-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Aynen yaa hayatalya yi bende merak ediyorum nerelerde ki napti kiii

İşte insan merak ediyor ama giremiyor demekki...

Ay o hasta eşten bende de var benimkide hasta olunca çocuktan beter. 2 gündür g.. koşturmaktan ben kendimden geçtim, hasta olsam daha mı iyiydi acaba diye düşünmeden edemiyorum yaaaaani ama olmayım olmayım dediğin gibi şu günler ne olup ne olmayacağı belirsiz, her an kızlar süpriz yapabilirler

gece baya korktum simdi de bi halsizlik var uxerimde yerimden kalkamiyorum

Canım hemen ballı zencefil ye nane limon başla doktora da bi görün ilerlemedin bence geçmiş olsun

gün yaklaştıkça insan hazır olmadığını düşünüyor ama büyüdü artik bebislerimiz çantanı tamamla dursun kenarda bence

Kizlar normal epidural dogurdum cok sukur, cok zor oldu. Ama sukur bebek iyi benim de cok dikisim var, popam inanilmaz agriyor, agrikesici iyne yaptilar. Kendime gelince anlatirim

Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hadi gözün aydın canıııııııım, bi bebişimiz daha katıldı bizeeeeee
Evladın da iyi inş.

Ağrı da olur canım ama geçicek daha iyi olacak inş... ne de olsa ilk bebek....

Kizlar normal epidural dogurdum cok sukur, cok zor oldu. Ama sukur bebek iyi benim de cok dikisim var, popam inanilmaz agriyor, agrikesici iyne yaptilar. Kendime gelince anlatirim
ay cok sevindim adina canim hayirli olsun bebisin merakla ayrintilari bekliyoruz

Oyy canim Allah anali babali buyutsun insallah :)

selam kızlar..
AGRA canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

3 arkadaş bi tane görgüsüzle dalga geçtik durduk mune de bizi banladı toptan Bi de ders çalışıyorum o yüZden gündüz pek girmiyorum çok vaktimi alıyor burası

Cnm son aylarda değil de doğum olacağı Zaman giriyorsun ilişkiye mesela açılması olmuş öyle kalmış ilerlememiş kişilerde çok öneriyorlar

Can'ım ya gözüm aydın Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah Ağrı'ların geçer az sabır doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum

Maşallah Can'ım hayırlı olsun normal doğum yapmışsın ya bugün ayaklanırsın inş.

Maşallah 5 gün oldu Doğumdan sonra demekki Zaman hızlı geçiyor bebeğinle ailenle sağlıklı bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle canım bebişin kime benziyor
Sağol tugdercim Bebek gözler burun baba yüz yapısı dudak falan bana benziyor gibi ama annem benim bebeklik halimin aynısı olduğunu söyledi

Kıııız atışmadan değil dalga geçmekten ban yedin yani.. Allah seni ne etmesin
Ben de sanıyorum hep ya dini içerikler yüzünden ban yeniyor ya da karşılıklı atışmadan...

O dersi ben de çalışsam ne var sözde sınavım var, zamanımı hep burda geçiriyom

Maşallah Can'ım hayırlı olsun normal doğum yapmışsın ya bugün ayaklanırsın inş.

Bugün ayaklanmasa bile canım en kötü ihtimal diğer doğumunu da normal yapabilme ihtimali yeter. Allah nasip ederse 2. doğumu bu kadar zor olmaz.

Allah şifa versin hepimize en zor zamanları şu anlar zaten....

Selam kızlar ben doğum yaptım 7 günlük olduk sezaryen oldum hatta antep gidiyorum kayın vadelerde geldi bugün mersin beni de gotyorlar eşimde gidince antep öyle biraz cnm sıkıldı bugün bebeğim iyi gayet sadece sarılık çıktı biraz birde beni bir emiyor bir emiyor cnm sikıldı öyle ya

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bebişini de öp bizim için sen iyi olda kendine gelince yazarsın bize

Gözün aydın canım maşallah ne güzel emiyormuş Allah analı babalı büyütsün

Ay maşallah bayağa Doğum haberleri almaya başladık ne güzel darısı bizlere olsun bende yarın doktor randevum var sezeryana gün verecek sanırım çok heyecanlıyım hemde stresliyim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ay şu an bi mutlu haber daha aldııııım benim kader yoldaşı arkadaşımın bebişleri dünyaya gelmiiiiş.
Bugün yatacaklardı. Ne yaptılar bi ihtiyaçları varmıdır diye arayım dedim. Hoca sezeryana çoktan almış bileeee. Biri küvöze girmiş solunum sıkıntısı varmış ama diğeri iyimiş.

Ay görmeye de gidemicem yaaaaaa. Eşim hastaaa

Canim Allah anali.babali buyutsun insallah :)

Oyy digeride hemen cikar insallah :/

Canim Allah anali.babali buyutsun insallah :)

Oyy digeride hemen cikar insallah :/

Bugüne geldiler ya inş. bir sıkıntı olmadan atlatırlar canım.

Sıkıntı ancak şu yönde olur. Onlar Samsunda oturmuyorlar, eğerki 2 gün sonra taburcu olurlarsa ve kızı kalırsa nasıl anne sütünü verirler bilemiyorum
Ben doğurmuş olsaydım sütümü sağıp götürürdüm ama benimde durum belli.
Rabbim şifa versin tez zamanda inş.

H hayatalya canım senin de gözün aydın. Eşinin yanında olması elbet sana manevi yönde destek sağlardı ama nasip bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…