maşallah bebeğine forumda haftası en önde olan sensin ilk doğum haberi belkide senden gelirinş.sağlıkla doğum yaparız bende bugün girdim 30.haftama başka forumda birisi 32 haftada doğum yapmış maşallah bebeği sağlıklıymış iyice yaklaşıyoruz
Cnm eğer karnının her yeri taş gibi sert oluyorsa kasılmadır, yoksa mesela bir terefi sert diğeri normalsa kasılma değildir. Ben geçenlerde 1 hafta boyu kasılma yaşadım. Vitaminlerim bitmişti, sen de vitaminini ihmal etme, dr magnezyum önerdi bana, bense netten araştırdım çiğ badem ve kaju fıstığında çok fazla magnezyum var, sürekli onlardan yemeğe başladım, kasılmam geçti şükür. Hazırlık kasılmaları da olabilir ama. Yani fazla olmuyorsa seni rahatsız edecek derecede olmuyorsa korkulacak şey yok. Fazla oluyorsa doktora görün.Anladim canim o zaman o suredrn once dogum seklinide sormaya gerek yok dimi. Ya birde arada karnimda sertlesme oluyor. Ben hep popo kafa falandir diye dusunuyodum hatta mutlu bile oluyodum :/ zaten cok kisa suruyordu. Bugun nette gezinirken kk da bunun kasilma oldugunu okudum :/ oyle mi gercekten yada bu normal mi
Ben doğum şeklini dra sordum, çok erken dedi, son haftalarda ve hatta son dakkalarda beli oluyo dediAnladim canim o zaman o suredrn once dogum seklinide sormaya gerek yok dimi. Ya birde arada karnimda sertlesme oluyor. Ben hep popo kafa falandir diye dusunuyodum hatta mutlu bile oluyodum :/ zaten cok kisa suruyordu. Bugun nette gezinirken kk da bunun kasilma oldugunu okudum :/ oyle mi gercekten yada bu normal mi
Bebek büyüdüğünden yeri daraldığından olabilir mi acaba?Kızlar buara huzursuzum sizde de böyle bir durum varmı acaba? Birkaç gündür bebeğimin hareketlerini nadir hissediyorum. İlk hamileliğimde bebeğim çok hareketliydi ama şimdi ikinci gebelikte böyle olunca huzursuz oldum ister istemez. Daha p.tesi gittim herşey normaldi ama hareketleri baya baya azaldı sizde durum nedir
Anladim canim o zaman o suredrn once dogum seklinide sormaya gerek yok dimi. Ya birde arada karnimda sertlesme oluyor. Ben hep popo kafa falandir diye dusunuyodum hatta mutlu bile oluyodum :/ zaten cok kisa suruyordu. Bugun nette gezinirken kk da bunun kasilma oldugunu okudum :/ oyle mi gercekten yada bu normal mi
Selam cnm yok bende atım canım cok heycanlıyım bende senin gibi Annemler var Antep gezidryorum yarın gidiyorlar atarım Allah izni ile bende hazırır hersey canım baklım :Hayatta öyle bişey olmaz demem. Ne büyük konuştuysam hepsi başımda : )
Bakmışın pembiş pembiş donatmışım
Hoşgeldin canım sen de.
Kadro tamamlandı artık sanırım. Eksik kalmadı gibi : )
Resimlerini atsana
Burda Bi heves resimleri hep ben mi atıyorum yaaaa
Aaaa
Sen bana sor canım : )
İlk tedavim başladığında ikiz olabilme ihtimali vardı ya. O arada neler bulmuştum ben
Canım senin bahsettiğin şey mantara benziyor. Onda da genelde alttan muayene yapmazlar. Senin kokulu akıntım var ya da akıntının rengi değişti demen yeterli olur teşhis için. Ya da kaşıntı var...
Mantar da bebeğe bişey yapmaz ancak seni rahatsız eder : )
İdrar yolu enfeksiyonu ayrı bişey. Genelde gebelerin çoğunda hiç belirti vermiyor. Rutin idrar tahlilinde ortaya çıkar. Belirti verince de semptomları bellidir. Ya sık tuvalete çıkarsın ya idrar torbası civarında ya da ön kısığında aniden giren sancılar olur. İdrarın kokusu değişir vs vs.
Bu tedavi edilmeli yoksa bebeğe geçer. Ha çoook önemli mi genelde değil. Allah esirgesin ama genelde doğunca küvezde yatırıyorlar bebeği o oluyor.
Yine geriden konuşmak kolay geliyor ama biraz abartıyormusun sanki?
İlla mantar mı, idrar yolu enfeksiyonu mu ayırt etmek istiyorsan sağlık ocağına git. Gebeler için kan ve idrar tahlili yaptırıcam de. Ha aile hekimi ne için diye sorarsa doktorum istedi 2 gün sonra randevum var dersin olur biter. Yapıyorlar yani
İdrar tahlilinde bişey çıkmazsa rahatlarsın. Çıkarsa da......
Ben de 2 tahlilde de çıktı. Doktor hiçbirşey demedi normal dedi. Ama bu aydan sonra bişey der mi bilmem. Özellikle gelecek ay kan ve idrar tahlillerini istedi
Ben doğum şeklini dra sordum, çok erken dedi, son haftalarda ve hatta son dakkalarda beli oluyo dedi
Tatlım bende seni kıracak yada inciticek şekilde bi tavırla yazmadım yani öyle bi niyetim yoktu ve elbetteki istediği anda hamile kalan içinde yıllar sonra hamile kalan içinde aynıdır evlat sevgisi ve ona verilen değer. Ve ben bi cocuk annesiyim ikinciyede hamleyim cok sukur ama ben oğlumada 2 yıl süren tedavi sonucu kavuştum aynı şekilde şuanki bebegimede 3 yılsüren bi tedavi ve bekleyiş sonrası hamile kaldım inşallah kucağıma alabilirim Bebeğimi belki senin kadar zor bi tedavi süreci olmasada yinede kullandığım ilaçlar çekilen rahim filmleri bunlar bi yana psikolojik olarak çöktügümü söyleyebilirim oğlumun bi hışımla eve gelip yeter benimde kardeşim olsun neden yok herkesin var değip agladigini ve o an hissettiğimi bi ben bilirim tabi yinede Rabbim çok şükür çok aratmadan nasip etti. Bende insanları küçümseyerek çok bilmiş bi tavırla elestirircesine cvp verilmesinden hoslanmam ve bu tavırla bi insanda asla olmam buraya bi çok insan yazıyo yok kasigim ağrıyor bişey olurmu yada bebegim bugün hareket etmedi bişeymi oldu gibi bir suru sorun paylasiliyo vs vs hiç kimseye çok abartiyosun gibi geliyo demiyoruz ki denmemelide zaten çünki içimizde taşıdığımız can hepimiz için cok ama cok degerli bu benim senin gibi tedavi sonucuyla hamile kalmış olan ve istediği anda hamile kalan içinde gecerli. Ben sadece bi sorunumu yazdım ve teşekkür ederim sende açıklayıcı bisekilde cvplamissin ama tek bi cümle beni üzdü ama yine de sana teşekkür ettim yinede teşekkür ediyorum seni tanımiyorum ama yinede seviyorum: ) en azından takip ettiğim kadariyla tekrar söylüyorum ben inciticek ve kırıcak bi tavırla yazmadim ama sanırım her ikimizde hormonların dolayi biraz alınganlık yaptık onada hormonlardandir deyip geciceez artik
Canim herkesin bi hikayesi var, Allahim inshallah evladini sag salim ve saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin amin!! Cok sey yasamissin arkadasim ama sonunda Rabbim seni bebekle mukafatlandirmis, bundan sonraki gunlerin bebeginle sıkıntısız geçsin inşallah. Yalnış anlama, hormonlarımdan mı neden mi hem üzüldüm hem de iyi sonuç oldduğu için çok mutlu oldum senin için. İnsan bazen benzer hikayeler duyunca kendinin ne kadar sabırsız olduğunu görüyor. İnşAllah hep mutlu ol bundan sonra
Hızınıza yetişemiyorum kızlarrrbu aralar işte çok yoğunum ondan. Yeni ciciler alanlar güle güle kullansın, hepsini almayın bana da kalsın
İnşallah Ağustosda tam hızla bitirmeği planlıyorum hazırlıklarıama nerden başlasam bilemiyorum, herşey çok karıştı, herşey ortalıkta
Kızlar buara huzursuzum sizde de böyle bir durum varmı acaba? Birkaç gündür bebeğimin hareketlerini nadir hissediyorum. İlk hamileliğimde bebeğim çok hareketliydi ama şimdi ikinci gebelikte böyle olunca huzursuz oldum ister istemez. Daha p.tesi gittim herşey normaldi ama hareketleri baya baya azaldı sizde durum nedir
Cnm eğer karnının her yeri taş gibi sert oluyorsa kasılmadır, yoksa mesela bir terefi sert diğeri normalsa kasılma değildir. Ben geçenlerde 1 hafta boyu kasılma yaşadım. Vitaminlerim bitmişti, sen de vitaminini ihmal etme, dr magnezyum önerdi bana, bense netten araştırdım çiğ badem ve kaju fıstığında çok fazla magnezyum var, sürekli onlardan yemeğe başladım, kasılmam geçti şükür. Hazırlık kasılmaları da olabilir ama. Yani fazla olmuyorsa seni rahatsız edecek derecede olmuyorsa korkulacak şey yok. Fazla oluyorsa doktora görün.
Çiğ badem çok iyi bebişe. zekasına mı neyinese iyi geliyoKızlar günaydın
Sabah sabah deli dürttü beni burdayım.
Kusuruma bakma, gerçekten çok gerildim. Sonra pişman da oldum acaba yanlış anlaşılırım mı diye.
Sanırım abartıyormusun lafına takılmışsın
Ama onu, bu kadar çok sıkıntı yapman bebeğine zararlı anlamında söylemiştim gerçekten
Ben de burdaki kızları çok seviyorum. Manyak gibi aklımdasınız hep : )
Tekrar tekrar bir hatam olduysa affola
gerçekten
Ya kusuruma bakmayın. Gerçekten deli dürttü heralde beni
Evladım benimle şükür o yüzden gerçekten gerisi boş
Ama şunu bile gördüm : )
Test sonucunu alıyorsunuz. Hamileyim diye sevinemiyorsunuz
Çünkü tüp bebekte anomaliler, normal gebeliklere göre daha fazla
Önce o embriyoyu görcen sonra kalp atışını da duyman lazım yine de emin olamıyorsun
3 ayı sağ salim atlatman lazım felan filan
Neyse Rabbim kimseye aratmasın çoook zor gerçekten
Duan için de teşekkür ederim. İnş Rabbim hepimizi ailelerimizle Mutlu Mesut etsin : )
Dur dur daha yeni başladı heyecan. Aynen ben de ağustosta inş herşeyini tamamlamayı planlıyorum. Sonrasında da rahat rahat yatıcam
Ben de kafamda çok şey karıştı diye sıkıntı ediyorum da bende liste var. Aldıklarımı ordan düşücem. Ondan sonra sanırım eksikler meydana çıkar
Bu arada kızıma ilk etapta ciciler alan teyzesi (yakın arkadaşım yani) ne güzel ciciler almış atıcam onları da
Ya o huzursuzluk hepimizde mevcut heralde. Şey demişti bi hoca hanım, şeytan bebekli anneyi sevmezmiş o yüzden sürekli vesvese yaptırırmış. Bunu duyduğumdan beri İçime ne Zaman sıkıntı gelse Rabbime sığınıyorum. Ondan başka sığınacak kimimiz var.
Bende de hareketleri azaldı. Ama şey yapıyorum benbenim kız babası gibi Boğaz'ına düşkün azıcık aç kalsa içeriyi dar ediyor. Öğlen vakti öğle yemeğini yemeyince Bi bakıyorum ooof
Şey diyorum kardeşime hepşu sarelle reklamı vardı ya hani ordaki bebekler gibi "kordonunu çekip, anneeeeeeee yemek bitti yemek göndeeeeeer" diyor diyorum
Sen de bişeyler yapabilirsin. Bazı bebekler çikolatayı seviyormuş mesela Bi parça tadına bakabilirsin. Öyle fır dönüyorlarmış.
En azından için rahat eder
Benim kasılmalarım yok şükür de. Çok uyuşuyor elim ayağım.
Badem ve kaju haaaaahiçte sevmem kuruyemişi
Eşime telefon açıyoruuuuuum. Aşkııım ay bende kasılmalar başladı. Badem ve kaju al geeeeeel çooook iyi geliyormuş diyorum. Ama adam en erken yarın gece burda
güle güle kullan cnm hepsi güzellerBu arada
tugder cim. Ayyy senin terliklerini yesinler. Gerçekten çok güzeller. Güle güle kullan demicem. Çünkü zaten eeeeeen güzel gününde kullanacaksın İnş
MutluBulut_ canım seni de unutmadım. Aklımdaydın. Ne güzel Bi eksiğin daha bitmiş. Kısmet işte sana denk gelmiş
Resim attığını hatırlamıyorum acaba kadının yaptığı şeylerin Bi örneği var mı? Baksak bi
Meraklı ben
Demin yazı arasında da belirttim yakın arkadaşım kızımın Kalın battaniyesini, bir hastane çıkışını üstüne bir de çok hoşuna gidince süslü bir takım almış. O kadar hoşuma gittiki anlatamam
Ayrıca hani bana Bebek arabasını hediye alacak olan kuzenim vardı ya. O arabayı almaya giderken diğer kuzenimin eşi de gelmiş. Demiş ben de hediyeye ortak olayım daha iyi Bi araba alalım ve arabamız şuna döndü
Eki Görüntüle 1860477
Dünden için kuzenim alacaktı. Haftaya da kargolayacak inş. Hayırlısıyla gelsin de daha detaylı resimlerini atarım
Bu arada arkadaşımın aldığı kıyafetlerin de bazı resimlerini atayım
Olmadı daha detaylılarını elime ulaşınca atarım. O da bugün kargoya verecekti
Eki Görüntüle 1860478 Eki Görüntüle 1860479 Eki Görüntüle 1860480 Eki Görüntüle 1860481 Eki Görüntüle 1860482 Eki Görüntüle 1860483 Eki Görüntüle 1860484
Bu arada burdaki Bi arkadaşım. İlk taşındığımızda söz vermişti hastane çıkışı. Görünce çok beğenip almış birine hediye etmek için. Bende çooook beğendim. (Lacivert ve puantiyeli)
İşte ben de çocuk için koşturuyorum ya o zamanlar.
Dedi ki oğlun olsun vereyim. Sonra dedi neyin olsa fark etmez veririm
O da bunu hediye ediyor sağ olsun
Eki Görüntüle 1860485
3 hastane çıkışım oldu yeter artık. Şükür
Çiğ badem çok iyi bebişe. zekasına mı neyinese iyi geliyobol bol tüket, kasılmaya iyi geldiğini sonradan öğrendim, magnezyum ilacına gerek kalmadı
güle güle kullan cnm hepsi güzellersana başka b,r sorum olacak, cartersin penye battaniyesi normalden büyük dedin, ben websitelerinde baktım da ölçü olarak 35x35 yazmış. 35cm mi?35 küçük değil mi? yoksa onlar yalnış yazmış
canım bende şeftaliyle şifa buldumÇiğ badem çok iyi bebişe. zekasına mı neyinese iyi geliyobol bol tüket, kasılmaya iyi geldiğini sonradan öğrendim, magnezyum ilacına gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?