• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ne heyecanli dimi son gunler hic geçmiyor heran elim yuregimde hareketlerini dinliyorum. Rabbim saglikla kucağımiza almayi nasip etsin nasil geciyor son gunler bayanlar zorlaniyormusunuz

Ne heyecanli dimi son gunler hic geçmiyor heran elim yuregimde hareketlerini dinliyorum. Rabbim saglikla kucağımiza almayi nasip etsin nasil geciyor son gunler bayanlar zorlaniyormusunuz
Rabbim bi avaz da kurtarsın inşallah canım çok heycanlı gerçekten :)

deliceee deliceee canim 4.gunumuz 3-4saat uyuyup uyaniyor emiyor doktor her saat uyandir emzir sarilik olmasin demisti ama uyanmiyor uyurken de emmiyor uyurken emse her saat emziririm merak ettim sizde durumlar nasil

Selam kızlar
Sabah 9 da dünyaya geldi miniğim, şükürler olsun ikimizde iyiyiz. Ağrı kesiciler, narkoz, gelen giden derken tam kafamı toparlayamadım ama şükür genel olarak iyiyim. Henüz sütüm gelmedi, yalancı emzik gibi boş boş çekiyor göğsümü, ama süt olmasada emzirmeye devam. Ne kadar çok meme, o kadar çok süt üretimi.

Aynen canım panik yapma içini ferah tut .
resmi yükleyemedim ama üstünde Devit-3 oral damla yazıyo beyaz yavru ağzı gibi rengi var
Devit 3 verecekler sandım evde varda onun için sormuştum sağlık ocağı monovit d verdi canım sağol yinede

Selam kızlar
Sabah 9 da dünyaya geldi miniğim, şükürler olsun ikimizde iyiyiz. Ağrı kesiciler, narkoz, gelen giden derken tam kafamı toparlayamadım ama şükür genel olarak iyiyim. Henüz sütüm gelmedi, yalancı emzik gibi boş boş çekiyor göğsümü, ama süt olmasada emzirmeye devam. Ne kadar çok meme, o kadar çok süt üretimi.
Hayırlı olsun canım ikinci kızın Allah analı babalı büyütsün sen daha tecrübelisin ama kesinlikle katılıyorum süt gelmese de emzirmek lazım bende öyle yapmıştım çok şükür geliyor inşallah yarıyordur da

deliceee deliceee canim 4.gunumuz 3-4saat uyuyup uyaniyor emiyor doktor her saat uyandir emzir sarilik olmasin demisti ama uyanmiyor uyurken de emmiyor uyurken emse her saat emziririm merak ettim sizde durumlar nasil
Sarılık olmaması için evet beslemen gerekiyor ama çevreden duydugum ışığı kapatma bir hafta çocuk ışık açık yatsın birde yastığı olur battaniyesi olur altın tak altında takmak sarılık oluşturmazmış ne kadar doğru bilmem

Merhaba bende seninle aynıyım sanırım. Su an için düzensiz sancılarım var kasıklarımda. Pelvis kemiklerim cok ağrıyor ayağa kalkarken otururken falan. On dk yürüsem belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor. Dinlenirken iyiyim ama. Gelmeye de niyeti yok, dün hastanedeydim ne açıklık var ne bşi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin. Sende durumlar nedir.

Bende de ayni ara ara sancilarim oluyor tamam diyorum gelecek heralde bu sefer ama bi bakiyorum devami yok gece yatarken cok oluyo genelde ama bi bakmisim sabah olmuş ne sanci var nede baska bisey, ilk bebegimde gece başlamıştı sancim ve ertesi gece dogurdum zor oldu biraz simdi düşününce uykular kaçıyor ama nedense bu rahat olacak gibo geliyor

nalpak nalpak cinsiyet nedir sizin bu arada benim ilki kizdi tam 17 haziran vermisti dr o gun sancim başlamıştı 5 dk ile 18 haziranda doğdu ama bu erkek farkli olud diyolar merakla bekliyoruz

3 kişiyiz hiç sorma, muammalı bir şekilde bekleyen :KK12:
Beklemesini geçtim de geceleri azıcık rahat uyusam hiiiiç dert etmicektim

Zaten yarın yine NST var. Neyine gidiyom ki bilmiyom :KK12:

Ay sınav felaket. Bakın şimdi bahanelere :hamarat:

Süre yetmedi, matematik feci zordu, tarih hiç çalışmadığım yerlerden geldi.

(Hiçte adam gibi çalışmadım diyip üstüme almıyom :dondurma:)
Sancidan kotu gecti o sinav hamilesin canim :D bende yarin gidicem insallah aksama.

Yine gireriz canım ama cidden whatsapp daha rahat olur hepimiz için daha pratik olmaz mı tabi senin tercihim bişey diyemem ama biz buralarda oluruz yine tabi grup için çoğunluk sağlanırsa güzel de olur aslında

Benide yanliz birakmayinda ama kesin birakirsiniz :D

Kızlar 5te bebilik geliyor bizimde hastanedeyiz şimdi dua edin bizede
Canim saglikla al kucagina insallah

Vallahi kaldik :) hadi bizde yarin doguralim :)

Selam kızlar
Canim ne guzel yaaaa masallah kizina :)

Selam kızlar
Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah :) darısı diğer kalan arkadaşlara :)

Mrb kızlar biz iyiyiz oğluş 3265kg 51 cm doğdu biz iyiyiz çok şükür çok tatlı ya rabbim bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin bi an önce çok değişik duygular çok güzel :KK66:)
Tebrikler cnm Allah bağışlasın yavrunu

Arkadaşlar whatsap grubuna benide eklerseniz sevinirim. Ordan daha seri ve net iletişim olur diye düşünüyorum. ;)

Selam kızlar

Gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütsün evladını
2. Evladın ama heyecanın hiç farklı olduğunu sanmıyorum ben

Sancidan kotu gecti o sinav hamilesin canim :KK70: bende yarin gidicem insallah aksama.

Benide yanliz birakmayinda ama kesin birakirsiniz :KK70:

Canim saglikla al kucagina insallah

Vallahi kaldik :) hadi bizde yarin doguralim :)

Canim ne guzel yaaaa masallah kizina :)

Yarın doğursak ne var ama gelmeye niyetleri yok

Kafam kazan gibi girdim sınava aynı şekilde de çıktım valla
Dışarda arama yapan polisler aaa burda kaçak yolcu var siz torpilli 2 kişi giriyorsunuz olmaz ki demişlerdi :D Kızımı da aradılar

Mrb kızlar biz iyiyiz oğluş 3265kg 51 cm doğdu biz iyiyiz çok şükür çok tatlı ya rabbim bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin bi an önce çok değişik duygular çok güzel :KK66:)

Canım gözün aydın
Allah analı babalı büyütsün inş
Sen de beklerken Bi anda evladını kucağına aldın ne güzel

Gözün aydin tebrik ederim:KK200:Rabbim sağlık sihhat afiyetle büyütmeyi nasip etsin. Sanada şifalar versin. Allahim en son ben dogurcam sanirim bu gidişle:mad:

Mutlubulutla biz de varız canım, tek değilsin merak etme :bicak:

Back
X