-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar bebefox un bebek destek minderinden alan var mı nasıl markafonide indirimde de kararsız kaldım elle tutup görmeyince :))

Kızlar bebefox un bebek destek minderinden alan var mı nasıl markafonide indirimde de kararsız kaldım elle tutup görmeyince :))

Bu sırt destek minderleri çok basit evde kendinde yapabileceğin birşey indirimde dedikleri fiyat bile bence çok fazla bunun için. hangi marka olursa olsun kalite farkı belki üstünde ki kumaş olur birtek,Dikiş bilmiyorsan çevrende biri biliyordur olmadı,bir terziye ver elyaf kumaş 5TL diker.

Sağolun kızlar bilgileriniz için bende bakteri çıktı internetten bakıyorum bakteride su kaçağına sebep olurmuş ay doktordan çıktığımdan beri kafam karışık insanın doktoruna güvenmemesi çok kötü birşey bakalım 10 gün boyunca antiboyitik içecem bakalım ne durumda olacaz

Bu sırt destek minderleri çok basit evde kendinde yapabileceğin birşey indirimde dedikleri fiyat bile bence çok fazla bunun için. hangi marka olursa olsun kalite farkı belki üstünde ki kumaş olur birtek,Dikiş bilmiyorsan çevrende biri biliyordur olmadı,bir terziye ver elyaf kumaş 5TL diker.
Çok mantıklı canım ya :))

Kızlar merhabalar bugun doktor randevum vardı bebeğimin kilosu 1140 olmuş herşey yolunda dedi doktor sonra ben dedim ki doktora enfeksiyon olduğunu düşünüyorum dedim kan,idrar ve bir de vajinama bez içerisinde sarı bir kağıt koymamı istediler enfeksiyon çıktı kanımda ve idrarım da sonrada doktor su kaçağı var dedi bir ay tuvalet dışında hiçbiryere kalkma dedi bende enfeksiyondan mı dedim cevap vermedi suyum geliyor olsa alttan muyahene etmesimi gerekmezmi bu doktora 4 aydan bu yana hiç güvenmiyorum bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Geçmiş olsun canım su kaçağını duydum ama üstün körü ve genelde son ayda filandı o kişiler. İnşallah bir sıkıntı olmaz canım

günaydın kızlar bugün hiç keyfim yok :( gece 4e kadar uyuyamadım sonra sızmışım bir ara.bacaklarım vücudum pişik oldu,kollarımda kurdeşen gibi sivilceler çıkıyo kaşınıp duruyo,gece yatarken göbeğim artık pek izin vermiyo rahat yatmama :( çok şükür bunlar küçük sorunlar ama hepsi uykusuzluğa sebep oluyo oda sersem gibi yapıyo beni

günaydın kızlar bugün hiç keyfim yok :KK43: gece 4e kadar uyuyamadım sonra sızmışım bir ara.bacaklarım vücudum pişik oldu,kollarımda kurdeşen gibi sivilceler çıkıyo kaşınıp duruyo,gece yatarken göbeğim artık pek izin vermiyo rahat yatmama :KK43: çok şükür bunlar küçük sorunlar ama hepsi uykusuzluğa sebep oluyo oda sersem gibi yapıyo beni

geçmiş olsun pişik için sudocrem kullan.Sıcakta hiç çekilmez :(

geçmiş olsun pişik için sudocrem kullan.Sıcakta hiç çekilmez :KK43:
sorma canım ya gece bacaklarımı ayırıp yatmam gerekiyor o zamanda göbeğim izin vermiyor.bacaklarımın arasına yastık koymayı denedim o daha çok terletti.vantilatörü açıp yatayım dedim o da çarptı galiba sırtım göğsüm ağrıyo zor nefes alıyorum :( şikayet etsem mi bunada şükür mü desem bilemedim

günaydın kızlar bugün hiç keyfim yok :KK43: gece 4e kadar uyuyamadım sonra sızmışım bir ara.bacaklarım vücudum pişik oldu,kollarımda kurdeşen gibi sivilceler çıkıyo kaşınıp duruyo,gece yatarken göbeğim artık pek izin vermiyo rahat yatmama :KK43: çok şükür bunlar küçük sorunlar ama hepsi uykusuzluğa sebep oluyo oda sersem gibi yapıyo beni
günaydın yaa birde sıcak ekleniyor sıcaklara kaldık iyice inş. tez zamanda vakit geçerde rahatlarız o koldaki isilik gibi sivilceden bendede var :confused:kaşınıyorum sürekli

Bu arada aldıklarımızı da atayım size

Bu zamanında babamıza ait olan kundak bohçaları, şimdi nasipse kızçesinin olacak
Eki Görüntüle 1858407

Bu babanemizin aldığı battaniye

Eki Görüntüle 1858408

Bunlarda yine babanemizin aldığı ağız bezleri, emzirme örtüsü, tulum

Eki Görüntüle 1858410

Bu da benim aldığım çooooook sevdiğim havlu yanında eşantiyon tulumlar

Eki Görüntüle 1858412

Hepsi güzel canım, sağlıkla giysin bebeğin :)

Günaydın kızlar :anneadayı::nazar::KK200:
tugder tugder canım geçmiş olsun, yat dinlen sen, inşallah bir sıkıntı olmaz. Bak bebeğin de iyiymiş maşAllah, doktorun dediklerini yap, inşallah geçip geder.
Selen_Ay Selen_Ay canım hepsi güzeller güle güle kullan. carters'in tulumlarını kaç aylık aldın?:KK69:
yengec4 yengec4 benim de göbeğime çıkıyo 1 kaç tane sivilce sıcaktan mı acaba:confused:

Kızlar bu arada kaç gündü gerçek doğum videoları izliyorum, düşünüyorum acaba yapabilicekmiyim :KK22: video izleye izleye kadın doğum uzmanı oldum valla:-)

sorma canım ya gece bacaklarımı ayırıp yatmam gerekiyor o zamanda göbeğim izin vermiyor.bacaklarımın arasına yastık koymayı denedim o daha çok terletti.vantilatörü açıp yatayım dedim o da çarptı galiba sırtım göğsüm ağrıyo zor nefes alıyorum :KK43: şikayet etsem mi bunada şükür mü desem bilemedim

öncelikle pişiğe çare bulmak lazım.Yarın istanbul-Ankara 40 dereceleri görecekmiş.Bebeklere uygun bir pişik kremi kullanman şart.Evde varsa ihmal etme.
çok dışarı çıkma yürüyüş yapma.
bende 2 haftadır hemoroid sıkıntısı yaşıyorum sıcakta hamilelere ne kadar zor oluyor,allah yardımcmız olsun.

bak sudocrem için bir annenin tecrübesi
http://oncekadinsonraanne.blogspot.com/2012/06/sudocrem-her-derde-deva-bir-krem-daha.html

AGRA AGRA olabilir canım sıcaktan hiç bende olmayan şeyler olmaya başladı artık her şeyi normal karşılıyorum :D
ben doğum videoları izleyemiyorum çünkü 2 dakika sonra ağlamaya başlıyorum :D

öncelikle pişiğe çare bulmak lazım.Yarın istanbul-Ankara 40 dereceleri görecekmiş.Bebeklere uygun bir pişik kremi kullanman şart.Evde varsa ihmal etme.
çok dışarı çıkma yürüyüş yapma.
bende 2 haftadır hemoroid sıkıntısı yaşıyorum sıcakta hamilelere ne kadar zor oluyor,allah yardımcmız olsun.

bak sudocrem için bir annenin tecrübesi
http://oncekadinsonraanne.blogspot.com/2012/06/sudocrem-her-derde-deva-bir-krem-daha.html
canım pişik kremi var ama doktoruma sorduğumda pudra kullan dedi ilaç önermedi bende o yüzden bir şey kullanmadım.dışarı çıkmıyorum canım sabah işe geliyorum akşam eve gidiyorum gün içinde iş yerinde günlük işleri yapıyorum dolaşıyorum işte o kadar.sanada çok geçmiş olsun canım valla Allah yardımcımız olsun

Kızlar bu arada kaç gündü gerçek doğum videoları izliyorum, düşünüyorum acaba yapabilicekmiyim :KK22: video izleye izleye kadın doğum uzmanı oldum valla:-)
ben de daha önce izlemiştim:oops: bende bu konuda cesaret yok maalesef azıcık olsaydı keşke

Kızlar merhabalar bugun doktor randevum vardı bebeğimin kilosu 1140 olmuş herşey yolunda dedi doktor sonra ben dedim ki doktora enfeksiyon olduğunu düşünüyorum dedim kan,idrar ve bir de vajinama bez içerisinde sarı bir kağıt koymamı istediler enfeksiyon çıktı kanımda ve idrarım da sonrada doktor su kaçağı var dedi bir ay tuvalet dışında hiçbiryere kalkma dedi bende enfeksiyondan mı dedim cevap vermedi suyum geliyor olsa alttan muyahene etmesimi gerekmezmi bu doktora 4 aydan bu yana hiç güvenmiyorum bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bu durum bu şekilde olmaz bence başka bir doktorla görüşüp emin olmalısın durumundan.

Back
X