-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Aiii gerçekten sen mi yaptın bunları ne güzel. Ellerine sağlık hazır gibi olmuş valla :KK200:
Boş yere o çekilişi beklemişsin bence
Begenmene cok sevındım canım :KK68:Bencede bosuna beklemısım o kaba seylerı.. gercekten ıyı oldu en guzel gunumde hedıye dıye ıcıme sınmeyen seyı takacaktım :KK48: Hamılelıgın basında bu modelın fıyatını sormustum bır bayana tac ve terlık ıcın 55 tl + kargo demıstı :skandal: malzeme 18 tl tuttu ve kurdele ıle ıncıden bolca arttı bıle :21:

canım sade ve çok güzel olmuş güle güle kullan:KK49:

Cook sagol canım :KK68:

Kızlar terlık setımı tamamladım :anneadayı: en basından berı ıstedıgım model buydu ıcıme sınenı yaptım :eğlence:
ondekı 2 tanesı bebısıme sac bandanası olacak ama suan lastıgı olmadıgından dıkemedım :anne:
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan

H hayatalya canım kraftı iyi duydum ama e Bebek'te joie markanın bu modelini de beğendim biraz ebat küçük ama bi bak istersen

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar terlık setımı tamamladım :anneadayı: en basından berı ıstedıgım model buydu ıcıme sınenı yaptım :eğlence:
ondekı 2 tanesı bebısıme sac bandanası olacak ama suan lastıgı olmadıgından dıkemedım :anne:
güle güle kullan canım çok güzel olmuş. içine sinen birşey olması daha güzel hemde el emeğini olması da cabası ;)

Begenmene cok sevındım canım :KK68:Bencede bosuna beklemısım o kaba seylerı.. gercekten ıyı oldu en guzel gunumde hedıye dıye ıcıme sınmeyen seyı takacaktım :KK48: Hamılelıgın basında bu modelın fıyatını sormustum bır bayana tac ve terlık ıcın 55 tl + kargo demıstı :skandal: malzeme 18 tl tuttu ve kurdele ıle ıncıden bolca arttı bıle :21:

Gerçekten sade güzel. Normalde hastane için bişey düşünmüyordum ama bu tip bişey ben de yapabilirim belki... Terliği nerden aldın canım? Acaba ben de burda bulabilirmiyim ki....
Pijama takımımla (alınca) güzel bir kombin yapabilirim.

Sağol Can'ım bakıyım e bebeğe

Ebebekte gezerken normalde güzel park yataklar gözüme çarpıyor ama fiyatları dudak uçuklatıyor.
Eğer imkanın varsa mağazalarını gez canım. Ben her türlü bakarım istersen ama herkesin beğenisi ya da maddi imkanı bir değil haliyle

güle güle kullan canım çok güzel olmuş. içine sinen birşey olması daha güzel hemde el emeğini olması da cabası :KK66:
Cok sagol canim :)
Gerçekten sade güzel. Normalde hastane için bişey düşünmüyordum ama bu tip bişey ben de yapabilirim belki... Terliği nerden aldın canım? Acaba ben de burda bulabilirmiyim ki....

Ebebekte gezerken normalde güzel park yataklar gözüme çarpıyor ama fiyatları dudak uçuklatıyor.
Eğer imkanın varsa mağazalarını gez canım. Ben her türlü bakarım istersen ama herkesin beğenisi ya da maddi imkanı bir değil haliyle
Esim terligi,inciyi,kurdeleyi eminonunden aldi canim. Tacida ben cekilis olayi olmadan once pazarda denk gelip almistim :) internette var ayni malzemeler. Havlu terligi 10 tl ye almis

Cok sagol canim :)

Esim terligi,inciyi,kurdeleyi eminonunden aldi canim. Tacida ben cekilis olayi olmadan once pazarda denk gelip almistim :) internette var ayni malzemeler. Havlu terligi 10 tl ye almis
Bayildiiiiimmm çok güzel olmuş cidden yaa ben de beğendiğim bi model sordum tac bandana terlik 65 tl dediler :( ellerine sağlık

Teyzeleriiii kaç gündür yoğun tempo içinde çok yorulduk. Odasını hazırladık kızımın .halam perdeleri dikti şimdilik bir halısı eksik onu da teyzesi alacakmış bekliyoruz . İşte cücüğümün odası
Güle güle kullanın çok cici olmuş ben de perdelere bayildim cibinlik de çok güzel duruyor nerden aldınız sakıncası yoksa

Bende çok beğendim canım güle güle kullan en güzel gününde inşallah :)

Çok sağol canım tabiki fikrin olursa söyle maddi sıkıntım yok çok şükür önemli olan kaliteli ve işlevli olsun ben şuanda çarşıya çıkamıyorum haftaya inşallah çıkıp bakacam Kraft düşünüyordum ama joie de hoşuma gitti ben e Bebeğe gidene kadar sen gittiğinde fikir alma imkanın olursa yaz canım çok sağol şimdiden öptüm

Her tarafta terlik takımları 55-65 tl arası ben 34 Tlye almıştım bebbelife dan internet sitesi açıldı mı bilmiyorum bi bakın isterseniz bütün modeller 34 Tlydi 4 lü hemde

Buydu kızlar benimkide pembeli modeller de vardı mavi de ben böyle sade aldım bu da kızımın annem yaptıracam demişti bana eve geldiğimde yapılmış bile sağolsun

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 49
Bayildiiiiimmm çok güzel olmuş cidden yaa ben de beğendiğim bi model sordum tac bandana terlik 65 tl dediler :KK43: ellerine sağlık
Cooook sagol canimm daha guzelleri senin olsun insallah. Evet fiyatlar pahali :/ tamam emek var dogru ama yinede pahali. Nasil bisey canim kendin yapsan ?

Görmeden alamam ki birde ben çok kararsızım yaa iyi birşey olsun istiyorum bakalım inşallah içime sinen birşey olur Canım yaa
Insallah canim bu iyi gorunuyor renk falanda guzel :)

Bende çok beğendim canım güle güle kullan en güzel gününde inşallah :)
Sagol canim benim :)\

Buydu kızlar benimkide pembeli modeller de vardı mavi de ben böyle sade aldım bu da kızımın annem yaptıracam demişti bana eve geldiğimde yapılmış bile sağolsun
Cok guzeller canimm ya :) kuzenimde bize yaptirmis kizimin adini :) tabi kargoda gelirken tabani kirilmis bende harf harf dizdim daha guzel oldu :D ama senin model tabaniyla cok guzel renk renk :)

Back
X