Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzel gunlerde kullanin canim cok guzel olmusAnnişler ve bebişler, bu arada biz de odamızı tamamladık, bi duvar rafımız eksik, yine de resimleri atıyorum size![]()

Güle güle kullanın çok cici olmuş ben de atamacım Bilgisayarımın kablosu bozuk açamıyorum telden de yukleyemedimmAnnişler ve bebişler, bu arada biz de odamızı tamamladık, bi duvar rafımız eksik, yine de resimleri atıyorum size![]()
Insallah canimCanım sirkeli suyla silip aç kapakları inş. Gecirir
Bizde bir kac kez karbonatli suyla sildik ve camasirlari yikayana kadar hep acikti kapaklari :/ sinir bozucu yaAiiiiiiiiii kızlaaaaaaaaaar bugün aynada karnım acıyor diye bir baktım, çatlaklar (karnımın alt tarafında) daha yeni oluşmuş belli kırmızı kırmızılar hemen kremi alıp sürdüm ama ben de çatlakları gördüm sonunda.....
Sanki azıcık canım sıkıldı
Canım ben elma sirkeli suyla sildim ve 2 hafta kadar kapıları sürekli açık kaldı anca çıktı koku. Hatta arada biraz koku hissettiysem de açık bırakıverdim şimdi yok şükür.
Başka türlü nasıl gider o mobilya kokusu bilemiyorum.
Aynen tembellik bir ayrı oldu bu dönem...
Sıkıntıyla...
Yapacağın işi yapmıyorsun ya sallıyorsun ya da çok zorlanarak yapıyorsun o oluyor canım. En önemlisi psikolojik olarak yanında biri var şükür....
Canım ben hamile eşofman altımı alıcam bi de tuniğimi.
Hani normal kıyafetim olmaz gibi geliyor bana ne de olsa kilo aldık
Anlamazmıyız canım, bizde senin gibiyiz.
Heyecandan ölecek gibi hissediyorum kendimi bazen...
Bişey sorucam sana, daha önceden deneyimin varya...
Son 2-3 gündür kızımın hareketleri azaldı, normalmidir bu? Daha önce nerdeyse hiç durmayacak gibi hissediyordum kızımı. Şimdi tam tersi gibi... Arada hareketleri var tamam, ama hem az hem de eskisi gibi böyle sağlam hareketler değil...
Çantayı hazır etseydin canım. hepsinden önemlisi o gibi şu an.
Bebişlerin ne zaman ne yapacağı pek belli olmuyor...
Ayrıca kapı süsünü bitirdiğinde lütfen resmini atbizde görelim
Ben de evde oturmaya pek alışmadığım için işler bitti canım sıkılıyor, kendimi mutfaka verdim, ütüye çamaşıra verdim manyak gibi![]()
Güle güle güzel günlerde kullan canım çok güzel olmuşAnnişler ve bebişler, bu arada biz de odamızı tamamladık, bi duvar rafımız eksik, yine de resimleri atıyorum size![]()
Sıkıntıyla...
Yapacağın işi yapmıyorsun ya sallıyorsun ya da çok zorlanarak yapıyorsun o oluyor canım. En önemlisi psikolojik olarak yanında biri var şükür....
Canım ben hamile eşofman altımı alıcam bi de tuniğimi.
Hani normal kıyafetim olmaz gibi geliyor bana ne de olsa kilo aldık
Anlamazmıyız canım, bizde senin gibiyiz.
Heyecandan ölecek gibi hissediyorum kendimi bazen...
Bişey sorucam sana, daha önceden deneyimin varya...
Son 2-3 gündür kızımın hareketleri azaldı, normalmidir bu? Daha önce nerdeyse hiç durmayacak gibi hissediyordum kızımı. Şimdi tam tersi gibi... Arada hareketleri var tamam, ama hem az hem de eskisi gibi böyle sağlam hareketler değil...
Çantayı hazır etseydin canım. hepsinden önemlisi o gibi şu an.
Bebişlerin ne zaman ne yapacağı pek belli olmuyor...
Ayrıca kapı süsünü bitirdiğinde lütfen resmini atbizde görelim
Bnmde gitmiyorKizlar cildiricam yok dolap kokusu cikmiyor![]()

Bir sürü oyuncaği var Eymenin şimdidenAnnişler ve bebişler, bu arada biz de odamızı tamamladık, bi duvar rafımız eksik, yine de resimleri atıyorum size![]()
Insallah canim
Bizde bir kac kez karbonatli suyla sildik ve camasirlari yikayana kadar hep acikti kapaklari :/ sinir bozucu ya
Selen_Ay
Canım benim ilkinde şöyle olmuştu, son zamanlarda yeri daraldığı için çok fazla hareket edemiyordu ama hareket edince canımı acıtıyordu. Şuanda da öyle olmaya başladı yine, sürekli kıpır kıpır değil ama hareket edince can yakıyor. İçimde gerneşiyor gibi hissediyorum, sanki bi taraftan eli, bi taraftan ayağı çıkacakmış gibi geliyor.
Buraya yeni geldik ya tatilden sonra adapte olamiyorumtabiki atarım
Bende boş durmayı sevmem ama bi tembellik oluştu
Güle güle güzel günlerde kullan canım çok güzel olmuş
Canim bnmde tam bahsettigin gb doktora sormadim ama etraftan anladigim kadariyla bebegin buyumesiyle yeri daraldigindanmis. Dogru yanlis bilmiorum.
Hayırlı haberlerle gel cnm, yeni doktora mı gidiyorsun?günaydın kızlar.
bugün kontrol var bakalım doktor ne dicek?
günaydın kızlar.
bugün kontrol var bakalım doktor ne dicek?
Günaydın kızlar, teşekkür edeiz odamızı beğendiyiniz için
Selen_Ay cnm bebeğin yeri daraldığı için şiddeti de hareket sayı da azalıyor. Merak etme. Elinle dürtdüğünde veya çıkolata falan yediğinde hareket ediyorsa sorun yok. Bir de daha çık uykuya dalıyorlar, bir yerde okumuşdum daha önce.@sekerli_seker cnm hepsi benim ve babasının oyuncakları aslında
hepsi duruyordu, güzel yıkadım, bu kadar yılı koruduk, şimdi eminim bebiş mahv edecek onları
Bizim de bugün nst kontrolumuz var, bebeğin gelmeye niyyeti yok gibiriski atlattık ya şimdi haftasını beklicek
![]()
Bizde yuzey trmizleyiciyi denedik gecen ama olmadiGünaydın annişler![]()
AGRA bebişinin odası hayırlı olsun, güle güle büyüsün içinde inş.
Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama ben elma sirkesi yanında yumuşatıcı da katmıştım suyailk zamanlar çıkmadı dediğim gibi....
2 hafta aralıksız açık kaldı sonra kapatınca koku geldikçe açık bıraktım...
Şimdi yok koku şükür
Aynen içimde gerneşiyor onu ben de hissediyorum. Sırtını dayıyor, sonra bildiğin geriniyor.
Bir anda o hareketli halleri gidince çok korktum ama o kadar sağlam olmasa da hareket ediyor şükür
Tatilden sonra o hali bilirim ama bebişin bilmeyebilir annesi
Cuma gidicez zaten doktora o zaman sorucam canım ama dün artık o kadar korktum ki acile gitmeyi kafaya takmıştım. Eşim de burda değil zaten... Neyseki kızımı okşayınca hareketlendi de korkularım gitti.
Bizde yuzey trmizleyiciyi denedik gecen ama olmadibirde dun yazmayi unutmusum srnin catlaklar mi basladi :/ kasimismiydin yoksa kendi kendine mi oldu