-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın deliceee uzun zamandır Banlı olduğum için yazamıyorum Nasıl geçiyor son günler bebiş ne durumda
Son gunlerr biraz yorucu biraz sıkıcı ama heyecanli bebiste hersey yolunda şükür bi sıkıntımız yok gibi gün sayiyoruz artık sen nasılsın nasıl gidiyor

Son gunlerr biraz yorucu biraz sıkıcı ama heyecanli bebiste hersey yolunda şükür bi sıkıntımız yok gibi gün sayiyoruz artık sen nasılsın nasıl gidiyor
Heyecan dorukta ama dediğin gibi zor geçiyor benimde Ağrı'lar uykusuzluk halsizlik yorgunluk herşey bedenimde toplandı. Kızımda sağolsun tekmeleriyle Can'ıma okuyor çocuk o daracık alanda hala Nasıl bu kadar hareket ediyor hiç anlamıyorum geceden beri uyutmadı gram uyku yok gözümde daha kızda hala hareketli oda uyumuyor beni de uyutmuyor sanırım doğunca gece kuşu olacak işim var işim

Uykularinda da hareket ediyorlarmis canım benim kız da baya hareketli bi de tam uyucagimda hıçkırığı tutuyor :))

Uykularinda da hareket ediyorlarmis canım benim kız da baya hareketli bi de tam uyucagimda hıçkırığı tutuyor :))
O hıçkırık bazen bizde de oluyor 4 dk 5 dk sürüyor bazen. İlk hıçkırdığında öyle korktum ki nöbet mi geçişiyor acaba die hıçkıracağı aklıma bile gelmemişti doktoruma rezil olmuştum.

:)) ilahi ne nöbeti gecircek ay bu hamilelik böyle insanı paranoya yapıyo

:)) ilahi ne nöbeti gecircek ay bu hamilelik böyle insanı paranoya yapıyo
İşte gelde anlat o an bunu bana kafa gitti iyice. Evde de mal gibiyim anlamıyorum duymuyorum resmen zeka geriliği yaşıyorum. Çocuk kalsiyumlarımı emdiği gibi zeka genlerimi mi emiyor anlamadım gitti iyice salaklaştım

Ayyy sorma o salaklık bende de varr bitek bende saniyodum bütün duygular karıştı ondandiiirr herhalde korku heyecan mutluluk son zamanlar zormuş gerçekten

Günaydın deliceee uzun zamandır Banlı olduğum için yazamıyorum Nasıl geçiyor son günler bebiş ne durumda

Benimde aklımdan ouixx bi bizi yokluyor sonra girmiyor sayfaya diye geçiyordu
Anacım ne ediyon da ban yiyon. Kimselerle münakaşaya gerek yok boşveeer

Bu arada yerleri o kadar daraldığı için artık her hareketi daha canlı hissediyoruz ya eskisi gibi minnak da değiller. Bir zamanlar portakal büyüklüğündeydiler ya da kavun... Ama şimdi ele avuca gelmelik minnaklar

Günaydın anneler
Selen_Ay , MutluBulut_ tugder alışmışız foruma girmeye devam birde sizleri merak ediyorum Anneliğe alışmaya başladım tamamen iyileşince herşeyi inş kendim yapcam şimdi annem gazını falan çıkartıyor öğrencem bende memeyi bulamayınca çok yaramaz oluyo yıktırıyor ortalığı silikon uç takınca hemen buluyo sonra çıkartıyorum devam ediyo yarın topuk kanı alımı var ordaki hemşireye sorcam silikon uç kötümü iyimi bilemedim benimki anne karnında daha aktifti şimdi uykucu ama ablamlar sen onu sonra gör diyorlar şimdi yeni doğduğundan uykucuymuş 5.gün bugün

Masallah canim bebrginr yazini okuyunca artik kizimda dogsa die gecirmedim degil. Uykucu bebek iyidir bence
Darisi basimiza artik :)
Bizim yerimizede cek kokusunu icine.

Ayyy maşallah yaa yerim ben onuu mis mis ne güzel kokuyodur şimdi o

Maşallah canım kızına
Rabbim inş. yakın zamanda bize de nasip etsin bu güzelim duyguyu Uyusun da büyüsün annesi

Diğer annişler alışmamış heralde sayfaya baksana senden başka giren yok.. hayatalya en son kocasının geleceği gece girmişti misal....

Masallah canim bebrginr yazini okuyunca artik kizimda dogsa die gecirmedim degil. Uykucu bebek iyidir bence
Darisi basimiza artik :)
Bizim yerimizede cek kokusunu icine.

Uyuyan bebek iyidir canım güzelce gelişir ama uyumayan çocuk olunca napcan... kök söktürüyor öyle oluncadaa...

AGRA naptın canım, ses ver

Ben 2 aydır cinsel ilişkiye girmediğinden mi o zaman bende açılma yok çatı muyahenesi dar genişleme yok diyor 7 aydan sonra ilişkiye girmeyin diyorlar diye biliyorum ama zaten eşim yanımda yok 2 aydır istesemde giremem

Maşallah 5 gün oldu Doğumdan sonra demekki Zaman hızlı geçiyor bebeğinle ailenle sağlıklı bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle canım bebişin kime benziyor

Canım spermdeki bi madde rahmin açılmasına sebep oluyormuş o yüzden son aylarda ilişki önermiyor doktorlar ama doğum zamanın gelmiş ve açılman yoksa doktorlarda tavsiye ediyor iliskiyi

Aynen yaa hayatalya yi bende merak ediyorum nerelerde ki napti kiii

Kızlarr nasılsınız??
Eşim ve kızım hasta olunca ne kadar dikkat etsemde banada geçti sanırım. Sabah uyandım gözlerim yanıyor, genzim yanıyor. Ateşimi ölçüyorum ateşim yok ama içerden içerden ateş basıyo bana. Akşama kadar durumuma baksamda akşam acilemi gitsem acaba, ilerlemeden iyileşmem lazım, ne zaman ne olacağı belli değil, doğum olursa bide perişan olurum.

Masallahh :) insallah oyle devam eder canim uslu uslu :)

kizlar bende iyi sayilmam sanki gece hic uyumadim sizin kasilma dediginiz seyi dun gece baya yasadim butun gece karnimda kasilip durdu uyutmadi alta baski yapiyordu cok korktum daha cok zamanimiz var ben sanirim dogum denen seye hic hazir degilim o kasildikca ellerim ayaklarim uyustu sanki bayilacak gibi oluyordum normal mi bilmiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun cantamin eksiklerini tamamlasam iyi olacak

Aramızda 1 gün var canım. Bende aynı durumdayım. Gece boyu sürekli bi sağa, bi sola toplandı durdu, bir anda toplanıyor sertleşiyor, dışardan bütün hareketlerini izliyorum resmen, yığılıp kalıyor tek noktaya. Birde sanki çıkacak gibi baskı yapıyor, sürekli aşağıda tekme atar gibi baskı hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…