- Emoji Skoru
- 9.184
- Puanlar
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir arkadaşında öyleydi Can'ım elyaf ve kumaş alıp ince bir şey kendileri dikmişler benim ev tipi ana kucağının da yatağı yok battaniye serdim yumuşak oldu yapabilseydim kendim elyaf alıp dikerdim sen belki yapabilirsinbu arada bende yün yorgan o kadar çok ki ben sevmiyor dedikçe k.v yapıp gönderiyor yünlerle arasında ki aşk başkadaisy5 yatak odamiza aldigimiz kucuk besigin yatagi cok ince ne yapsak icine bilemedim olculerde kucuk :/ ne olur ki
Boncuk olan degil dimi duz elyaf sanirimBir arkadaşında öyleydi Can'ım elyaf ve kumaş alıp ince bir şey kendileri dikmişler benim ev tipi ana kucağının da yatağı yok battaniye serdim yumuşak oldu yapabilseydim kendim elyaf alıp dikerdim sen belki yapabilirsinbu arada bende yün yorgan o kadar çok ki ben sevmiyor dedikçe k.v yapıp gönderiyor yünlerle arasında ki aşk başkaama kışın kullanmıyoruz o ayrı
![]()
Sağol cnm teşekkür ederim cnm =)Ay sormaaanasıl bi boşluk biliyormusun.
Sağolsun acayip yardımcıydı elim ayağımdı ama en önemlisi yanımda sestiev bomboş gibi geliyor şimdi.
Sağol canım
Hayırlarla bebeğini kucağına al inş.
Çok şükür canım atlattın. Artık ne olsa sıkıntı yok. Artık gelsin bebikler yaaaa
Ben de yarın sağlık ocağına gebelik izlemi için gidicem bakalım. Kanım yine nasıl, idrar temiz çıkar inş.![]()
bu arada doğum sezaryen olcak hayırla gelsin inş. Minikim 
ayyy grupta ilk doğum gerçekleşiyorIyi aksamlar kizlar bn hastanedeyim. Doguma giricem bnm icin dua edin.
Ayy Allah yardımcınız olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarim seninleIyi aksamlar kizlar bn hastanedeyim. Doguma giricem bnm icin dua edin.

Allah bir avazda kurtarsın inş.Iyi aksamlar kizlar bn hastanedeyim. Doguma giricem bnm icin dua edin.
Cnm benim annem de yün ince yatal yorgan yastık yaptırdı, adettenmiş... şimdi iyi değil diyorlar, ama biz de yünlerle büyümüşüz, ben allerjiye falan pek takmam, çok titiz olduğunda da çocuk çok hassas oluyo her şeye. Ben de hem yün yorgan hem de pamuklu var, her ikisini de kullanacağım inşallah. Yün yorgan daha sıcak tutar bebişi kışın.Kızlar siz Bebek yorganı Nasıl pamuk mu yün mü benim kayınvalide yün yorgan diktirmiş ben istemiyordum amakimisi sağlıklı diyor ben Genede Bir tane pamuk yorgan yada neyse iyi olan alayım diyorum battaniyelerimde var sizinkiler Nasıl
Ben yıkamadım, gerek yok benceKızlar bebek bakim çantasını yikadiniz mı aklıma takıldı şimdi![]()
Canım inşallah hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın, Allah yardımcın olsun, kolay geçsin doğumun, bize de haber verIyi aksamlar kizlar bn hastanedeyim. Doguma giricem bnm icin dua edin.
Kızlar siz Bebek yorganı Nasıl pamuk mu yün mü benim kayınvalide yün yorgan diktirmiş ben istemiyordum amakimisi sağlıklı diyor ben Genede Bir tane pamuk yorgan yada neyse iyi olan alayım diyorum battaniyelerimde var sizinkiler Nasıl
Neyseki doguma az zaman kaldi canim ev senlenecek :) annen kalacak mi yaninda
Annem a101 e gelenlerden aldi canim. Bende yun sevmem evlenirken kv veriyodu almamistim :)
Iyi aksamlar kizlar bn hastanedeyim. Doguma giricem bnm icin dua edin.
Cnm Günaydın gözün aydın bebeğin ve sen iyisidir allah analı babalı buyursun cnm elini iç eksik etmesin üstünüzden cnm =)Iyi aksamlar kizlar bn hastanedeyim. Doguma giricem bnm icin dua edin.
Cnm Günaydın korma bebeğin de sen iyisin öyle düşün şimdi yeni ya dikişler o yüzden ama sonra bol bol yürü geçer hem ayakkanirsin cnm 3 gün çabuk geçer allah izni ile cnm tekrar hayırlı olsun cnm benim =)Gunaydin kizlar sag saglim ciktik ameliyattan ama bebegim maalesef yogun bakima girdi su yutmus. Suan iyi ama3 gun kalicak orda. Bende sancidan oluyorum dikislerim cok agri yapio. Bebegimi kucagima bile alamadim. Canim cok sikkin.