-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
deliceee canim 4.gunumuz 3-4saat uyuyup uyaniyor emiyor doktor her saat uyandir emzir sarilik olmasin demisti ama uyanmiyor uyurken de emmiyor uyurken emse her saat emziririm merak ettim sizde durumlar nasil
Canım biz sarılıktan hastanede yattık ben 2 3 saatte bir emziriyodum sutüm var saniyodum meğer damla damla geliyomus 4 Günlükken yattik hastanede 2 gün saat başı çok gibi geldi ama 2 saatte bir iyi gibi bizimki de uyudumu uyandıramiyorum ama sık emzirmek gercekten faydali hem senin sütünün daha iyi gelmesi hemde sarılık için şimdi de uyursa 3 4 saati buluyor bazen de 2 saatti

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim iyi olmanıza allah analı babalı buyutsun

Mrb kızlar biz iyiyiz oğluş 3265kg 51 cm doğdu biz iyiyiz çok şükür çok tatlı ya rabbim bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin bi an önce çok değişik duygular çok güzel )
HAYIRLI olsun canım allah amali babalı buyutsun

Gunaydin arkadaşlar biz bugün 40+0 olduk. Dogurmayan arkadaslar siz ne kadarlik oldunuz sira hangimizde acaba

Mrb kızlar biz iyiyiz oğluş 3265kg 51 cm doğdu biz iyiyiz çok şükür çok tatlı ya rabbim bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin bi an önce çok değişik duygular çok güzel )
Allah analı babalı büyütsün. :*

Gunaydin arkadaşlar biz bugün 40+0 olduk. Dogurmayan arkadaslar siz ne kadarlik oldunuz sira hangimizde acaba

Anaaam dogurmayanlar cogaldi :) benim sat a gore tarih bugun ama hep duzensizligim vardi tarihte farkli cikti 26 ekim saydim ben :)
Selen_Ay saka gibi gece uykudan uyandikca aklima sen geldin dogurdun mu acaba diye bak bisey olyrsa ozrllikle etiketle beni

Selen_Ay canim saglikla al kizini kucagina insallah :) haberlerini bekliyoruzz :)) Allah bir avazda kurtarsin insallah

39+4 tüm canım ben
Bugün NST günümdü. Hocam daha fazla beklemeyeceğini pazartesi sezeryana alacağını söylemişti. Sonra bebeğin suyuna baktı ve suyu kalmamış hemen yatış verdi saat 2 de sezeryana alıyor....

Hiç istediğim gibi değil ama ben de bugün Doğum yapıcam canım kızımın hiç suyu kalmamış

Olsun kuzum biliyorum hic istedigin sekilde degil ama bebegine kavusacaksin bugun onemli olan saglikli sekilde bebegine kavusman :) doktorlara teslimiz. Guzel dusun en gec 2.30 da kizin kollarinda olacak. Dualarim seninle :)

Canım selenayin da suyu kalmamış sezeryana giriyor dualarımız onunla hadi sıra sende bulut cum

Kızlar selam herkese anca vakit bulup yazabiliyorum. Bu Arada öncelikle B BirAnneBirEvlat Kezbosss hayırlı olsun canlar. Rabbiö ömür boyu sağlık sıhhat nasip etsin gelelim benim Doğum hikayeme 19 ekim Çarşamba sabahı saat 8 de hastanedeydik eşim ben annem çok korkuyordum biliyorsunuz bu korku hastane de daha da ayyuka çıktı. Saat 11 de ameliyathaneye aldılar anestezi doktorumla konuşup spinal+epidurale karar verdik kombine oldu. Ama ben öyle titriyordum ki iğneyi sokmak imkansızı bu yüzden sakinleştirici verdiler iğne acısını çok hissetmedim ama ayaklarımı hareket ettirmemek ve kollarımın bağlı olması çok sinirlerimi bozdu sürekli daha ben uyuşmadım kesmeyin şakın diye bağırdım durdum tabi hiç bişey hissettiğim Yok korkudan hepsi kızımın sesini duydum yanıma getirdiler kokladım sevdim bi beş dakika sonra alıp bakıma götürdüler ben yine çığlık çığlığa uyutun artık beni diye bağırıp durdum sakinleştirici vermişler dozu arttırıp normalde uyumam gerekirken benim çeneme vurmuş kızlar hiç susmamaşım hatırlamıyorum o anları uyutun beni die bağırıp durmuşum kaçıp gidicem şimdi bu halde sağlık bakanlığına şikayet edicem sizi beni canlı canlı kesitiniz demişim anestezi doktoru deli olmuş başımda. Operasyon sonrası pek ağrı duymadım epidural olduğu için Sabaha kadar iki saatte bir ilacı yaptırdım çok oldu yapmayalım dediler yine bağırdım çağırdım yaptırdım ağrılar azaldı bu sefer sızı başladı kızlar sızıya iyi gelen geçiren tek şey dikloron+muscoril kalçadan ! Kızıma hala alışamadık biz bu bizim mi diye sorup duruyoruz çok güzel bi his bu arada whatsapp grubuna bende varım numaramı agra ya atıyorum

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…