Aynen yaa hayatalya yi bende merak ediyorum nerelerde ki napti kiii
Kızlarr nasılsınız??
Eşim ve kızım hasta olunca ne kadar dikkat etsemde banada geçti sanırım. Sabah uyandım gözlerim yanıyor, genzim yanıyor. Ateşimi ölçüyorum ateşim yok ama içerden içerden ateş basıyo bana. Akşama kadar durumuma baksamda akşam acilemi gitsem acaba, ilerlemeden iyileşmem lazım, ne zaman ne olacağı belli değil, doğum olursa bide perişan olurum.
gece baya korktum simdi de bi halsizlik var uxerimde yerimden kalkamiyorumAramızda 1 gün var canım. Bende aynı durumdayım. Gece boyu sürekli bi sağa, bi sola toplandı durdu, bir anda toplanıyor sertleşiyor, dışardan bütün hareketlerini izliyorum resmen, yığılıp kalıyor tek noktaya. Birde sanki çıkacak gibi baskı yapıyor, sürekli aşağıda tekme atar gibi baskı hissediyorum.
Canım hemen ballı zencefil ye nane limon başla doktora da bi görün ilerlemedin bence geçmiş olsunKızlarr nasılsınız??
Eşim ve kızım hasta olunca ne kadar dikkat etsemde banada geçti sanırım. Sabah uyandım gözlerim yanıyor, genzim yanıyor. Ateşimi ölçüyorum ateşim yok ama içerden içerden ateş basıyo bana. Akşama kadar durumuma baksamda akşam acilemi gitsem acaba, ilerlemeden iyileşmem lazım, ne zaman ne olacağı belli değil, doğum olursa bide perişan olurum.
gün yaklaştıkça insan hazır olmadığını düşünüyor ama büyüdü artik bebislerimiz çantanı tamamla dursun kenarda bencekizlar bende iyi sayilmam sanki gece hic uyumadim sizin kasilma dediginiz seyi dun gece baya yasadim butun gece karnimda kasilip durdu uyutmadi alta baski yapiyordu cok korktum daha cok zamanimiz var ben sanirim dogum denen seye hic hazir degilim o kasildikca ellerim ayaklarim uyustu sanki bayilacak gibi oluyordum normal mi bilmiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun cantamin eksiklerini tamamlasam iyi olacak
Kizlar normal epidural dogurdum cok sukur, cok zor oldu. Ama sukur bebek iyi benim de cok dikisim var, popam inanilmaz agriyor, agrikesici iyne yaptilar. Kendime gelince anlatirim
ay cok sevindim adina canim hayirli olsun bebisin merakla ayrintilari bekliyoruzKizlar normal epidural dogurdum cok sukur, cok zor oldu. Ama sukur bebek iyi benim de cok dikisim var, popam inanilmaz agriyor, agrikesici iyne yaptilar. Kendime gelince anlatirim
Oyy canim Allah anali babali buyutsun insallah :)Kizlar normal epidural dogurdum cok sukur, cok zor oldu. Ama sukur bebek iyi benim de cok dikisim var, popam inanilmaz agriyor, agrikesici iyne yaptilar. Kendime gelince anlatirim
Benimde aklımdan ouixx bi bizi yokluyor sonra girmiyor sayfaya diye geçiyordu
Anacım ne ediyon da ban yiyon. Kimselerle münakaşaya gerek yok boşveeer
Bu arada yerleri o kadar daraldığı için artık her hareketi daha canlı hissediyoruz yaeskisi gibi minnak da değiller. Bir zamanlar portakal büyüklüğündeydiler ya da kavun... Ama şimdi ele avuca gelmelik minnaklar
Ben 2 aydır cinsel ilişkiye girmediğinden mi o zaman bende açılma yok çatı muyahenesi dar genişleme yok diyor 7 aydan sonra ilişkiye girmeyin diyorlar diye biliyorum ama zaten eşim yanımda yok 2 aydır istesemde giremem
Kizlar normal epidural dogurdum cok sukur, cok zor oldu. Ama sukur bebek iyi benim de cok dikisim var, popam inanilmaz agriyor, agrikesici iyne yaptilar. Kendime gelince anlatirim
Maşallah Can'ım hayırlı olsun normal doğum yapmışsın ya bugün ayaklanırsın inş.Kizlar normal epidural dogurdum cok sukur, cok zor oldu. Ama sukur bebek iyi benim de cok dikisim var, popam inanilmaz agriyor, agrikesici iyne yaptilar. Kendime gelince anlatirim
Sağol tugdercim Bebek gözler burun baba yüz yapısı dudak falan bana benziyor gibi ama annem benim bebeklik halimin aynısı olduğunu söylediMaşallah 5 gün oldu Doğumdan sonra demekki Zaman hızlı geçiyor bebeğinle ailenle sağlıklı bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle canım bebişin kime benziyor
3 arkadaş bi tane görgüsüzle dalga geçtik durduk mune de bizi banladı toptan Bi de ders çalışıyorum o yüZden gündüz pek girmiyorum çok vaktimi alıyor burası
Cnm son aylarda değil de doğum olacağı Zaman giriyorsun ilişkiye mesela açılması olmuş öyle kalmış ilerlememiş kişilerde çok öneriyorlar
Can'ım ya gözüm aydın Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah Ağrı'ların geçer az sabır doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum
Maşallah Can'ım hayırlı olsun normal doğum yapmışsın ya bugün ayaklanırsın inş.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bebişini de öp bizim için sen iyi olda kendine gelince yazarsın bizeKizlar normal epidural dogurdum cok sukur, cok zor oldu. Ama sukur bebek iyi benim de cok dikisim var, popam inanilmaz agriyor, agrikesici iyne yaptilar. Kendime gelince anlatirim
Gözün aydın canım maşallah ne güzel emiyormuş Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar ben doğum yaptım 7 günlük olduk sezaryen oldum hatta antep gidiyorum kayın vadelerde geldi bugün mersin beni de gotyorlar eşimde gidince antep öyle biraz cnm sıkıldı bugün bebeğim iyi gayet sadece sarılık çıktı biraz birde beni bir emiyor bir emiyor cnm sikıldı öyle ya
Canim Allah anali.babali buyutsun insallah :)Selam kızlar ben doğum yaptım 7 günlük olduk sezaryen oldum hatta antep gidiyorum kayın vadelerde geldi bugün mersin beni de gotyorlar eşimde gidince antep öyle biraz cnm sıkıldı bugün bebeğim iyi gayet sadece sarılık çıktı biraz birde beni bir emiyor bir emiyor cnm sikıldı öyle ya
Oyy digeride hemen cikar insallah :/Ay şu an bi mutlu haber daha aldııııımbenim kader yoldaşı arkadaşımın bebişleri dünyaya gelmiiiiş.
Bugün yatacaklardı. Ne yaptılar bi ihtiyaçları varmıdır diye arayım dedim. Hoca sezeryana çoktan almış bileeee. Biri küvöze girmiş solunum sıkıntısı varmış ama diğeri iyimiş.
Ay görmeye de gidemicem yaaaaaa. Eşim hastaaa
Canim Allah anali.babali buyutsun insallah :)
Oyy digeride hemen cikar insallah :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?