- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Hadi gözümuz aydin çok sevindim allah analı babalı buyutsun inş.Kizlar normal epidural dogurdum cok sukur, cok zor oldu. Ama sukur bebek iyi benim de cok dikisim var, popam inanilmaz agriyor, agrikesici iyne yaptilar. Kendime gelince anlatirim
Oooo maşallah canım gözünuz aydın sıkma canını ne güzel bebişin iyi yaninda emiyormus da daha ne olsunSelam kızlar ben doğum yaptım 7 günlük olduk sezaryen oldum hatta antep gidiyorum kayın vadelerde geldi bugün mersin beni de gotyorlar eşimde gidince antep öyle biraz cnm sıkıldı bugün bebeğim iyi gayet sadece sarılık çıktı biraz birde beni bir emiyor bir emiyor cnm sikıldı öyle ya
Baska sehirde birakmazlar sanirim.bi yontem bulurlar canim :/Bugüne geldiler ya inş. bir sıkıntı olmadan atlatırlar canım.
Sıkıntı ancak şu yönde olur. Onlar Samsunda oturmuyorlar, eğerki 2 gün sonra taburcu olurlarsa ve kızı kalırsa nasıl anne sütünü verirler bilemiyorum
Ben doğurmuş olsaydım sütümü sağıp götürürdüm ama benimde durum belli.
Rabbim şifa versin tez zamanda inş.
H hayatalya canım senin de gözün aydın. Eşinin yanında olması elbet sana manevi yönde destek sağlardı ama nasip bu işler
Cok guzel canim :)Kızlar işte kapı süsümüz nasıl olmuş resmi anca yukleyebildim
Tşk ederimBaska sehirde birakmazlar sanirim.bi yontem bulurlar canim :/
Cok guzel canim :)
Çok güzel gule Güle kullanın inş.Kızlar işte kapı süsümüz nasıl olmuş resmi anca yukleyebildim
Kızlar işte kapı süsümüz nasıl olmuş resmi anca yukleyebildim
Baska sehirde birakmazlar sanirim.bi yontem bulurlar canim :/
Cok guzel canim :)
Günaydın kızlar
Günaydın canım valla uyumuyor canım artık ve emmiyor artık oyle eskisi gibi of oyle baklım idare edecek büyütyesi kadar canımGözün aydın canım maşallah ne güzel emiyormuş Allah analı babalı büyütsün
Sagol canım benim valla guzel bir duygu ama bir okadar da zorumuş kızlar uyukuzuz geceler :) her kez aklı veriyor ne yapcakım bilmiyorum :) vallaCanim Allah anali.babali buyutsun insallah :)
Oyy digeride hemen cikar insallah :/
Sagol canım benim geldi esim babalık izni aldı askerden yanında :)Bugüne geldiler ya inş. bir sıkıntı olmadan atlatırlar canım.
Sıkıntı ancak şu yönde olur. Onlar Samsunda oturmuyorlar, eğerki 2 gün sonra taburcu olurlarsa ve kızı kalırsa nasıl anne sütünü verirler bilemiyorum
Ben doğurmuş olsaydım sütümü sağıp götürürdüm ama benimde durum belli.
Rabbim şifa versin tez zamanda inş.
H hayatalya canım senin de gözün aydın. Eşinin yanında olması elbet sana manevi yönde destek sağlardı ama nasip bu işler
Ay canım cok tatlı Allah analı babalı büyütsün canım maşallah nazarlardan korusun Allah :)Gunaydin anneler ve bebisler, bu da bizim prensimiz, maşallah demeyi unutmayalım
Emzirmekle uğraşıyoruzbebeğümiz 3 kg, 47 cm dogdu
Sagol canım valla oyle yapyorum artık CNN kimseyi dinleniyor artık :)
Sagol canım artık sıkmıyorum ama emmiyor ara ara emmiyor kız durmuyor valla :)Oooo maşallah canım gözünuz aydın sıkma canını ne güzel bebişin iyi yaninda emiyormus da daha ne olsun
Ay canım çok tatlı olmuş Gül'ü Gül'ü kullanın canım :)Kızlar işte kapı süsümüz nasıl olmuş resmi anca yukleyebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?