Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim bi avaz da kurtarsın inşallah canım çok heycanlı gerçekten :)Ne heyecanli dimi son gunler hic geçmiyor heran elim yuregimde hareketlerini dinliyorum. Rabbim saglikla kucağımiza almayi nasip etsin nasil geciyor son gunler bayanlar zorlaniyormusunuz
dualarimiz seninle canimKızlar 5te bebilik geliyor bizimde hastanedeyiz şimdi dua edin bizede
Devit 3 verecekler sandım evde varda onun için sormuştum sağlık ocağı monovit d verdi canım sağol yinedeAynen canım panik yapma içini ferah tut .
resmi yükleyemedim ama üstünde Devit-3 oral damla yazıyo beyaz yavru ağzı gibi rengi var
Hayırlı olsun canım ikinci kızın Allah analı babalı büyütsün sen daha tecrübelisin ama kesinlikle katılıyorum süt gelmese de emzirmek lazım bende öyle yapmıştım çok şükür geliyor inşallah yarıyordur daSelam kızlar
Sabah 9 da dünyaya geldi miniğim, şükürler olsun ikimizde iyiyiz. Ağrı kesiciler, narkoz, gelen giden derken tam kafamı toparlayamadım ama şükür genel olarak iyiyim. Henüz sütüm gelmedi, yalancı emzik gibi boş boş çekiyor göğsümü, ama süt olmasada emzirmeye devam. Ne kadar çok meme, o kadar çok süt üretimi.
Sarılık olmaması için evet beslemen gerekiyor ama çevreden duydugum ışığı kapatma bir hafta çocuk ışık açık yatsın birde yastığı olur battaniyesi olur altın tak altında takmak sarılık oluşturmazmış ne kadar doğru bilmemdeliceee canim 4.gunumuz 3-4saat uyuyup uyaniyor emiyor doktor her saat uyandir emzir sarilik olmasin demisti ama uyanmiyor uyurken de emmiyor uyurken emse her saat emziririm merak ettim sizde durumlar nasil
Ne heyecanli dimi son gunler hic geçmiyor heran elim yuregimde hareketlerini dinliyorum. Rabbim saglikla kucağımiza almayi nasip etsin nasil geciyor son gunler bayanlar zorlaniyormusunuz
Sancidan kotu gecti o sinav hamilesin canim3 kişiyiz hiç sorma, muammalı bir şekilde bekleyen![]()
Beklemesini geçtim de geceleri azıcık rahat uyusam hiiiiç dert etmicektim
Zaten yarın yine NST var. Neyine gidiyom ki bilmiyom![]()
Ay sınav felaket. Bakın şimdi bahanelere
Süre yetmedi, matematik feci zordu, tarih hiç çalışmadığım yerlerden geldi.
(Hiçte adam gibi çalışmadım diyip üstüme almıyom)
Yine gireriz canım ama cidden whatsapp daha rahat olur hepimiz için daha pratik olmaz mı tabi senin tercihim bişey diyemem ama biz buralarda oluruz yine tabi grup için çoğunluk sağlanırsa güzel de olur aslında
Canim saglikla al kucagina insallahKızlar 5te bebilik geliyor bizimde hastanedeyiz şimdi dua edin bizede
Vallahi kaldik :) hadi bizde yarin doguralim :)
Canim ne guzel yaaaa masallah kizina :)Selam kızlar
Sabah 9 da dünyaya geldi miniğim, şükürler olsun ikimizde iyiyiz. Ağrı kesiciler, narkoz, gelen giden derken tam kafamı toparlayamadım ama şükür genel olarak iyiyim. Henüz sütüm gelmedi, yalancı emzik gibi boş boş çekiyor göğsümü, ama süt olmasada emzirmeye devam. Ne kadar çok meme, o kadar çok süt üretimi.
Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah :) darısı diğer kalan arkadaşlara :)Selam kızlar
Aynen benim de erkeknalpak cinsiyet nedir sizin bu arada benim ilki kizdi tam 17 haziran vermisti dr o gun sancim başlamıştı 5 dk ile 18 haziranda doğdu ama bu erkek farkli olud diyolar merakla bekliyoruz
Tebrikler cnm Allah bağışlasın yavrunuMrb kızlar biz iyiyiz oğluş 3265kg 51 cm doğdu biz iyiyiz çok şükür çok tatlı ya rabbim bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin bi an önce çok değişik duygular çok güzel)
Gözün aydin tebrik ederimTebrikler cnm Allah bağışlasın yavrunu
Selam kızlar
Sancidan kotu gecti o sinav hamilesin canimbende yarin gidicem insallah aksama.
Benide yanliz birakmayinda ama kesin birakirsiniz
Canim saglikla al kucagina insallah
Vallahi kaldik :) hadi bizde yarin doguralim :)
Canim ne guzel yaaaa masallah kizina :)
Mrb kızlar biz iyiyiz oğluş 3265kg 51 cm doğdu biz iyiyiz çok şükür çok tatlı ya rabbim bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin bi an önce çok değişik duygular çok güzel)
Gözün aydin tebrik ederimRabbim sağlık sihhat afiyetle büyütmeyi nasip etsin. Sanada şifalar versin. Allahim en son ben dogurcam sanirim bu gidişle
![]()