Hayırlı haberlerle gel canım bi sen kaldın sanırım demiAynen
Bende bu aksam kontrole gidicem :/
Hayırlı haberlerle gel canım bi sen kaldın sanırım demi
39+4 tüm canım ben
Bugün NST günümdü. Hocam daha fazla beklemeyeceğini pazartesi sezeryana alacağını söylemişti. Sonra bebeğin suyuna baktı ve suyu kalmamış hemen yatış verdi saat 2 de sezeryana alıyor....
Hiç istediğim gibi değil ama ben de bugün Doğum yapıcam canımkızımın hiç suyu kalmamış
Yok cnm hiç bişey hissetmedim büyük kolaylık sezeryan ama işte insan ürkmesi fena korkudan demediğim kalmadıQuixx ayy canim okurken beni kesiyolar sandim ve korktum simdi hissetmedin ama dimi korkudan oyle dedin
Bende cok korkarim yaaa. Biri benimle konusursa biraz rahatlarim tabi hele es olacak bu kisi :)Yok cnm hiç bişey hissetmedim büyük kolaylık sezeryan ama işte insan ürkmesi fena korkudan demediğim kalmadı
Dimi banada gecen hafta gunu gelince 3 gunde bir cagiricam demisti :/sekerli_seker napti oda mi girdi doguma tam anlayamadim.
MutluBulut_ yalniz degilsin sekerim bende varim dogurmayi bekleyen benimde kontrolum var bu akşam ne diyecek sabirsizlikla bekliyorum ama bana da sanki eve git 3 gün sonra gel diyecek gibi geliyo..
Surekli konustugumuz arkadaslar arasinda bir ben kaldim canim :)Quixx
B BirAnneBirEvlat
Bebislerinize kavustunuz sizde çok güzel bi duyguymus dimi
Selen_Ay Allah yardımcın olsun. Canım bugün zor olur ama gecicek sonra
MutluBulut_ bi tek sen mi kaldin cidden
Ne kadar sonra doguma aldilar canim nasil oldu dogumun :)MutluBulut_
Bayraktark
İnşallah sizlerde kavuscaksiniz sağ salim bebislerinize benimki de dün çok acil oldu cantasiz falan gelmistik yatış aldık bi kosturmaca bi kosturmaca ama minik kollarimdayken hepsini unutuyorsun hoş koluma da çok alamadım ya kokusu yetti
@AGRA watsap grubuna bende varım numarani atiyorum canım sana
Normalde insanlar hatırlamıyormuş işte ben ara ara hatırlıyorum ve hiç uyumamışım çen çen konuşup durmuşumaaayyyy koptumm yaa Quixx beni benden aldın ama bana da yapmışlar sakinleştirici naptimi hiiicc bilmiyom
Canim dun biz gezmeye cikacaktik eşimle tuvalette kanlı akıntı tarzı, bisey geldi elim ayağım birbirine girdi korkudan yittemeye başladım doktoru aradık gel nst çektirip bakalım dedi gittik bizde hemen düzenli sancı çıktı 2 cmlik acilma var dediler ben korkudan titriyorim bayilcam nerdeyse doktor eve git agrin çoğalınca gel dedi bende çok korkuyorum diyince yatış verdi sezeryana aldılar 5 gibi ameliyatteykende iyiki sezeryan olmuş diye konuşuyorlardı ben daha once iki defa ameliyat olmustum be. Ona bagladim boyleNe kadar sonra doguma aldilar canim nasil oldu dogumun :)
Daha once ameliyat oldugundan oyle dediler yani. Peki o sancilari sen hissediyomuydun canim of aksam olmuyo doktor ne diyecek diye beklemektenCanim dun biz gezmeye cikacaktik eşimle tuvalette kanlı akıntı tarzı, bisey geldi elim ayağım birbirine girdi korkudan yittemeye başladım doktoru aradık gel nst çektirip bakalım dedi gittik bizde hemen düzenli sancı çıktı 2 cmlik acilma var dediler ben korkudan titriyorim bayilcam nerdeyse doktor eve git agrin çoğalınca gel dedi bende çok korkuyorum diyince yatış verdi sezeryana aldılar 5 gibi ameliyatteykende iyiki sezeryan olmuş diye konuşuyorlardı ben daha once iki defa ameliyat olmustum be. Ona bagladim boyle
Sana da artık sezeryan görünüyor gibi geliyor banadaimi gruptan bir ben kaldim canimAmin canim bende guzel haberlerle gelirim insallah ama yine gidip geri eve gelicez gibi geliyor
Daha once ameliyat oldugundan oyle dediler yani. Peki o sancilari sen hissediyomuydun canim of aksam olmuyo doktor ne diyecek diye beklemektenAllah bagislasin evladini insallah
Sanki :/ ama sonuna kadarda beklicez sanirimSana da artık sezeryan görünüyor gibi geliyor bana
Banada ay sonuna kadar beklicez dedi :/ aynen bendede hic degisik yok :/Arkadaslar dr hiç acilman yok dedi sancida yok. Pazartesiye kadar bekleyelim once suni sanci veririz olmazsa sezeryan dedi.
MutluBulut_ sen naptin canim ya nasil gecti randevun?
Olsun kuzum biliyorum hic istedigin sekilde degil ama bebegine kavusacaksin bugun onemli olan saglikli sekilde bebegine kavusman :) doktorlara teslimiz. Guzel dusun en gec 2.30 da kizin kollarinda olacak. Dualarim seninle :)
Sona kaldim diyip duruyorum kendi.kendime :) insallah bende saglikla alirim kucagima :)
Selen_ay da simdi heyecan doruktadir :)
daimi gruptan bir ben kaldim canimAmin canim bende guzel haberlerle gelirim insallah ama yine gidip geri eve gelicez gibi geliyor
Quixx
B BirAnneBirEvlat
Bebislerinize kavustunuz sizde çok güzel bi duyguymus dimi
Selen_Ay Allah yardımcın olsun. Canım bugün zor olur ama gecicek sonra
MutluBulut_ bi tek sen mi kaldin cidden
Daha once ameliyat oldugundan oyle dediler yani. Peki o sancilari sen hissediyomuydun canim of aksam olmuyo doktor ne diyecek diye beklemektenAllah bagislasin evladini insallah
Arkadaslar dr hiç acilman yok dedi sancida yok. Pazartesiye kadar bekleyelim once suni sanci veririz olmazsa sezeryan dedi.
MutluBulut_ sen naptin canim ya nasil gecti randevun?
Sanki :/ ama sonuna kadarda beklicez sanirim
Banada ay sonuna kadar beklicez dedi :/ aynen bendede hic degisik yok :/
Ya orada sezeryan olmus bir kadin geziyordu berbattt haldeydi onu gormek beni cok olumsuz etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?