Suni sancıyı açılma için veriyorlar, suniyle de açılöa olmazsa o zaman sezaryen oluyor. Suniyle doğum yapan çok duydum.Hic açılma yokken suni sanci ile normal dogum yapan var mi ya da bununla ilgili bilgisi olan var mi?
Yine yüzde elli desenize sanciyi cekip normal dogurmakta mümkün acilma olmazsa sezeryanda aayyyy çok saskinim.Suni sancıyı açılma için veriyorlar, suniyle de açılöa olmazsa o zaman sezaryen oluyor. Suniyle doğum yapan çok duydum.
Kızlar 1. Sezeryan olup 2.yi normal dogum yapan var mi???
sekerli_seker canim hayirlisiyla al kizini kucagina annelik cok baska bi duygu
Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz.
Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz belkide olmuştur bebeğin hayırlısıyla kavuşman dileğiyle
Cnm Allah yardımcın olsun, inshaallah vir avazda kurtulursun. Ayni durumdaydim ben de. Sudan sonra sanci 24 saat icinde geliyor normalde. Stress yapma. Serum takmadılar mı sana aclığın için? İnşallah güzel haberlerini bekliyorum
B BirAnneBirEvlat canim suan yeni ciktim yada cikacaksin diye dusunuyorum. Allah anali babali buyutsun insallah :)
sekerli_seker Oyy kuzum acaba dogurdun mu ne yaptinnn :)
Selen_Ay bak sona kaldik ikimizmiyiz simdi
Günaydın kızlar
B BirAnneBirEvlatsekerli_seker hayırlısıyla almışsınizdir inş. Yavrularınızi kucağınıza
Annişler şükür biraz toparlanıp geldim
Durum malum...
3 de girdim ameliyatahem de sancılarım varken... Hoca ilk söylediği gibi pazartesi yatış yapsa belki normal olacaktı...
Ama olmadı...
Ağladım bayaa normal olmuyor diye....
Sanırım hoca birazda bu yüzden bugün ağar topar aldı...
Hayırlısı buymuş demekten başka çare yok ama sezeryan sonrası ağrılardan sonra normal doğursaydım kızımı kucağıma alıp emzirirdim bari dedim.
3 te girdim 3:15 te kızımı görmüş eşim
3600 doğdu kızım. Boyunu bilmiyorum ama ultrason kağıdına göre 50-51 cm gibi
Bu aradaMutluBulut_ cum sancılar, sonrasını bilmiyorum ama ilkleri hiç dayanılmıcak gibi değil ağrı değil Bi kere...
Çoğunu hissetmedim bile ben yani...
Çook ince belden sızı sonrası kısıklara vuran sızı
Öyle oldu hep
Allah evlat acısıyla sınamasın bundan sonrasında
Allah cümlenin evladını sağlıcakla ve analı babalı büyütsün. İçinde benim evladımı da..
Canım face de ki grupta gördüm ben bi kadını SSVD yapan
Ben de o şansımı denicem inş
Az ama var umut yıkmıyor en azından
Kizlar herkese gecenin 2sinden Merhaba
Kızım persembe günü dünyama katıldı
Malesef epidural olarak sezeryana alindim cunku acilmam olmadi ve suni sanci bana etki etmedi.
Yazilanlarin tamamini okuyamadim ama ustten bakarak alintiladigim arkadaslarimin guzel dilekleri ve dualari icin tesekkur ederim.
Çok sukur ufak tefek agrilar ve aglama sorunlari yasansada kizimda bnde iyiz
Gelen giden alisma durumum derken aklimda olmaniza ragmen yazamadim.
Şuan kizim uyuyoro sirada bakim dedim.
Bu arada watsap grubuna bende katilmayi isterim.
Bu arada dogum yapanlari tebrik ederim, gozleri aydin olsun. Saglikla buyusun bebislerimiz.
İyi olmanıza sevindim canın allah analı babalı buyutsun inş.Kizlar herkese gecenin 2sinden Merhaba
Malesef epidural olarak sezeryana alindim cunku acilmam olmadi ve suni sanci bana etki etmedi.
Yazilanlarin tamamini okuyamadim ama ustten bakarak alintiladigim arkadaslarimin guzel dilekleri ve dualari icin tesekkur ederim.
Bu arada dogum yapanlari tebrik ederim, gozleri aydin olsun. Saglikla buyusun bebislerimiz.
Cok tesekkur ederim :))İyi olmanıza sevindim canın allah analı babalı buyutsun inş.
Kizlar herkese gecenin 2sinden Merhaba
Canım hadi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim rahat olmuş Doğumun sütün gelmiyorsa mutlaka mama takviyesi yap aç kalmasın bebişin kan şekerli çok hızlı düşüyor artık eskisi kadar sık giremiyoruz fırsat buldukça yaz cnmKızlar ikinci kez sezeryanı yaşamış biri olarak bende yazayım.
Sabah ameliyat saatinden bir saat önce hastanedeydik, genel anestezi istedim. Yatış işlemlerinden sonra odada sadece önlük giyinip ameliyathaneye indirildim. Sadece damar yolu açıldı, lavman yok, sonda yok, hiçbiri takılmadı bana. Benim saati gördüğüm kadarıyla uyutulmamdan 10 dk içinde bebeğim doğmuş, benim inip tekrar odaya çıkmam toplamda 1,5 saat kadar sürdü. İlk doğumumda odaya çıktıktan çok sonra kendime gelmiştim. Bu defa odaya çıkmadan aşağıda kendime geldim, doktorların sorularına cevap verebildim. Ayılma sürecim daha kolay oldu. Adet sancısı gibi hafif hafif ağrılarım vardı, yarım saat sonrasında serumların etkisiyle o ağrılarda azalmaya başladı. Bir tek asansöre inip binerken sedyenin hafif sarsılması canımı yaktı. Onun dışında şükürler olsun rahattım. Şuan tek sorunumuz yeni yeni süt geliyor olması, henüz daha tam doymadığı için mutlu değil miniğim. Birde anne karnındayken yuttuğu suları biraz kusarak, biraz kaka yaparak hala atmaya çalışıyor, tam temizleyemedi içini ona zorlanıyor biraz. Bebek anneyi emerken salgılanan hormonlar annenin rahmini toparlıyormuş. Emzirirken kasılma, adet sancısı gibi ara ara sancı hissediyorum. Sizlerde yaşıyormusunuz bu durumu??
Bizimde doğum sürecimiz böyle geçti şükür, Rabbim doğum yapanların biran önce toparlanmalarını, bol bol sütlerinin gelmesini nasip etsin. Bekleyenlerinde hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşAllah.
Ay inanmıyorum doğurmuşsunnnn canım hadi gözüm aydın çok sevindim toparlan en kısa zamanda Doğum hikayeni okumak istiyorum bebişine kokla benim için
Canım hadi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim rahat olmuş Doğumun sütün gelmiyorsa mutlaka mama takviyesi yap aç kalmasın bebişin kan şekerli çok hızlı düşüyor artık eskisi kadar sık giremiyoruz fırsat buldukça yaz cnm
Canım süt varda ememedigi için mi aciyor yara falan mı uçlarıGünaydın annişler bugün bizde taburcu olcaz inşallah bizimkisi sabah çok acikmisti memeden gelen az az sütü kabul etmedi mama ile doyurdu kendini) görseniz siringaya saldiriyo resmen )cok komik ya
Tecrübeli annişler sağ gogsum iptal resmen sol da acimaya başladı ne tavsiye edersiniz,
Gözünuz aydın çok geçmiş olsunKızlar çok şükür Eymenimiz aramıza katıldı bu sabah itibari ile. Çok şükür normal doğum oldu ama gece sabaha kadar geçmek bilmedi. Tansiyonum yüksek olduğu için 14/9 hastaneye yattım ve kendi sancılarıma ek olarak suni sancı ile normal doğum gerçekleşti. Açılma tam oldu ama biraz zor çıktı bebek. Dikiş atıldı biraz ama ilk bebeğimde sezeryana gerek kalmadı çok şükür. Allah hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın. Amin.
Cnm gözün aydım yavruna kavuşmuşsun. Allah bağışlasın yavrularını.Kızlar ikinci kez sezeryanı yaşamış biri olarak bende yazayım.
Sabah ameliyat saatinden bir saat önce hastanedeydik, genel anestezi istedim. Yatış işlemlerinden sonra odada sadece önlük giyinip ameliyathaneye indirildim. Sadece damar yolu açıldı, lavman yok, sonda yok, hiçbiri takılmadı bana. Benim saati gördüğüm kadarıyla uyutulmamdan 10 dk içinde bebeğim doğmuş, benim inip tekrar odaya çıkmam toplamda 1,5 saat kadar sürdü. İlk doğumumda odaya çıktıktan çok sonra kendime gelmiştim. Bu defa odaya çıkmadan aşağıda kendime geldim, doktorların sorularına cevap verebildim. Ayılma sürecim daha kolay oldu. Adet sancısı gibi hafif hafif ağrılarım vardı, yarım saat sonrasında serumların etkisiyle o ağrılarda azalmaya başladı. Bir tek asansöre inip binerken sedyenin hafif sarsılması canımı yaktı. Onun dışında şükürler olsun rahattım. Şuan tek sorunumuz yeni yeni süt geliyor olması, henüz daha tam doymadığı için mutlu değil miniğim. Birde anne karnındayken yuttuğu suları biraz kusarak, biraz kaka yaparak hala atmaya çalışıyor, tam temizleyemedi içini ona zorlanıyor biraz. Bebek anneyi emerken salgılanan hormonlar annenin rahmini toparlıyormuş. Emzirirken kasılma, adet sancısı gibi ara ara sancı hissediyorum. Sizlerde yaşıyormusunuz bu durumu??
Bizimde doğum sürecimiz böyle geçti şükür, Rabbim doğum yapanların biran önce toparlanmalarını, bol bol sütlerinin gelmesini nasip etsin. Bekleyenlerinde hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?