbim.
İnanmıyorum şaşırdım valla hayırlısı olsun tatlım herkesin bebeği kız maşallah resim varsa atsana ada ismide çok güzel ismiyle yaşasın Can'ım bu sene kız senesi olduKızımmm Oluyorrr benimde.
İsmi Ada olacak insallah..![]()
Yaa ben o kadar erkek hissettim ki kız fikrine iyice kendimi alıştırmaya çalışıyorum hala kıyafet alamadım umarım yanılmamıştır doktor benim arkadaşıma da 4 aya kadar erkek dediler sonra kız Rabbim hayırlısını versin ama hisseden kişi farklı cinsiyet söyleyince bi dumur oluyorDün diğer sayfalara bakıyordum, listeleri inceliyordum, birinde ilk tahmin ve son tahmin vardı. Bazı arkadaşlarınki ilk tahmin kız sonra erkek çıkan olmuş veya aksine![]()
Maşallah çok şekerBunlarda benim kızımın ultrason görüntüleriydi. Yeni kuzum daha küçük olduğu için çok net görüntümüz yok.
Eki Görüntüle 1823243 Eki Görüntüle 1823242 Eki Görüntüle 1823241 Eki Görüntüle 1823240 Eki Görüntüle 1823239
bende de var 2 3 haftadır leyla gibiyim:)Ayrıca bende unutkanlıkta başladı birşey yapacam diyorum unutup 5 dkka sonra aklıma geliyor sizde de oluy mu
Tebrikler canım benim yeğenimin adıda adaKızımmm Oluyorrr benimde.
Vallahi canım çıkıyor şurda öyle hastalık çekiyorsunuz ya. Hani burda olsanız hangi kapıda olsanız bulcam, bardaklarımı alıp bardak vurcam sonra yatağına yatırıp terlemeni sağlıcam. Yeminle böyle size bakıp besleyesim geliyor ya siz böyle devam ettikçe![]()
Ayyy gözün aydın canım. Bir kız daha eklendi listemize. MaşAllah kuzucuklara.Kızımmm Oluyorrr benimde.
Yaa ben o kadar erkek hissettim ki kız fikrine iyice kendimi alıştırmaya çalışıyorum hala kıyafet alamadım umarım yanılmamıştır doktor benim arkadaşıma da 4 aya kadar erkek dediler sonra kız Rabbim hayırlısını versin ama hisseden kişi farklı cinsiyet söyleyince bi dumur oluyor![]()
ben 3 aydan sonra saç diplerine değmeden boyatılabiliyor diye okumuştum ama ne kadar güvenilir ne kadar dikkat ederler bilemiyorum canımKızlar bu arada saç boyatacak veya boyatmış olan var mı ben ocak ayında boyatmıştım sonrada hamile kaldığımı öğrenmiştim şimdi beyazlarım var önlerde biraz çıkmaya başladı hamilelikte saç boyatmaktan korkuyorum ama bir aydan bilemedim iki aydan saçlarım çok iğrenç olacak boyatan varsa fikir verirmisiniz kızlar
of sorma ya bende de çok fazla ama bu durumdan en çok eşim muzdarip.unutup aynı şeyi 3 kere anlattığım oluyor bıktı adam artıkAyrıca bende unutkanlıkta başladı birşey yapacam diyorum unutup 5 dkka sonra aklıma geliyor sizde de oluy mu
Bunları duymak ne kadar güzel. Ben bu dopingle iyileşirim kesin Canım annem bana yakın, normalde böyle zamanlarda kızımı alır bakar, ben yatar dinlenirim düzeliriz hemen. Ama bu defa kızımı öyle bi yakaladıki hastalık, çok mızmız, kucağımdan inmek istemiyor. Eşime bile gitmiyor ki ben azcık dinleneyim. Öyle oluncada iyileşme sürecimiz biraz daha geç oluyor tabi.
Ayyy gözün aydın canım. Bir kız daha eklendi listemize. MaşAllah kuzucuklara.
Tesekkur ederim, erkek hissediyordum sasircam kiz derse diodum ama inan ole olmadi insan her turlu oluyorBunları duymak ne kadar güzel. Ben bu dopingle iyileşirim kesin Canım annem bana yakın, normalde böyle zamanlarda kızımı alır bakar, ben yatar dinlenirim düzeliriz hemen. Ama bu defa kızımı öyle bi yakaladıki hastalık, çok mızmız, kucağımdan inmek istemiyor. Eşime bile gitmiyor ki ben azcık dinleneyim. Öyle oluncada iyileşme sürecimiz biraz daha geç oluyor tabi.
Ayyy gözün aydın canım. Bir kız daha eklendi listemize. MaşAllah kuzucuklara.
Tebrikler canım benim yeğenimin adıda ada![]()