- Emoji Skoru
- 249
- Puanlar
- 303
Sağolasın canım :)Ay maşallah![]()
Rabbim nazarlardan esirgesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım :)Ay maşallah![]()
Rabbim nazarlardan esirgesin
Masallah. Rabbim saglikli hayirli uzun ömürler versin. Darisi basimiza insallah ☺☺Eki Görüntüle 1889325
Herkesten bir maşallah alırız artık bunlarda benim cennet çiçeklerim,can yavrularım :)
Merhaba tatlım, hepimiz aynı durumdayız, penguen e döndükSlm kızlar Nasılsıniz bakalım oğlum okula başladı diye tableti ortadan kaldırdım şimdi o yokken anca girebildim eee ne var ne yok bakalım bendeki durumlar doğurdum doğuracam: ) artık hiiiic yuruyemiyorum bel sırt bacak ağrım çok fazla sizde durumlar nasıl?
Eki Görüntüle 1889325
Herkesten bir maşallah alırız artık bunlarda benim cennet çiçeklerim,can yavrularım :)
Günaydın kızlar belkide bugünleri çok özleyeceğiz ama bende sabırsızlanıyorum çok ara ara aşağıda iğneler batıyor gibi oluyor doktorda bu sabah sabret 48 saat kaldı 39 hafta dolsun dedi ayy Can'ım çok tatlı inş.ağrı eşigim yüksektir![]()
Günaydın kızlarSelen_Ay ben de çok sıkıldım canım ya beklemekten bi de artık iyice ağırlaştım azcık yürüsem kemikleri acıyo zaten penguen gibi yürüyorum bi yere çıkıp rahat rahat dolaşamiyorum da eşim de yoğun su aralar sınavları var işten çıkınca aksamlari kursa gidiyo bi de yüksek lisansa başlıcak işyerinde mesailer basliyo neyseki annem var yanımda ama böyle bişey yapamayinca kendimi bi tuhaf hissediyorum hayırlısıyla geçse son Günlerimizde
Gunaydin kizlar
Aynen annemde yanımda olmasa napcam bilmiyorumAnnem hep şey der canım : ) içerdeki en iyi günleri, çıktılar mı mızmızları bitmiyor. Ne kadar kaldı o kadar iyi der.
Bana bunu bi kere söyledi : ) dedim 6 senedir bekliyorum, çekerim o kadar mızmızı dedim. Kadın şimdi bişey diyemiyor.
Ay o penguen gibi yürümek hepimizdebacaklarım birleşemiyor bi türlü. Eşin baya yoğunmuş canım Allah kolaylık versin. En azından annen yanındaymış. Benimki doğuma giderken gelebilecek
Günaydın canım
Aynen annemde yanımda olmasa napcam bilmiyorum
Aynen aynen vallaAy benim gibi evde kös kös oturuyorsun canım![]()

Hiç sorma ya okulda kim görse üzülüyo sen bu halde ne yapıyon buralarda diye: ) ama mecbur sen naptin günün belli mi canim?Merhaba tatlım, hepimiz aynı durumdayız, penguen e döndük![]()