-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Tünaydın kızlar En Büyük TÜRKİYE uykusuz gecelerden, karın kas ağrılı günlerden selam olsun her kese:dondurma:
İnşallah az kaldı, 1,5 ay :KK46: benim de bebeğim artık kaburgama iyice baskı yapıyor, oturamıyorum, yatamıyorum, gezirken de çok aşağıda hissediyorum, baya ağırlaştık :spor:
Cnm valla ben hiç uyuyamıyorum artık uyukuya hasret kaldım :)

Selam kızlar valla cok özledim girmeyi sizleri burda çekmiyor tel ama hava cok guzel sagok hatta hastalandım dun doktura gittim serum yedim dikkat et çorap felan gıy dedi oyle yani simdi dikkat ediyorum ebebek ten son eksiklerim aldım kızlar yanlız oyun parkı salanlan mı alyım bilemedim çikonun yanın da ama kucağında 500 ama sallanmıyor :( karsız kaldım

Kızlar birde doğumdan sonra da burda konuşalım ben yeni bir sey daha duyudum doğumdan 20 gun sonra bebek yıkayoruz kırkı bilirmişniz onun gibi 7 tas yaprak cicek yaprakları yüzük suya hazırlanır bebek bonya yaptıktan sonra çıkarken o suda dökülür yıkanırmış annende o suyula da dokunurmuş oyle duydum valla kızlar :)

İstediğin gibi olmayacaksa neye lazımmış :sinirli:
Bide kargo ücreti ödetcek ne anladım o işten, hediyeden..
İyi yapmışsın canım, olacaksa istediğin gb olsun zaten.
Evet gercekten hediye diyip kargoyu karsiya odetmesi tuhaf. Birine hediye verince yol parami karsila demiyoruz :D yinede begendigim model olsaydi nolacak derdim

Kızlar bnm kapı süsüm de böyle oldu, ben çok beğendim umarım sizden de onay alırım :)
Harikaa olmus canim :))

Herşeyi geçtim senin istediğin gibi değilse en iyisini yapmışsın canım

Sen kendi istediğin neyse onu yap da.... Sizin kendi arabanız yoktu demi? O şeylerin satıldığı yerler uzaktı sanki?
Bulunduğunuz ilçede hiç bu tip ürünleri satan yer yok mu canım?

Yok benimki direk söyleniyor. Ben beğenmedim kafa ütülerim ya :KK70: ondan vay efendim niye almışım, kim al demiş......

Oyh maşallah
Kızçen sana çekmesin o Zaman annesi

Gayet güzel olmuş canım
Güle güle kullanın

Ben de bunlardan beğenmiştim ama bana biraz pahalı gelmişti
Esimin is yerine yakin canim ona malzeme fotolarini.vericem o alacak :)

Kızlar birde doğumdan sonra da burda konuşalım ben yeni bir sey daha duyudum doğumdan 20 gun sonra bebek yıkayoruz kırkı bilirmişniz onun gibi 7 tas yaprak cicek yaprakları yüzük suya hazırlanır bebek bonya yaptıktan sonra çıkarken o suda dökülür yıkanırmış annende o suyula da dokunurmuş oyle duydum valla kızlar :)

Bu nasıl bişeymiş ben ilk defa duydum canım :110:

Ayrıca bebişler doğduktan sonra da buluşuruz burda sıkıntı değil ama diğer konulardan bildiğim kadarıyla bebiş doğunca herkes kendi derdine düşüyor

Evet gercekten hediye diyip kargoyu karsiya odetmesi tuhaf. Birine hediye verince yol parami karsila demiyoruz :KK70: yinede begendigim model olsaydi nolacak derdim

Harikaa olmus canim :))

Esimin is yerine yakin canim ona malzeme fotolarini.vericem o alacak :)

İyi bari canım sevindim
Eşin alır gelir hiç değilse

Ben bugün sabah indim ya çarşıya, max. 45 dk gezinmişimdir, öldüm yani :KK43: halimiz harap yani

tecrubeli anneler bebek bezi hangisinden ne kadar almak gerekiyor?
paketler kaçlık olmalı?
Bebeğin altını günde 8 kez değiştiriyorsunuz deniliyor. Bu durumda 1 ay prima premium Care 1 numara kullanılıyorsa 240 lık (104+88+54lık) mı almak gerekiyor?

Ayrıca bebişler doğduktan sonra da buluşuruz burda sıkıntı değil ama diğer konulardan bildiğim kadarıyla bebiş doğunca herkes kendi derdine düşüyor

İyi bari canım sevindim

Ben bugün sabah indim ya çarşıya, max. 45 dk gezinmişimdir, öldüm yani :KK43: halimiz harap yani
Valla canım 40 derler ya 40 çıkınca tas felan onun 20 çi gunu de de yapıyorlarmış valla canım

tecrubeli anneler bebek bezi hangisinden ne kadar almak gerekiyor?
paketler kaçlık olmalı?
Bebeğin altını günde 8 kez değiştiriyorsunuz deniliyor. Bu durumda 1 ay prima premium Care 1 numara kullanılıyorsa 240 lık (104+88+54lık) mı almak gerekiyor?
Valla canım ben primanın 88 tane 47 ye aldım Ogün ebebekten alış veriş yapınca kilerde de 108 tane 48 tl idi galiba ama ben almadım gezeyim once dedim sonra ebebek ten aldım hepsini unı ıslak bendili aldım 6 tane vardı paket

88 lik -> yenidoğan 1 numara (günde 8taneden 10 gün için)
246 lık -> 2 numara duruma göre - + (gunde 5-6-7 tane /6kg kadar 3 aya kadar kullanılabiliyormuş)
ondan sonrasını bakarız. ;)

İyi bari canım sevindim

Aynen canim insallah alsin yarin :)) kurdeleli sade bir model vardi aklimda zaten :) bende kac gundur yoruldum yine dedigim gibi artik daha cabuk yoruluyor insan.

88 lik -> yenidoğan 1 numara (günde 8taneden 10 gün için)
246 lık -> 2 numara duruma göre - + (gunde 5-6-7 tane /6kg kadar 3 aya kadar kullanılabiliyormuş)
ondan sonrasını bakarız. :KK66:
Tecrubeli degilim canim ama prima premium care aldim 54 luk paket. Soylendigi kadariyla her bebege iyi gelen bez degisiyormus. Hemde kimi 1 numarayi az kullanirken kimi cok kullaniyormus. Bir arkadasim yeni dogdugunda 10 tane kullanitorum demisti baska bir arkadasim genelde 5 tane kullaniyorum dedi yani o bile degisiyor :/

Günaydın hanımlar nasılsınız valla benim umtunuz ha :) bende cok yorulurum bu sıra doguma az kaldı ya sizler ne yapyorsunuz ne var yok :KK66:
Bende yoruluyorum Can'ım ama hergün en az yarım saat yürüyüşü ihmal etmiyorum bi o var yaptığım:KK73:

Günaydın hanımlar nasılsınız valla benim umtunuz ha :) bende cok yorulurum bu sıra doguma az kaldı ya sizler ne yapyorsunuz ne var yok :KK66:
Gunaydin canim senin bizden daha az kaldi belki eylul sonu bile gelir :)

Günaydın kızlar:anneadayı: nasılsınız bugün bizim beşik yatağı falan gelcek kurunca inş.fotograf çekerim evdeyim ama yine erken uyandım:hamarat:
Gunaydin canim. Ne guzel ya bizim daha gelmedi hafta sonu grlecek diyorlar ama bakalim. Bende ruyamda besik gorup durdum ya o kadar cok gorduk ki :D

Herşeyi geçtim senin istediğin gibi değilse en iyisini yapmışsın canım

Sen kendi istediğin neyse onu yap da.... Sizin kendi arabanız yoktu demi? O şeylerin satıldığı yerler uzaktı sanki?
Bulunduğunuz ilçede hiç bu tip ürünleri satan yer yok mu canım?

Yok benimki direk söyleniyor. Ben beğenmedim kafa ütülerim ya :KK70: ondan vay efendim niye almışım, kim al demiş......

Oyh maşallah
Kızçen sana çekmesin o Zaman annesi

Gayet güzel olmuş canım
Güle güle kullanın

Ben de bunlardan beğenmiştim ama bana biraz pahalı gelmişti

çekerse yandık biraz :)
Teşekkürler canım, beğenmenize çok sevindim.

Günaydın annişler :KK200: :anneadayı:

Aynen canim insallah alsin yarin :)) kurdeleli sade bir model vardi aklimda zaten :) bende kac gundur yoruldum yine dedigim gibi artik daha cabuk yoruluyor insan.

Ben de ortak bir renk aradığım zaman yüklendiğim ilk renk sarı : )
sonra su yeşili türü :dondurma:

Hiç sorma ne çabuk yoruluyoruz aklım almıyor. Hiç böyle olacağımı düşünmezdim.

Unutmadık canım, sen baya kopuk kalıyorsun buralardan

Bakalım ilk doğum Allahın izniyle kimde
Biz umudu kestik bizimki baya geride artık

Bizler koşturuyoruz bakalım, odası eşyası
:KK200:
Günaydın kızlar:anneadayı: nasılsınız bugün bizim beşik yatağı falan gelcek kurunca inş.fotograf çekerim evdeyim ama yine erken uyandım:hamarat:

Çek çek, resim ekle :rolleyes:

ben de halısı, avizesi, yatağı gelmeden dayanamıcam bi resim eklicem heralde
:KK73:

Back
X