- 19 Kasım 2010
- 715
- 562
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duvara bakınca çok sim olduğu gözüküyor ama belkide daha fazla katılmalıydı bilmiyorum, parlama yok![]()
Baya çaba göstermişsin arkadasim ama nasip değilmiş bazen suni sancı bebeğin kalp atışlarında yavaslatabiliyomus öyle duymuştum doğruluk payı nedir bilmiyorum Rabbim çok şükür kazasız belasız kucağımizaa almayi nasip etti keşke ssvd bukadar ciddi riskleri olmasada hiç düşünmeden normal dogurabilsek ama ne yazikki ölümle bile sonuclanabilicek riskleri var Allah korusun. Tabi düşük bi yüzde oranında. hani sezaryen de bile olusabilicek bazı ciddi kompilikasyonlar var ama yinede ssvd kadar değil bide sezaryen de epidural doğum yöntemide varmış acaba bu yönteminimi denesek bunda da da bazı riskler var ama arkadaşım 1 ay önce yaptı ve hiç bi sorun yaşamadi en azından o Narkozun sersemligi olmadan doğar doğmaz bebeğini görmüş ne biliyim ya hayırlısı arkadaşım belki Rabbim içimizdeki bu isteğe karşı mucizesini gösteride normal doğum yaparız. ..
merhaba kızlar
MutluBulut_ iyiyim ben biraz halsizim ama sende iyisindir umarım
Y Ysmnmesut benim gündüz olmuyor da geceleri bazen oluyor kalkıp yürüyorum sonra geçiyor
sekerli_seker benim görümcemlerde var ama onlarınki akşam ışıklar yanınca belli oluyor acaba seninkide öylemi
kızlar bebişinizi yıkarken ilk başlarda sabun kullancakmısınız ben evde bulunsun istedim buchen yada mustella tavsiye ettiler ama miniğimin gözlerini yakarmı acaba
Öyle çok bi parlama olmuyor canım, ancak spot ışıkla filan belli olur o
günaydın kızlar..
doktordan geldik çok şükür şimdilik şekeri izlemeye alalım insülin vermiyorum dedi endokrin doktoru.yine yemeklerden önce ve yemeklerden sonra şekerimi ölçmeye devam etcem.çok sınırlarda olursa yada geçerse hemen gel dedi.
sonra kendi doktoruma gittim sonuçları gösterdim şimdilik böyle devam et dedi diyetine dikkat et dedi rahatladım valla ya
MERHABA arkadaşlar
nasılsınız benim yaklaşık 3-4 gündür kasıntılarım oluyor. sancım başlıyor özle bölgeme kramplar giriyor sizde de oluyor mu ?
Kizlar nasilsiniz ?
merhaba kızlar
Y Ysmnmesut benim gündüz olmuyor da geceleri bazen oluyor kalkıp yürüyorum sonra geçiyor
sekerli_seker benim görümcemlerde var ama onlarınki akşam ışıklar yanınca belli oluyor acaba seninkide öylemi
kızlar bebişinizi yıkarken ilk başlarda sabun kullancakmısınız ben evde bulunsun istedim buchen yada mustella tavsiye ettiler ama miniğimin gözlerini yakarmı acaba
Belki odanın avizesi değişince parlayabilir. Şuanki etrafı kapalı bir avize.. Umarım öyle olur yani![]()
çok şükür birşey çıkmadı canım nasıl rahatladım anlatamam ama aynen canım korktuğumla kaldım şimdide evham yapıyorum yemek yerken ya çıkarsa ya bişi olursa diyeCanım zaten muhtemelen doktorun bahsettiği gibi bişeyin yok.
Anca korkunla kaldın o oldu.
Çok şükür ki sen de bebişin de iyi
Sen yine de yoğurt ayran ihmal etme : )
Muhtemelen onlar alıştırma sancıları canım. Yalancı sancılar yani
Baaazen bana da oluyor. Sanki alt kısmım çıkacak gibi ama geçiyor sonra
İyiyiz (azıcık yorgun) canım.
Sen nasılsın
Ben sabun aldım canım bunchen
İlk zamanlar (özellikle göbeği düşene kadar) yıkamayı düşünmüyorum ben.
Doğarken ki üstünde olan o katmanın bebeği koruduğunu söylüyorlar o yüzden.
Sonrasında da bikaç hafta sabunla yıkarım
Ondan sonra şampuana geçerim diyorum ben
Canım muhtemelen istediğin gibi Bi parlama olmayacak
Açık Bi avizeyle belki biraz etki olur
Maşallah becerikli hatun yaa :)) Güle güle kullan ins.çok şükür birşey çıkmadı canım nasıl rahatladım anlatamam ama aynen canım korktuğumla kaldım şimdide evham yapıyorum yemek yerken ya çıkarsa ya bişi olursa diye
bu arada dün terliğimin resmini gönderemedim şimdi atıyorumvee çantamızıda
sağol canım inşallah daha güzelleri size nasip olsunMaşallah becerikli hatun yaa :)) Güle güle kullan ins.
Bende uykusuzum canimmerhaba kızlar
Iyi canim bende gece cok uyandigindan uykusuzluk hissediyorum sadeceCanım zaten muhtemelen doktorun bahsettiği gibi bişeyin yok.
Anca korkunla kaldın o oldu.
Çok şükür ki sen de bebişin de iyi
Sen yine de yoğurt ayran ihmal etme : )
Muhtemelen onlar alıştırma sancıları canım. Yalancı sancılar yani
Baaazen bana da oluyor. Sanki alt kısmım çıkacak gibi ama geçiyor sonra
İyiyiz (azıcık yorgun) canım.
Sen nasılsın
Ben sabun aldım canım bunchen
İlk zamanlar (özellikle göbeği düşene kadar) yıkamayı düşünmüyorum ben.
Doğarken ki üstünde olan o katmanın bebeği koruduğunu söylüyorlar o yüzden.
Sonrasında da bikaç hafta sabunla yıkarım
Ondan sonra şampuana geçerim diyorum ben
Canım muhtemelen istediğin gibi Bi parlama olmayacak
Açık Bi avizeyle belki biraz etki olur
Güle güle kullan Can'ım her ikisinde çok güzelçok şükür birşey çıkmadı canım nasıl rahatladım anlatamam ama aynen canım korktuğumla kaldım şimdide evham yapıyorum yemek yerken ya çıkarsa ya bişi olursa diye
çok şükür birşey çıkmadı canım nasıl rahatladım anlatamam ama aynen canım korktuğumla kaldım şimdide evham yapıyorum yemek yerken ya çıkarsa ya bişi olursa diye
Bende uykusuzum canim
Iyi canim bende gece cok uyandigindan uykusuzluk hissediyorum sadece
Oh oh iyi uyu canim insan deliksiz uykuya ihtiyac duyuyo gercektenBaşta bi kere korktun ya canım ondan
Şükür bişeyi yok bebişin annesi
Ellerine sağlık
Aman da aman Nasıl da güzel olmuş terliğisi
Çantanızı da güle güle kullanın inş.
Bizim çanta kargodan hala gelecek
O Bi ara bende de vardı canım
Bu ara çok yoruluyorum ya Nasıl uyuyorum Nasıl uyanıyorum belirsiz
Bu arada ben de dayanamayıp sıvı deterjan aldımunibaby nin
Kızımın çamaşırlarını yıkıcam İnş
Tırnak makasını aldım
Yatak da aldık ama ince geldi : ( iade edicez
Belki isikla ilgili,gunes vurdugunda parliyordur....Duvara bakınca çok sim olduğu gözüküyor ama belkide daha fazla katılmalıydı bilmiyorum, parlama yok![]()
Güle güle kullan Can'ım her ikisinde çok güzel![]()
sağolun kızlar teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kullanırız inşallahBaşta bi kere korktun ya canım ondan
Şükür bişeyi yok bebişin annesi
Ellerine sağlık
Aman da aman Nasıl da güzel olmuş terliğisi
Çantanızı da güle güle kullanın inş.
Bizim çanta kargodan hala gelecek
O Bi ara bende de vardı canım
Bu ara çok yoruluyorum ya Nasıl uyuyorum Nasıl uyanıyorum belirsiz
Bu arada ben de dayanamayıp sıvı deterjan aldımunibaby nin
Kızımın çamaşırlarını yıkıcam İnş
Tırnak makasını aldım
Yatak da aldık ama ince geldi : ( iade edicez