-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bende hiç sancı olmadı enfeksiyon olduğunu kokudan ve akıntıdan anlamıştım tahlilimde enfeksiyon çıktı bebeğin hareketlerini az hissediyordum ama şuanda resmen içimde coşuyor idrar tahlili yaptır bi ıslaklık olduğunu söyle turnuson pedi veriyor o ped sarı yeşile dönerse kaçak var diyor bu renkler her hastNede farklı olabiliyor benim kafamda çok karışık benim herşeyim normal dedi doktorum memleketi doktora anlattım su kaçağın olsa suyunda azalma olması lazım dedi ama ben 4 lt ye yakın su içiyorum dedim onla alakası olmaz dedi pazartesi başka doktora gidecem bakalım su kaçağı var mk yok mu
Anladım canım çok teşekkür ederim benim kasık ağrım var sarı akıntım da var ve bebeğin hareketi az bugünlerde ama benim suyumda az çıkıyo en kısa zaman da dr.a gideyim o zaman saol :)

Anladım canım çok teşekkür ederim benim kasık ağrım var sarı akıntım da var ve bebeğin hareketi az bugünlerde ama benim suyumda az çıkıyo en kısa zaman da dr.a gideyim o zaman saol :)
Mutlaka git senin ki farklı bana da haber ver Can'ım bakalım doktorun Nasıl muayhane edecek

Kafam karıştı,doğum için central hospital düşünüyordum,doktor hastane çok övülüyordu.
Ama bugun biraz doktorlarını araştırdım hepsinde bir şekilde bir fettullah Gülen bağlantısı var gibi.
Dışardan bu hastane ile çalışan özel doktorlara baktım onlarda aynı şekilde.
Dolayısıyla bu hastaneninde bağlantısı olabilir ve kapatılma durumu olabilir.Son anda ortada kalmak istemem.

kızlar bi kaç gündür bebeğim karnımda bi tarafa toplanıyo taş gibi oluyo o taraf sizde de var mı böyle normal dimi

Günaydın Anneler :anneadayı:
kızlar bir şey sorcam gündüzleri bir şey yok ama gece uyurken 2 gündür sağdan sola dönerken bir ağrı saplanıyor ama can yakıcı cinsten sonra geçiyor ama önceden olmazdı hiç acaba yanlış uyku pozisyonundan mı bilemedim hep solda da uyuyamıyorum bugün olmaz umarım normal midir acaba sizde de oluyor mu:mad: devam ederse doktora sorcam artık

Günaydın annişler

Nasılsınız günler nasıl geçiyor

MutluBulut_ MutluBulut_ canım sonunda bişeyler alabilmene sevindim, gezmişsin baya ama olsun. Dediğin gibi mevsimi değil ya ondan yok uzun kollular. Ben sabahlık istiyorum polar ama işte mevsimi değil ya yok. İnş bebek doğmadan mevsimi çevirirler de alabilirim.

deliceee deliceee gözün aydın canım en büyük sıkıntılardan biri aradan çıkmış : ) güle güle kullansın bebişin

Günaydın annişler

MutluBulut_ MutluBulut_ canım sonunda bişeyler alabilmene sevindim, gezmişsin baya ama olsun. Dediğin gibi mevsimi değil ya ondan yok uzun kollular. Ben sabahlık istiyorum polar ama işte mevsimi değil ya yok. İnş bebek doğmadan mevsimi çevirirler de alabilirim.

deliceee deliceee gözün aydın canım en büyük sıkıntılardan biri aradan çıkmış : ) güle güle kullansın bebişin
Insallah canim aama bu durum birazda tuhaf. Kim dogumunaviki kala carsi pazara giderki :) insan bulundurur elinde :) mevsimi gelfiginde gec olacak bizim icin eylul sonu gibi dediler :D

Günaydın kızlar yengec4 yengec4 kasılma nasıl olur ki bazen çok geriliyor Karnım öyle değildir galiba :olamaz:
daisy5 daisy5 bendede aniden dönünce falan oluyo canım doktora gidince ben de sorarim normaldir inş.

Günaydın annişler

Teşekkür ederim canım aynen kafamda en çok büyüttügüm şeylerdendi şükür :)) bu Arada arabamizda geldi babaannesi nin aldığı a101 e gelmiş bi ara ordan almış biraz küçük geldi bana ama idare etmicek gibi de değil bi yaz kullanılir diye düşünüyorum

Back
X