-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Görmeden alamam ki birde ben çok kararsızım yaa iyi birşey olsun istiyorum bakalım inşallah içime sinen birşey olur Canım yaa
Evet canım bende oyle süs baktım Ogün fotoyarcıya felan annem olsun felan diyor ben begenemiyorum hemen güzel olsun iştiyorum kızım için

Cok sagol canim :)

Esim terligi,inciyi,kurdeleyi eminonunden aldi canim. Tacida ben cekilis olayi olmadan once pazarda denk gelip almistim :) internette var ayni malzemeler. Havlu terligi 10 tl ye almis

Terliğin kendi hoşuma gitti, güzel duruyor.
Ya bak ettiğini gördün mü mutlubulut :sinirli: hastane terliği yapmayı düşünmeyen beni bile iştaha getirdin :KK45::KK45:

Çok sağol canım tabiki fikrin olursa söyle maddi sıkıntım yok çok şükür önemli olan kaliteli ve işlevli olsun ben şuanda çarşıya çıkamıyorum haftaya inşallah çıkıp bakacam Kraft düşünüyordum ama joie de hoşuma gitti ben e Bebeğe gidene kadar sen gittiğinde fikir alma imkanın olursa yaz canım çok sağol şimdiden öptüm

Yarın gidicez nasipse canım. Yatak değişecek ya.
Tamam bakarım, kraft, joie fikrimi söylerim. Sen de gittiğinde yine bakmış olursun canım.

Buydu kızlar benimkide pembeli modeller de vardı mavi de ben böyle sade aldım bu da kızımın annem yaptıracam demişti bana eve geldiğimde yapılmış bile sağolsun

Yaparsam ben de böyle ortak renk bişey yapıcam canım. İlk bebekte kaldırıp atmayalım 2. ye belki 3. ye:KK45: de kullanırız :KK45: aştım kendimi ben.

Ama annenin yaptırdığı gerçekten güzeldi o zaman da beğenmiştim. Nerden yaptırmıştı acaba :eek:

Ona heves et buna heves et, onu yaptırıcam bunu yaptırıcam derken eşim bir ara bi yerde beni vurucak :KK45::KK45:

Ya bak ettiğini gördün mü mutlubulut :sinirli: hastane terliği yapmayı düşünmeyen beni bile iştaha getirdin :KK45::KK45:

Tamam bakarım, kraft, joie fikrimi söylerim. Sen de gittiğinde yine bakmış olursun canım.

Yaparsam ben de böyle ortak renk bişey yapıcam canım. İlk bebekte kaldırıp atmayalım 2. ye belki 3. ye:KK45: de kullanırız :KK45: aştım kendimi ben.

Ama annenin yaptırdığı gerçekten güzeldi o zaman da beğenmiştim. Nerden yaptırmıştı acaba :eek:

Ona heves et buna heves et, onu yaptırıcam bunu yaptırıcam derken eşim bir ara bi yerde beni vurucak :KK45::KK45:
Iyi oldu o zaman :D tabi hastanede giymek cok uygun degilmis sanirim. Arkadasim yeni dogum yapti evde giyiyorum diyo

Güle güle kullanın çok cici olmuş ben de perdelere bayildim cibinlik de çok güzel duruyor nerden aldınız sakıncası yoksa
Mobilyayı çilekten aldık cibinlikte bu modelin cibinliği
Güle güle kullanın çok cici olmuş ben de perdelere bayildim cibinlik de çok güzel duruyor nerden aldınız sakıncası yoksa
mobilyayı çilekten aldık bu da o modelin cibinliği Can'ım . Tesekkur ederim

Cooook sagol canimm daha guzelleri senin olsun insallah. Evet fiyatlar pahali :/ tamam emek var dogru ama yinede pahali. Nasil bisey canim kendin yapsan ?
Yapabilirmiyim bilmiyorumki hiç beceri yok bu konularda resmini de cekmemistim gittiğimde :(

Insallah canim bu iyi gorunuyor renk falanda guzel :)

Sagol canim benim :)\

Çok sağol Canım şimdiden teşekkür ederim bende terliği bilerek böyle aldım ikincisi cinsiyet farklı olursa kullanırım diye annemin tanıdığı yapıyormuş millet çok becerikli maşallah bende iş yok ama üç tane yapıldı diğer yiğenlerimide yapıldı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 55
İçine sindiyse ne güzel işte canım :KK200:
Ben de kaç kişiden doktorların burun aspiratörlerini istemediklerini duydum o yüzden almayı düşünmüyorum canım ama doğum videolarını izliyorum. Yurt dışındaki çocuk hemşireleri bebekleri hazırlarken hep o burun aspiratörünü kullanıp bebeklerin burunlarını temizliyorlar :deli:

evde bulundurmakta yarar var bence geceleyin o burun tıkandığında ne yapacağını şaşırıyorsun.Yiğenlerimden biliyorum.sabaha kadar ağlayıp uyumuyorlardı.
İhtiyaç olmayabilir,ama evde bebek varsa evde tebirli olup bazı şeyleri bulundurmakta yarar var,yoksa gece gece nobetci eczane arayıp durursun.

Kızlar tünaydın, nasılsınız? Erken doğum riski ile karşınızdayız :) doktora gittik, rahim ağzı baya incelmiş, 2cm inmish, cocugun kafasi legen kemiyine yerlesmis, baski yapiyor. Yine universite hastanesine yonlendirdi, insallah pazartesi ora gidicez, dualarinizi esirgemeyin, gerci icim cok rahat nedense. Baska doktor calisabilit raporu verdi bu persembe, kendi doktorum calisamazsin dedi... Bu nasıl bir sorumsuzluk anlayamadım, bakmadan etmeden çalışabilir raporu vermek ne demek.

Back
X