Canım biz sarılıktan hastanede yattık ben 2 3 saatte bir emziriyodum sutüm var saniyodum meğer damla damla geliyomus 4 Günlükken yattik hastanede 2 gün saat başı çok gibi geldi ama 2 saatte bir iyi gibi bizimki de uyudumu uyandıramiyorum ama sık emzirmek gercekten faydali hem senin sütünün daha iyi gelmesi hemde sarılık için şimdi de uyursa 3 4 saati buluyor bazen de 2 saattideliceee canim 4.gunumuz 3-4saat uyuyup uyaniyor emiyor doktor her saat uyandir emzir sarilik olmasin demisti ama uyanmiyor uyurken de emmiyor uyurken emse her saat emziririm merak ettim sizde durumlar nasil
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim iyi olmanıza allah analı babalı buyutsunSelam kızlar
Sabah 9 da dünyaya geldi miniğim, şükürler olsun ikimizde iyiyiz. Ağrı kesiciler, narkoz, gelen giden derken tam kafamı toparlayamadım ama şükür genel olarak iyiyim. Henüz sütüm gelmedi, yalancı emzik gibi boş boş çekiyor göğsümü, ama süt olmasada emzirmeye devam. Ne kadar çok meme, o kadar çok süt üretimi.
HAYIRLI olsun canım allah amali babalı buyutsunMrb kızlar biz iyiyiz oğluş 3265kg 51 cm doğdu biz iyiyiz çok şükür çok tatlı ya rabbim bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin bi an önce çok değişik duygular çok güzel)
Allah analı babalı büyütsün. :*Mrb kızlar biz iyiyiz oğluş 3265kg 51 cm doğdu biz iyiyiz çok şükür çok tatlı ya rabbim bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin bi an önce çok değişik duygular çok güzel)
Gunaydin arkadaşlar biz bugün 40+0 olduk. Dogurmayan arkadaslar siz ne kadarlik oldunuz sira hangimizde acaba
Gunaydin arkadaşlar biz bugün 40+0 olduk. Dogurmayan arkadaslar siz ne kadarlik oldunuz sira hangimizde acaba
Anaaam dogurmayanlar cogaldi :) benim sat a gore tarih bugun ama hep duzensizligim vardi tarihte farkli cikti 26 ekim saydim ben :)
Ayyu kaldim benKızlarSelen_Ay doğuma giriyor bugün, dualarımızı esirgemeyelim
sekerli_seker tatlım inşallah iyisindir, haber ver bize de merak ettim seni
Anaaam dogurmayanlar cogaldi :) benim sat a gore tarih bugun ama hep duzensizligim vardi tarihte farkli cikti 26 ekim saydim ben :)
Selen_Ay saka gibi gece uykudan uyandikca aklima sen geldin dogurdun mu acaba diye bak bisey olyrsa ozrllikle etiketle beni
Olsun kuzum biliyorum hic istedigin sekilde degil ama bebegine kavusacaksin bugun onemli olan saglikli sekilde bebegine kavusman :) doktorlara teslimiz. Guzel dusun en gec 2.30 da kizin kollarinda olacak. Dualarim seninle :)39+4 tüm canım ben
Bugün NST günümdü. Hocam daha fazla beklemeyeceğini pazartesi sezeryana alacağını söylemişti. Sonra bebeğin suyuna baktı ve suyu kalmamış hemen yatış verdi saat 2 de sezeryana alıyor....
Hiç istediğim gibi değil ama ben de bugün Doğum yapıcam canımkızımın hiç suyu kalmamış
Aynen
Canım selenayin da suyu kalmamış sezeryana giriyor dualarımız onunla hadi sıra sende bulut cumAnaaam dogurmayanlar cogaldi :) benim sat a gore tarih bugun ama hep duzensizligim vardi tarihte farkli cikti 26 ekim saydim ben :)
Selen_Ay saka gibi gece uykudan uyandikca aklima sen geldin dogurdun mu acaba diye bak bisey olyrsa ozrllikle etiketle beni
Sona kaldim diyip duruyorum kendi.kendime :) insallah bende saglikla alirim kucagima :)Canım selenayin da suyu kalmamış sezeryana giriyor dualarımız onunla hadi sıra sende bulut cum
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsünMrb kızlar biz iyiyiz oğluş 3265kg 51 cm doğdu biz iyiyiz çok şükür çok tatlı ya rabbim bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin bi an önce çok değişik duygular çok güzel)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?