Günaydın canım randevunu erkene çekme ihtimalin yok mu için rahatlamış olur inşallah normaldir ağrılar ben üşütünce öyle oluyor benimde 3 hafta var daha kontrole ama haftaya gitcem herhaldegünaydın kızlar..
2-3 gündür ara ara karnımda veya kasığımda ağrı oluyo bi süre sonra geçiyo demiştim.işe gelip giderken arada hızlı yürüdüm ondan diye düşünüyodum ama kafamı kurcalayan şeyler var.korkuyorum yine iltihap mı var diye
kontrolüm daha haftaya cumaama bu ağrılar normaldir inşallah rahim büyüdüğündendir iltihap yoktur tekrar antibiyotik kullanmak istemiyorum.idrarımda bi sıkıntım yok normal yapıyorum,koku yada renk değişimide yok ne yapsam bilemedim.
akşam acile gitsem mi diye düşündüm ama eşim kızdı acilde alttan muayene etmek istiyolar biliyosun gitme diye ne yapcam bilemedim
Günaydın canım güle güle kullan hepsi çok güzelBu arada
@tugder cim. Ayyy senin terliklerini yesinler. Gerçekten çok güzeller. Güle güle kullan demicem. Çünkü zaten eeeeeen güzel gününde kullanacaksın İnş
@MutluBulut_ canım seni de unutmadım. Aklımdaydın. Ne güzel Bi eksiğin daha bitmiş. Kısmet işte sana denk gelmiş
Resim attığını hatırlamıyorum acaba kadının yaptığı şeylerin Bi örneği var mı? Baksak bi
Meraklı ben
Demin yazı arasında da belirttim yakın arkadaşım kızımın Kalın battaniyesini, bir hastane çıkışını üstüne bir de çok hoşuna gidince süslü bir takım almış. O kadar hoşuma gittiki anlatamam
Ayrıca hani bana Bebek arabasını hediye alacak olan kuzenim vardı ya. O arabayı almaya giderken diğer kuzenimin eşi de gelmiş. Demiş ben de hediyeye ortak olayım daha iyi Bi araba alalım ve arabamız şuna döndü
Eki Görüntüle 1860477
Dünden için kuzenim alacaktı. Haftaya da kargolayacak inş. Hayırlısıyla gelsin de daha detaylı resimlerini atarım
Bu arada arkadaşımın aldığı kıyafetlerin de bazı resimlerini atayım
Olmadı daha detaylılarını elime ulaşınca atarım. O da bugün kargoya verecekti
Eki Görüntüle 1860478 Eki Görüntüle 1860479 Eki Görüntüle 1860480 Eki Görüntüle 1860481 Eki Görüntüle 1860482 Eki Görüntüle 1860483 Eki Görüntüle 1860484
Bu arada burdaki Bi arkadaşım. İlk taşındığımızda söz vermişti hastane çıkışı. Görünce çok beğenip almış birine hediye etmek için. Bende çooook beğendim. (Lacivert ve puantiyeli)
İşte ben de çocuk için koşturuyorum ya o zamanlar.
Dedi ki oğlun olsun vereyim. Sonra dedi neyin olsa fark etmez veririm
O da bunu hediye ediyor sağ olsun
Eki Görüntüle 1860485
3 hastane çıkışım oldu yeter artık. Şükür
bence de yalnış, Selen_Ay aldığı için sordum. 35x35 çok küçük oluyo hangi kafa ile yazmışlar merak ettimbattaniyleri hep yanlış yazıyorlar,bende polo dan aldım 90 x 180 yazıyordu bebek penye battaniyesinde,site yanlış yazmışdır dedim,geldi üzerinde de öyle yazıyor ama boyut öyle değil.
cnm ağrı çokmu rahatsız ediyor? ağrıdan bende de oluyor, fazla yürüdüğümde falan. rahim büyüyor ya ondan olduğunu düşünüyorum. ya da yalancı kasılmalar olabilir. çok rahatsız ediyorsa doktorunu ara sor.günaydın kızlar..
2-3 gündür ara ara karnımda veya kasığımda ağrı oluyo bi süre sonra geçiyo demiştim.işe gelip giderken arada hızlı yürüdüm ondan diye düşünüyodum ama kafamı kurcalayan şeyler var.korkuyorum yine iltihap mı var diye
kontrolüm daha haftaya cumaama bu ağrılar normaldir inşallah rahim büyüdüğündendir iltihap yoktur tekrar antibiyotik kullanmak istemiyorum.idrarımda bi sıkıntım yok normal yapıyorum,koku yada renk değişimide yok ne yapsam bilemedim.
akşam acile gitsem mi diye düşündüm ama eşim kızdı acilde alttan muayene etmek istiyolar biliyosun gitme diye ne yapcam bilemedim
Günaydın :)Kızlar günaydın
Sabah sabah deli dürttü beni burdayım.
Ya o huzursuzluk hepimizde mevcut heralde. Şey demişti bi hoca hanım, şeytan bebekli anneyi sevmezmiş o yüzden sürekli vesvese yaptırırmış. Bunu duyduğumdan beri İçime ne Zaman sıkıntı gelse Rabbime sığınıyorum. Ondan başka sığınacak kimimiz var.
ayy ben ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum, migrenim var, hamilelikten önce migren ılacını kullanmıyordum , eşim kızıyordu işgence ediyorsun kendine diyordu, o da tam aksine bir yeri ağrısın hemen bir torba ilaç içercanım bende şeftaliyle şifa buldummagnezyumun yerini aldı
Çiğ badem çok iyi bebişe. zekasına mı neyinese iyi geliyobol bol tüket, kasılmaya iyi geldiğini sonradan öğrendim, magnezyum ilacına gerek kalmadı
güle güle kullan cnm hepsi güzellersana başka b,r sorum olacak, cartersin penye battaniyesi normalden büyük dedin, ben websitelerinde baktım da ölçü olarak 35x35 yazmış. 35cm mi?35 küçük değil mi? yoksa onlar yalnış yazmış
günaydın kızlar..
Günaydın canım güle güle kullan hepsi çok güzel
canım ben internette şeftali çok yersen bebeğinin çok tüyü olur diye okumuştum bilmiyorum ne kadar doğru daha toplasan 2 tane şeftali yemedim yaz boyuncacanım bende şeftaliyle şifa buldummagnezyumun yerini aldı
canım erkene çekmek pek istemiyorum iş yerindede biraz karışık ortalık ama doktora mesaj çektim bakalım gel derse mecburen erkene çekcem.Günaydın canım randevunu erkene çekme ihtimalin yok mu için rahatlamış olur inşallah normaldir ağrılar ben üşütünce öyle oluyor benimde 3 hafta var daha kontrole ama haftaya gitcem herhalde
yok canım öyle çok uzun süren bişi değil.mesela yürürken ağrı giriyo durup dinlendiğimde 2-3dk.ya geçiyor.yada evde otururken uzanırken ağrıyo bikaç dakikaya geçiyo.kasılma gibi değilde adet zamanında sancı girer ya öyle sancı gibi bi ağrıcnm ağrı çokmu rahatsız ediyor? ağrıdan bende de oluyor, fazla yürüdüğümde falan. rahim büyüyor ya ondan olduğunu düşünüyorum. ya da yalancı kasılmalar olabilir. çok rahatsız ediyorsa doktorunu ara sor.
ayy ben ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum, migrenim var, hamilelikten önce migren ılacını kullanmıyordum , eşim kızıyordu işgence ediyorsun kendine diyordu, o da tam aksine bir yeri ağrısın hemen bir torba ilaç içererkek milleti işte ondan magnezyum ılacını kullanmak ıstemedım ıshal yapdığını okudum, şeftalı da yeyim o zaman. ama gercekten iyi geldi badem kaju + her gün mineral su, toparladım baya. menumuza şeftalı da ekleriz o zaman
Çiğ badem hmm
Kuruyemişcilerde vardır heralde
Ben zaten ceviz, fındık, muz filan yiyorum hergün
Onlardan da alırım sıkıntı değil
35X35 i inç olarak yazmışlar canım. Ben de başta küçük sanmıştım : ) öyle de aldım
90x90 cm ölçülerinde battaniyeler
Diğer büyük markaları bilmiyorum ama gördüğüm battaniyeler hep 75X75 ti
Aaa onu da ilk defa duydum dicektim. Sonra aklıma geldi bende kist yüzünden ağrı çekerken gittiğimde alttan muayene etmişlerdi : (
Sağlık ocağında Bi daha tahlil yaptırsan canım. İçindeki şüpheyi atarsın en azından
Sağol canım
Hepimiz güle güle kullanalım : ) inş
ayy o zaman benimki çok tüylü bir kız olacak inş.öyle bir şey yoktur akça pakça pamuk gibi olsun inş.canım ben internette şeftali çok yersen bebeğinin çok tüyü olur diye okumuştum bilmiyorum ne kadar doğru daha toplasan 2 tane şeftali yemedim yaz boyunca
canım erkene çekmek pek istemiyorum iş yerindede biraz karışık ortalık ama doktora mesaj çektim bakalım gel derse mecburen erkene çekcem.
yok canım öyle çok uzun süren bişi değil.mesela yürürken ağrı giriyo durup dinlendiğimde 2-3dk.ya geçiyor.yada evde otururken uzanırken ağrıyo bikaç dakikaya geçiyo.kasılma gibi değilde adet zamanında sancı girer ya öyle sancı gibi bi ağrı
inch se tamam o zaman. 1 tane penye battaniyem vardı, 2 tane daha alırım düşündüm. dün kv sağolsun, 1 tane penye battaniye + altaçma minderi almış. çok mutlu oldum çunku onlar eksikler listesindeydi.Çiğ badem hmm
Kuruyemişcilerde vardır heralde
Ben zaten ceviz, fındık, muz filan yiyorum hergün
Onlardan da alırım sıkıntı değil
35X35 i inç olarak yazmışlar canım. Ben de başta küçük sanmıştım : ) öyle de aldım
90x90 cm ölçülerinde battaniyeler
Diğer büyük markaları bilmiyorum ama gördüğüm battaniyeler hep 75X75 ti
Aaa onu da ilk defa duydum dicektim. Sonra aklıma geldi bende kist yüzünden ağrı çekerken gittiğimde alttan muayene etmişlerdi : (
Sağlık ocağında Bi daha tahlil yaptırsan canım. İçindeki şüpheyi atarsın en azından
Sağol canım
Hepimiz güle güle kullanalım : ) inş
evet öyle diyorlar zor hamilelikte benim hep kabızlık sorunum oldu şurup verdi doktor haftada 2 kere falan içiyorum o kadar çok meyve falan da yiyorum ama hamilelikten sanırım bir sorun oldu böyle gidecek gibişeftaliye dikkat kabızlık yapıyor,hemoroid için zemin.Hamilelikte çok ama çok zor hemoroid.
o zaman birşeyın yok, bir kadın doğum uzmanı olarak söyleyimcanım ben internette şeftali çok yersen bebeğinin çok tüyü olur diye okumuştum bilmiyorum ne kadar doğru daha toplasan 2 tane şeftali yemedim yaz boyunca
canım erkene çekmek pek istemiyorum iş yerindede biraz karışık ortalık ama doktora mesaj çektim bakalım gel derse mecburen erkene çekcem.
yok canım öyle çok uzun süren bişi değil.mesela yürürken ağrı giriyo durup dinlendiğimde 2-3dk.ya geçiyor.yada evde otururken uzanırken ağrıyo bikaç dakikaya geçiyo.kasılma gibi değilde adet zamanında sancı girer ya öyle sancı gibi bi ağrı
evet öyle diyorlar zor hamilelikte benim hep kabızlık sorunum oldu şurup verdi doktor haftada 2 kere falan içiyorum o kadar çok meyve falan da yiyorum ama hamilelikten sanırım bir sorun oldu böyle gidecek gibi
valla bilmiyom canım ben nette okumuştum doğru mu hurafemi bilmiyorum.inşallah doğru değildir tabi pamuk gibi olur bebişin.birde mesela şöyle birşeyde okumuştum bebek doğduğunda galiba ilk sütünle silersen tüyleri olmuyomuşayy o zaman benimki çok tüylü bir kız olacak inş.öyle bir şey yoktur akça pakça pamuk gibi olsun inş.
evet canım doğru söylüyosun çok uzun süren kıvrandıran bi ağrım sancım yok.ara ara oluyo oda birkaç dakikaya geçiyo.idrarda yada akıntımda bir sıkıntım yok şüküro zaman birşeyın yok, bir kadın doğum uzmanı olarak söyleyimbenim dr.uma ağrı veya sancılardan konuşurken hep aynı şeyi diyor - senı uykudan uyandıracak kadar sancın varsa kork + normal olmayan akıntın varsa kork. gerisi oluyo ve olacak diyor. dinlenince geçen ağrılar korkulu değil merak etme ama gittiğinde doktra yine sor.
şeftalı konusu - benim annem diyor ki bana hamile kaldığında bol bol şeftali yemiş, ben de bir azcık kıllıyım ondanmış. Allahtan yüzümde kıl yok, kolumda çok vardı çoçukken den, şimdi tabii ağda mağda bir şey kalmamış. ne kadar doğru bilmiyorum ama annem de senin gibi söylüyo
Kızlar günaydın
Sabah sabah deli dürttü beni burdayım.
Kusuruma bakma, gerçekten çok gerildim. Sonra pişman da oldum acaba yanlış anlaşılırım mı diye.
Sanırım abartıyormusun lafına takılmışsın
Ama onu, bu kadar çok sıkıntı yapman bebeğine zararlı anlamında söylemiştim gerçekten
Ben de burdaki kızları çok seviyorum. Manyak gibi aklımdasınız hep : )
Tekrar tekrar bir hatam olduysa affola
gerçekten
Ya kusuruma bakmayın. Gerçekten deli dürttü heralde beni
Evladım benimle şükür o yüzden gerçekten gerisi boş
Ama şunu bile gördüm : )
Test sonucunu alıyorsunuz. Hamileyim diye sevinemiyorsunuz
Çünkü tüp bebekte anomaliler, normal gebeliklere göre daha fazla
Önce o embriyoyu görcen sonra kalp atışını da duyman lazım yine de emin olamıyorsun
3 ayı sağ salim atlatman lazım felan filan
Neyse Rabbim kimseye aratmasın çoook zor gerçekten
Duan için de teşekkür ederim. İnş Rabbim hepimizi ailelerimizle Mutlu Mesut etsin : )
Dur dur daha yeni başladı heyecan. Aynen ben de ağustosta inş herşeyini tamamlamayı planlıyorum. Sonrasında da rahat rahat yatıcam
Ben de kafamda çok şey karıştı diye sıkıntı ediyorum da bende liste var. Aldıklarımı ordan düşücem. Ondan sonra sanırım eksikler meydana çıkar
Bu arada kızıma ilk etapta ciciler alan teyzesi (yakın arkadaşım yani) ne güzel ciciler almış atıcam onları da
Ya o huzursuzluk hepimizde mevcut heralde. Şey demişti bi hoca hanım, şeytan bebekli anneyi sevmezmiş o yüzden sürekli vesvese yaptırırmış. Bunu duyduğumdan beri İçime ne Zaman sıkıntı gelse Rabbime sığınıyorum. Ondan başka sığınacak kimimiz var.
Bende de hareketleri azaldı. Ama şey yapıyorum benbenim kız babası gibi Boğaz'ına düşkün azıcık aç kalsa içeriyi dar ediyor. Öğlen vakti öğle yemeğini yemeyince Bi bakıyorum ooof
Şey diyorum kardeşime hepşu sarelle reklamı vardı ya hani ordaki bebekler gibi "kordonunu çekip, anneeeeeeee yemek bitti yemek göndeeeeeer" diyor diyorum
Sen de bişeyler yapabilirsin. Bazı bebekler çikolatayı seviyormuş mesela Bi parça tadına bakabilirsin. Öyle fır dönüyorlarmış.
En azından için rahat eder
Benim kasılmalarım yok şükür de. Çok uyuşuyor elim ayağım.
Badem ve kaju haaaaahiçte sevmem kuruyemişi
Eşime telefon açıyoruuuuuum. Aşkııım ay bende kasılmalar başladı. Badem ve kaju al geeeeeel çooook iyi geliyormuş diyorum. Ama adam en erken yarın gece burda
aynen canım gereksiz bi şekilde o lafına takıldım dedim ya hormonlardan diye belkide haklısın herseye fazla takılıp abartılı düşünmemek lazım boşa bebeği strese maruz bırakıyoruz böyle davranarak. Neyse eğer bende seni inciticek bişey soylediysem kusuruma bakma olurmu "Özür dilerim" kimseyi üzmek veya kırmak değildir hiç bizaman amacim
Günaydın :)
hem bebeğin hem annenin korunması icin üzerinde nazar vs dualarnın yazılı olduğu bir kağıt taşımanı tavsiye ederim.Ben hazır bir tane paylaşayım print alabilirsin.
Kuran okumayı biliyor musun bilmiyorum,ama burda bilen arkadaşla teyit etsinler yazılandan emin ol ne yazdığını bil ,için rahat olsun öncelikle.
Bunun içinde korunma için bildiğimiz dualar var nas felak gibi.Bende önce bilenlere sordum ne yazıyor diye.Herşeyi üzerinde bilip bilmeden taşımak doğru değil.
küçük boyutta print alıp beyaz bir beze sardım, ilk öğrendiğimden beri taşıyorum, içimdende okuyorum ayrıca
Şükür sakin geçti bugune kadar inşallah böylede devam eder.Kullanacak herkese şifa olsun inşallah
aynen canım ne varsa alttan muayenede takıyolar ona ya ultrasonla anlamıyolar galiba.
bakalım doktora mesaj çektim ne dicek.korkuyorum işte gidip tahlil yaptırmaya.ama az önce yazdım çok rahatsız eden bişi değil ara ara olan bişi ve 2-3dk içinde geçiyor.iltihap olsa hep olur gibi geliyo
inch se tamam o zaman. 1 tane penye battaniyem vardı, 2 tane daha alırım düşündüm. dün kv sağolsun, 1 tane penye battaniye + altaçma minderi almış. çok mutlu oldum çunku onlar eksikler listesindeydi.kv penye battaniye çok kullanıslı dedi, cok gerekecek dedi. 2 tane daha mı alsam acaba
Sağol canım
Ay ben nerden çıktı alıcam ya
Kuran-ı Kerimi okumayı biliyorum ama arapça bilmiyorum o yüzden anlamı nedir bilemicem. Ama sen sorduysan ve sıkıntı yoksa tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?