- 19 Kasım 2010
- 715
- 562
- 103
Çok sağol canım oda alma Niyetimız yoktu ama görünce dayanamadık daha güzelleri sizlerin olsun :))Sağol Can'ım Bebek odan hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım oda alma Niyetimız yoktu ama görünce dayanamadık daha güzelleri sizlerin olsun :))Sağol Can'ım Bebek odan hayırlı olsun
Anladım canım çok teşekkür ederim benim kasık ağrım var sarı akıntım da var ve bebeğin hareketi az bugünlerde ama benim suyumda az çıkıyo en kısa zaman da dr.a gideyim o zaman saol :)Bende hiç sancı olmadı enfeksiyon olduğunu kokudan ve akıntıdan anlamıştım tahlilimde enfeksiyon çıktı bebeğin hareketlerini az hissediyordum ama şuanda resmen içimde coşuyor idrar tahlili yaptır bi ıslaklık olduğunu söyle turnuson pedi veriyor o ped sarı yeşile dönerse kaçak var diyor bu renkler her hastNede farklı olabiliyor benim kafamda çok karışık benim herşeyim normal dedi doktorum memleketi doktora anlattım su kaçağın olsa suyunda azalma olması lazım dedi ama ben 4 lt ye yakın su içiyorum dedim onla alakası olmaz dedi pazartesi başka doktora gidecem bakalım su kaçağı var mk yok mu
Mutlaka git senin ki farklı bana da haber ver Can'ım bakalım doktorun Nasıl muayhane edecekAnladım canım çok teşekkür ederim benim kasık ağrım var sarı akıntım da var ve bebeğin hareketi az bugünlerde ama benim suyumda az çıkıyo en kısa zaman da dr.a gideyim o zaman saol :)
Mutlaka git senin ki farklı bana da haber ver Can'ım bakalım doktorun Nasıl muayhane edecek
Günaydın canım :)Gunaydin hanimlar
annemlerdeydik orası iyi serindi ama ev fena sıcakKızlar ne yapyorsunuz nasılsınız cok sıcak ya :)
Insallah canim aama bu durum birazda tuhaf. Kim dogumunaviki kala carsi pazara giderki :) insan bulundurur elinde :) mevsimi gelfiginde gec olacak bizim icin eylul sonu gibi dedilerGünaydın annişler
Nasılsınız günler nasıl geçiyor
MutluBulut_ canım sonunda bişeyler alabilmene sevindim, gezmişsin baya ama olsun. Dediğin gibi mevsimi değil ya ondan yok uzun kollular. Ben sabahlık istiyorum polar ama işte mevsimi değil ya yok. İnş bebek doğmadan mevsimi çevirirler de alabilirim.
deliceee gözün aydın canım en büyük sıkıntılardan biri aradan çıkmış : ) güle güle kullansın bebişin
Teşekkür ederim canım aynen kafamda en çok büyüttügüm şeylerdendi şükür :)) bu Arada arabamizda geldi babaannesi nin aldığı a101 e gelmiş bi ara ordan almış biraz küçük geldi bana ama idare etmicek gibi de değil bi yaz kullanılir diye düşünüyorumGünaydın annişler
Nasılsınız günler nasıl geçiyor
MutluBulut_ canım sonunda bişeyler alabilmene sevindim, gezmişsin baya ama olsun. Dediğin gibi mevsimi değil ya ondan yok uzun kollular. Ben sabahlık istiyorum polar ama işte mevsimi değil ya yok. İnş bebek doğmadan mevsimi çevirirler de alabilirim.
deliceee gözün aydın canım en büyük sıkıntılardan biri aradan çıkmış : ) güle güle kullansın bebişin