• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar bugün tüm gün hastane işleriyle uğraştım aç :nazar::nazar: 5 tüp kan aldılar. Çok şükür tahlillerim iyi çıktı,nstmde iyiydi. Kısmetse çarşamba günü saat 13:00e randevu verdi doktor sezeryan için :) içim içime sığmıyor heyecan bastı son 1.5 gün diyelim mii:)))
Ay cnm inşallah sağlıcakla kucağına alırsın minnakı, ben de senin yerine hayacan yaptım vallah :) sayfamızın ilk bebişi, :nazar::nazar::dua:

Günaydın kızlar erkenciyim uyku düzenim pek yok:KK49: bir uyuyor bir uyanık foolfancy foolfancy çok az kalmış heyecanlı bekleyiş inş.hayırlı doğumun olsun
balammm balammm Can'ım kilosu iyi bence bundan sonrası da alır zaten farkediyormuş ultrason ölçümleri ile
Selen_Ay Selen_Ay cm'n fotoları bekliyoruz:anne:

Kızlarr bende 38 bitti ufaklık 2 gündür resmen ittiriyor kendini aşağı son 1 hafta bakalım dayancak mı sıkıldı galiba :KK48:

Günaydın annişler

Bugün yine düzgün uyuyamadım :( kaburga kemiklerimin ortasına yığıldı kızım sanki. Kafası mı poposumu anlam da veremiyorum ha bire yukarı çekiliyor gibi. Benim kız ağzımdan mı çıkacak nedir :D

Kızlar bugün tüm gün hastane işleriyle uğraştım aç karnına 5 tüp kan aldılar. Çok şükür tahlillerim iyi çıktı,nstmde iyiydi. Kısmetse çarşamba günü saat 13:00e randevu verdi doktor sezeryan için :) içim içime sığmıyor heyecan bastı son 1.5 gün diyelim mii:)))

Hadi hayırlısı, gözümüz aydın şimdiden. Bugün sürpriz yapan yoksa sayfamızın ilk bebeği inş

daisy5 daisy5 canım atıcam resimleri İnş.
Yalnız oda biraz canlılık istiyor gibi. Fon perdelere renk katmam gerek sanırım :KK200: ben ona bişey bulurum :KK73:

Kızlar bugün tüm gün hastane işleriyle uğraştım aç karnına 5 tüp kan aldılar. Çok şükür tahlillerim iyi çıktı,nstmde iyiydi. Kısmetse çarşamba günü saat 13:00e randevu verdi doktor sezeryan için :) içim içime sığmıyor heyecan bastı son 1.5 gün diyelim mii:)))
Oyyy dogumun gelmis :halay:ilk bebek geliyor hee :KK76:saglikla gelsin insallah annesi :KK46:

günaydın kızlar bugün kontrolümüz var çok heyecanlıyım.inşallah her şey yolundadır:dua:
foolfancy foolfancy canım hadi hayırlısı inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini.ben bile heyecanlandım seni tahmin edemiyorum:KK66:
Gunaydin canim. Guzel haberler ile gel insallah :)

Kızlar inş odamın resimlerini atıcam. Ufak tefek eksiklerimiz var ama onlar da tamamlanır inş. :KK200::nazar:

image.webp image.webp image.webp image.webp image.webp image.webp image.webp image.webp

Günaydın kızlar :anneadayı:
yengec4 yengec4 hayırlı haberlerle gel
İnşallah:dua:
@Selen_Ay güzel olmuş prensesin odası:nazar:inşallah güle güle kullanın:nazar:

Iyi aksamlar kizlar.. Biz 2 haftadir cikmaya calisiyoduk bayram falan burnumuzdan geldi hep ama simdi hafif sancilarla gecinip gidiyoruz. Bugun de tekrar gittik kontrole. Pazartesi gunune gun verdi pazartesi kismetse dogum yapicam tabi aksi bi durum olmazsa. Sizlerde durumlar nasil?
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al bebeğini

Slm canlar bugün hastaneye gittim bebeğim 36 haftalik kilosu ise 2700 kg azmiki bilemedim Dr tekrar açlık tokluk kan şekerim istedi yeni yaptirmistim ama seker yuklemesinde yüksek çıktı diye takip edelim dediler yarın tahlil vericem bugün inanılmaz yoruldum hem hastane hem okul çok yordu beni ama okul heyecanı bi başka güzel mis ya oglumdan çok ben heyecanlıydim ya bi görseniz minnak minnak çocuklar koca koca çantalar sirtlarinda kimisi agliyo kiminin dunya umrunda değil çok tatliydila kendi cocuklugum geldi aklima ah dedim içimden bi dönebilsem okul zamanına diye o heyecan o mutluluk ahhhh ahh nerdeeeee:işsiz:
Normal bu kilo canım önemli olan her hafta gittiğinde bebeğinin kilosunun artması 10 gün önce hastaneye gittiğimde bir kadın 39 haftalık hamileydi üç haftadır bebeğin kilosu 2700 de kalmış bu işte problemmiş kıza tahlil yapılacaktı ne yaptılar bilmiyorum içini ferah tut ideal kilo

Merhaba
Benim de bebeğim 36+2 günlük bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim 3.350 gram olmuş 7 Ekim'e gün verdi ama eşim daha önce olacak diye içim de bir his var dedi doktorumuza doktor da nst sonuçlarına göre erken doğum riski yok dedi bakalım ne olacak bende çok merak ediyorum :eek:
Maşallah sen 4900lerde falan doğurursun sanırım şeker yok demi sende

Günaydın kızlar biz yine geldik bafraya kaldığımız yerden devam ;)) eşim de yolda geliyor
Öğleden sonra bebişi görmeye gitcez bakalım nasıl görkem pasamiz böbrek büyümesi devam etmez umarım
Selen_Ay Selen_Ay bebişin odası çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah
foolfancy foolfancy gözün aydın azıcık kalmış kavuşmaya ;)

günaydın kızlar bugün kontrolümüz var çok heyecanlıyım.inşallah her şey yolundadır:dua:
foolfancy foolfancy canım hadi hayırlısı inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini.ben bile heyecanlandım seni tahmin edemiyorum:KK66:

Canım hayırlı haberlerle git gel inş. :dua:
Günaydın kızlar :anneadayı:
yengec4 yengec4 hayırlı haberlerle gel
İnşallah:dua:
@Selen_Ay güzel olmuş prensesin odası:nazar:inşallah güle güle kullanın:nazar:

Amin canım
Hepimiz güle güle güzel günlerde kullanalım inş.

Canım ildenizin odası çok güzel olmuş ailecek Mutlu günlerde kullanın canım çok beğendim

Sağol canım
Hepimize nasip olsun inş.

Günaydın kızlar biz yine geldik bafraya kaldığımız yerden devam :KK66:) eşim de yolda geliyor
Öğleden sonra bebişi görmeye gitcez bakalım nasıl görkem pasamiz böbrek büyümesi devam etmez umarım
Selen_Ay Selen_Ay bebişin odası çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah
foolfancy foolfancy gözün aydın azıcık kalmış kavuşmaya :KK66:

Yakınımda biri var :KK49:
İnş. büyüme devam etmemiştir canım. İnş. aksiliklerin hepsi geçip gitmiştir.

Çok teşekkür ederim.

Resimler biraz karanlık çıkmış ama bişey yapamadım :KK12: 2 cam olunca odada, ne yapsam karanlık çıktı.

Günaydın kızlar biz yine geldik bafraya kaldığımız yerden devam :KK66:) eşim de yolda geliyor
foolfancy foolfancy gözün aydın azıcık kalmış kavuşmaya :KK66:
Geçmiş olsun canım inşallah yoktur büyüme hayırlı haberlerle gel canım duamız seninle

yengec4 yengec4 , Kezbosss Kezbosss kızlar güzel haberler Almanız dileğiyle bende cuma son kontrole gitcem bakalım
Selen_Ay Selen_Ay güle güle kullanın Can'ım çok güzel olmuş dönence yada gece lambası almayı düşündün mü ben biraz büyüyünce alcam galiba

yengec4 yengec4 , Kezbosss Kezbosss kızlar güzel haberler Almanız dileğiyle bende cuma son kontrole gitcem bakalım
Selen_Ay Selen_Ay güle güle kullanın Can'ım çok güzel olmuş dönence yada gece lambası almayı düşündün mü ben biraz büyüyünce alcam galiba

Sağol canım :KK73:

Dönence istedim. Müzikli ya da ışıklı istemiyordum. Yine ikeada sadece oyuncaklı dönence buldum ama tavandan iple sallamalı olduğu için almadım. Keşke beşiğe monteli olsaydı :(

Lambader almayı da istiyorum ama onu ben de ileri bir tarihe attım canım. İstediğim modeli gezdiğim mağazalarda bulamadım bir de... Sanırım netten sipariş vermem gerekecek ama dediğim gibi ilerde

Gece lambasını da alsam mı bilemiyorum. İhtiyaca göre davranıcam sanırım

Selen_Ay Selen_Ay Amaaa ben msj yazmistim :/ sadece alinti olmus :) cok guzel gorunuyor kizinin odasi :) saglikla gelsinde uyusun,oynasin insallah :)

Back
X