-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın annişler

Biz yine gezmelerdeyiz

Canım adı üstünde yalancı sancı
Zaten düzenli olmuyormuş. Daha yaşamadım ama uzun dürerse şayet ılık bir duş al. Devam ederse gerçek, durursa zaten yalancı olanmış. Ben de nette araştırdıklarım sayesinde öğrendiklerim bunlar
Şükür ki ayağa kalktıktan 10 dk. Sonra tahminen geçti aklım çıktı resmen o doğum hissi varya onu yaşadım doğurucam sandım eğer gerçek doğum sancısı bu sancının hiç geçmeyeni ise off diyorum :))

Canım sanırım bendede oluyor sancı şeklinde aşırı zorlaması olmuyor kısa kısa yoklayıp geçiyor, normaldir sanırım ama yinede doktora bildirmekte fayda var bence.
Beni yatakta kıvrandırdı diyebilirim bu sancı şükür ayağa kalkınca geçti ama :)

Günaydın annişler

Ay ben hala resim yükleyemedim size

Canım hani çok sıkıntın olursa elbet gidersin demiştim. Sen yine de yat dinlen yani. Rabbim esirgesin bebişini

Hayırlısıyla dönersin inş

Herkes Bayram telaşında hala : )

Hayırlı haberlerle gel canım

Günaydın canım :KK60:

Ben de gündüz uykusu yokta bu ara Bi huy edindim sabah saat 6 da uyanıyorum yaa. Ondan sonra uyu uyuyanilirsen. Ne gıcık bi durum. Ama o saatlerde kızım uyanık oluyor bol bol hareketlerini hissediyorum : )

Benim daha göğüs altında sertlik gibi bişey hissetmiyorum ama bazen tekme mi direk mi ne vuruyorsa artık... Nefesimi kesiyor benim de. Aynı şeyi afedersiniz alt tarafa doğru da yapıyor. Çıkıcak gibi hissediyorum ya da küçük abdestim yoksa bile geliyor gibi hissedip lavaboya gidiyorum hemen :KK70: Tatlış kızım beniiiiim. :anneadayı::KK200:

Selen_Ay Selen_Ay senin erkek değil miydi o_O Ben yanlış mı anımsadım.

Beni yatakta kıvrandırdı diyebilirim bu sancı şükür ayağa kalkınca geçti ama :)

Doktorun gidişatımızı bilmesi açısından gittiğimizde söyleyelim durumu, normal der belki ama yinede bilsin :)
Birde bende şişme oluyor, özellikle ayak şişmesi balon gibi oluyorlar havalanacağım gibi hissediyorum ayaklarımdan :KK70:
Tatildi oraya git buraya git derken yollarda çok zaman geçirdim onun etkisi sanırım ama yinede aklımda gidince söyleyeceğim doktoruma :)

Günaydın kızlar nasılsınız ? Yalancı sancılarınız başladı mı acaba sizin ? Nasıl oluyo bi bilginiz var mı ? Dün 2 kere uykumdan uyandırcak şekilde sancım vardı karnım taş gibi oldu bel kasık ve karnımın yanları feci şekilde ağrıdı hamile olmasam adet oldum diyebilirdim internetten de baktım bu şekilde oluyomuş şükür düzensiz dr.a gitmelimiyim acaba normal dimi bu sancılar ?
canım bende doğum gibi sancısı olmadı ama dün akşam uzanırken sağ kasığıma bir ağrı girdi bıçak saplanmış gibi 3-4 kere oldu.magnezyum içtim rahatladım hatta gece uyanmadım bile ilk defa uyurken.sabahta işe gelirken çok az ağrım vardı sağ kasığımda ama akşamki kadar değildi.kasık ağrısı normal demişti geçen gidişimde doktorum ama bi dahaki gidişimde yine sorcam

Günaydın kızlar nasılsınız ? Yalancı sancılarınız başladı mı acaba sizin ? Nasıl oluyo bi bilginiz var mı ? Dün 2 kere uykumdan uyandırcak şekilde sancım vardı karnım taş gibi oldu bel kasık ve karnımın yanları feci şekilde ağrıdı hamile olmasam adet oldum diyebilirdim internetten de baktım bu şekilde oluyomuş şükür düzensiz dr.a gitmelimiyim acaba normal dimi bu sancılar ?
merhaba canım, bende de geçen haftalarda kasılma çoktu, şimdi yok ve iki kere regl sancısı tuttu. 5 daklık.

Günaydın kızlar tekrar toparlanıyoruz:KK200:
kasılmalardan bahsetmişsiniz bende 1 kere oldu ama doğuruyorum sandım hemen geçti çok şükür ama uyku esnasında dönüşlerde sadece arada ufak ağrı giriyor oda normaldir inş.

Doktorun gidişatımızı bilmesi açısından gittiğimizde söyleyelim durumu, normal der belki ama yinede bilsin :)
Birde bende şişme oluyor, özellikle ayak şişmesi balon gibi oluyorlar havalanacağım gibi hissediyorum ayaklarımdan :KK70:
Tatildi oraya git buraya git derken yollarda çok zaman geçirdim onun etkisi sanırım ama yinede aklımda gidince söyleyeceğim doktoruma :)
Aynen söyliyelim bilsin en azından sonra niye sölemedin olmasın belki ilaç yada yapmamız gereken şeyler vardır anlatır :) uzun yol ve ayakta kalma mahvediyo insanı bende bi kere oldu ayaklarda sadece arı sokmuş gibi resmen iyi bişey olmasada hoşuma gidiyo benim ya manyakmıyım neyim :))

canım bende doğum gibi sancısı olmadı ama dün akşam uzanırken sağ kasığıma bir ağrı girdi bıçak saplanmış gibi 3-4 kere oldu.magnezyum içtim rahatladım hatta gece uyanmadım bile ilk defa uyurken.sabahta işe gelirken çok az ağrım vardı sağ kasığımda ama akşamki kadar değildi.kasık ağrısı normal demişti geçen gidişimde doktorum ama bi dahaki gidişimde yine sorcam
Sor canım ihmal etme bende sorucam ama bunun kasık ağrısı olmadığına eminim ben :)

merhaba canım, bende de geçen haftalarda kasılma çoktu, şimdi yok ve iki kere regl sancısı tuttu. 5 daklık.

Günaydın kızlar tekrar toparlanıyoruz:KK200:
kasılmalardan bahsetmişsiniz bende 1 kere oldu ama doğuruyorum sandım hemen geçti çok şükür ama uyku esnasında dönüşlerde sadece arada ufak ağrı giriyor oda normaldir inş.
sizin haftanız benden büyük sancı geçti benim de şükür ama bu kadar erken olması korkuttu beni sadece olabilir mi acaba diye merak ettim :)

kızlar başka foruma bakarken aşağıdaki paylaşımı gördüm yolunuz düşünce sorabilirsiniz bazı şehirlerde bu promosyonu yapmışlar galiba ben hafta sonu bakcam tabi bitmezse

Ebebekte bir kampanya var. 7 ay ve üstü gebişler için. Kimliğinizi götürüp 5 tl karşılığında bu kutuyu veriyorlar. Kullanmayacak olsanız bile ihtiyacı olan birilerine hediye edilebilinir. Ben sağlık ocağına vermeyi düşünüyorum, ihtiyaç sahibi bir anneye gider illaki :dua:
Bez almaya gittiğimde öğrendim. Balçova ege park ve point bornovadaki ebebek mağazalarında. Yolunuz düşerse aklınızda olsun:KK73:

index.php
index.php
index.php

kızlar başka foruma bakarken aşağıdaki paylaşımı gördüm yolunuz düşünce sorabilirsiniz bazı şehirlerde bu promosyonu yapmışlar galiba ben hafta sonu bakcam tabi bitmezse

Ebebekte bir kampanya var. 7 ay ve üstü gebişler için. Kimliğinizi götürüp 5 tl karşılığında bu kutuyu veriyorlar. Kullanmayacak olsanız bile ihtiyacı olan birilerine hediye edilebilinir. Ben sağlık ocağına vermeyi düşünüyorum, ihtiyaç sahibi bir anneye gider illaki :dua:
Bez almaya gittiğimde öğrendim. Balçova ege park ve point bornovadaki ebebek mağazalarında. Yolunuz düşerse aklınızda olsun:KK73:

index.php
index.php
index.php
bende tam ona bakıyodum canım acaba optimumdaki ebebekte var mıdır diyodum kendi kendime :D

Aynen söyliyelim bilsin en azından sonra niye sölemedin olmasın belki ilaç yada yapmamız gereken şeyler vardır anlatır :) uzun yol ve ayakta kalma mahvediyo insanı bende bi kere oldu ayaklarda sadece arı sokmuş gibi resmen iyi bişey olmasada hoşuma gidiyo benim ya manyakmıyım neyim :))

O tarz şeyleri bende takmıyorum hoşuma gitmesede :) Benim tek takıntım kilo alıyor olmak, bünyem kilo almaya çok müsait malesef :kızgın::KK23:

Kızlar sabah gidip havlumu ve tulumlarımı aldım. Ama şu an Erfelekteyiz eve gidince bütün kıyafetlerimizi paylaşıcam : )

Selen_Ay Selen_Ay senin erkek değil miydi o_O Ben yanlış mı anımsadım.

Yok canım sen doğru hatırlıyorsun da bizim oğlan kıza döndü :D
Yarın yine gitcez doktora, eşim diyor ki ya doktor yine erkek derse. Aman diyorum şom ağzını kapa. Bi değiştiği yeter zaten

index.php
index.php
index.php

Çok güzel kampanyaymış
Bizim burda varsa gidip alim hemen : )
7 ay derken belli bir haftası var mı bunun canım? Benim hesabımla bu ayın 19 undan sonra 6 ayım bitmiş olacak da

Günaydın kızlar :)) dün pikniğe gittik mağara gezisi 1580 m uzunluğunda tabi bi de dönüşü vardi ölüyorum şu an her yerim agriyo gece de geç geldik giremedim çok şey kaçırmadim inş. Biraz okumaya çalıştım ama :KK56:

Back
X