Son gunlerr biraz yorucu biraz sıkıcı ama heyecanli bebiste hersey yolunda şükür bi sıkıntımız yok gibi gün sayiyoruz artık sen nasılsın nasıl gidiyorGünaydındeliceee uzun zamandır Banlı olduğum için yazamıyorum Nasıl geçiyor son günler bebiş ne durumda
Heyecan dorukta ama dediğin gibi zor geçiyor benimde Ağrı'lar uykusuzluk halsizlik yorgunluk herşey bedenimde toplandı. Kızımda sağolsun tekmeleriyle Can'ıma okuyor çocuk o daracık alanda hala Nasıl bu kadar hareket ediyor hiç anlamıyorum geceden beri uyutmadı gram uyku yok gözümde daha kızda hala hareketli oda uyumuyor beni de uyutmuyor sanırım doğunca gece kuşu olacak işim var işimSon gunlerr biraz yorucu biraz sıkıcı ama heyecanli bebiste hersey yolunda şükür bi sıkıntımız yok gibi gün sayiyoruz artık sen nasılsın nasıl gidiyor
Uykularinda da hareket ediyorlarmis canım benim kız da baya hareketli bi de tam uyucagimda hıçkırığı tutuyor :))Heyecan dorukta ama dediğin gibi zor geçiyor benimde Ağrı'lar uykusuzluk halsizlik yorgunluk herşey bedenimde toplandı. Kızımda sağolsun tekmeleriyle Can'ıma okuyor çocuk o daracık alanda hala Nasıl bu kadar hareket ediyor hiç anlamıyorum geceden beri uyutmadı gram uyku yok gözümde daha kızda hala hareketli oda uyumuyor beni de uyutmuyor sanırım doğunca gece kuşu olacak işim var işim
O hıçkırık bazen bizde de oluyor 4 dk 5 dk sürüyor bazen. İlk hıçkırdığında öyle korktum ki nöbet mi geçişiyor acaba die hıçkıracağı aklıma bile gelmemişti doktoruma rezil olmuştum.Uykularinda da hareket ediyorlarmis canım benim kız da baya hareketli bi de tam uyucagimda hıçkırığı tutuyor :))
:)) ilahi ne nöbeti gecircek ay bu hamilelik böyle insanı paranoya yapıyoO hıçkırık bazen bizde de oluyor 4 dk 5 dk sürüyor bazen. İlk hıçkırdığında öyle korktum ki nöbet mi geçişiyor acaba die hıçkıracağı aklıma bile gelmemişti doktoruma rezil olmuştum.
İşte gelde anlat o an bunu bana kafa gitti iyice. Evde de mal gibiyim anlamıyorum duymuyorum resmen zeka geriliği yaşıyorum. Çocuk kalsiyumlarımı emdiği gibi zeka genlerimi mi emiyor anlamadım gitti iyice salaklaştım:)) ilahi ne nöbeti gecircek ay bu hamilelik böyle insanı paranoya yapıyo
Ayyy sorma o salaklık bende de varr bitek bende saniyodum bütün duygular karıştı ondandiiirr herhalde korku heyecan mutluluk son zamanlar zormuş gerçektenİşte gelde anlat o an bunu bana kafa gitti iyice. Evde de mal gibiyim anlamıyorum duymuyorum resmen zeka geriliği yaşıyorum. Çocuk kalsiyumlarımı emdiği gibi zeka genlerimi mi emiyor anlamadım gitti iyice salaklaştım
Günaydındeliceee uzun zamandır Banlı olduğum için yazamıyorum Nasıl geçiyor son günler bebiş ne durumda
Ayyy maşallah yaa yerim ben onuu mis mis ne güzel kokuyodur şimdi oGünaydın anneler
Selen_Ay , MutluBulut_ tugder alışmışız foruma girmeye devam birde sizleri merak ediyorum Anneliğe alışmaya başladım tamamen iyileşince herşeyi inş kendim yapcam şimdi annem gazını falan çıkartıyor öğrencem bende memeyi bulamayınca çok yaramaz oluyo yıktırıyor ortalığı silikon uç takınca hemen buluyo sonra çıkartıyorum devam ediyo yarın topuk kanı alımı var ordaki hemşireye sorcam silikon uç kötümü iyimi bilemedim benimki anne karnında daha aktifti şimdi uykucu ama ablamlar sen onu sonra gör diyorlar şimdi yeni doğduğundan uykucuymuş 5.gün bugün
Günaydın anneler
Selen_Ay , MutluBulut_ tugder alışmışız foruma girmeye devam birde sizleri merak ediyorum Anneliğe alışmaya başladım tamamen iyileşince herşeyi inş kendim yapcam şimdi annem gazını falan çıkartıyor öğrencem bende memeyi bulamayınca çok yaramaz oluyo yıktırıyor ortalığı silikon uç takınca hemen buluyo sonra çıkartıyorum devam ediyo yarın topuk kanı alımı var ordaki hemşireye sorcam silikon uç kötümü iyimi bilemedim benimki anne karnında daha aktifti şimdi uykucu ama ablamlar sen onu sonra gör diyorlar şimdi yeni doğduğundan uykucuymuş 5.gün bugün
Masallah canim bebrginr yazini okuyunca artik kizimda dogsa die gecirmedim degil. Uykucu bebek iyidir bence
Darisi basimiza artik :)
Bizim yerimizede cek kokusunu icine.
Ben 2 aydır cinsel ilişkiye girmediğinden mi o zaman bende açılma yok çatı muyahenesi dar genişleme yok diyor 7 aydan sonra ilişkiye girmeyin diyorlar diye biliyorum ama zaten eşim yanımda yok 2 aydır istesemde girememAy agra çok sürmez doğurursun sen Can'ım açılmayı kolaylaştıran şeylerin başında seks geliyor açılmayı çok güzel tetikliyor. Hurma yemek yerde dizlerinin üzerine çömelip başını öne doğru eğip durmak merdiven inip çıkmak açılma için biçilmiş kaftanlardır. Bol bol sıcak duşa girmeyi ihmal etme rahatla sürekli zen müzikleri dinleyebilirsin doğum da çok rahatlatıyor ve doğumu kolaylaştırıyor. Merak ettiğin bişey olursa sor şimdilik aklıma gelenler bunlar senin için hayırla al bebeğini kucağına cnm
Maşallah 5 gün oldu Doğumdan sonra demekki Zaman hızlı geçiyor bebeğinle ailenle sağlıklı bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle canım bebişin kime benziyorGünaydın anneler
Canım spermdeki bi madde rahmin açılmasına sebep oluyormuş o yüzden son aylarda ilişki önermiyor doktorlar ama doğum zamanın gelmiş ve açılman yoksa doktorlarda tavsiye ediyor iliskiyiBen 2 aydır cinsel ilişkiye girmediğinden mi o zaman bende açılma yok çatı muyahenesi dar genişleme yok diyor 7 aydan sonra ilişkiye girmeyin diyorlar diye biliyorum ama zaten eşim yanımda yok 2 aydır istesemde giremem
Aynen yaa hayatalya yi bende merak ediyorum nerelerde ki napti kiiiMaşallah canım kızına
Rabbim inş. yakın zamanda bize de nasip etsin bu güzelim duyguyuUyusun da büyüsün annesi
Diğer annişler alışmamış heralde sayfayabaksana senden başka giren yok.. hayatalya en son kocasının geleceği gece girmişti misal....
Uyuyan bebek iyidir canım güzelce gelişir ama uyumayan çocuk olunca napcan... kök söktürüyor öyle oluncadaa...
AGRA naptın canım, ses ver
Masallahh :) insallah oyle devam eder canim uslu uslu :)Günaydın anneler
kizlar bende iyi sayilmam sanki gece hic uyumadim sizin kasilma dediginiz seyi dun gece baya yasadim butun gece karnimda kasilip durdu uyutmadi alta baski yapiyordu cok korktum daha cok zamanimiz var ben sanirim dogum denen seye hic hazir degilim o kasildikca ellerim ayaklarim uyustu sanki bayilacak gibi oluyordum normal mi bilmiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun cantamin eksiklerini tamamlasam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?