• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın kızlar bende yazayım istedim doğum günümüzü :KK54:
10 ekimde son kontrolumuz vardı 15 ekimde sezeryana alcakti doktorumuz bir takım rahatsızlıklarimdan dolayi kontrol gittik nst de bir türlü hareket etmedi bizimi ama normalde baya hareketliydi 4. Denememizde hareketleri falan hersey normal çıktı doktor bi de ultrasonda bakalım dedi ki iyi ki demiş hiiç suyun kalmamış 15 ini bekleyemeyiz hemen almamız lazım dedi ben ve eşim neye uğradığımızı bilemedim bu arada saat 11.30 civarı 1 de alcam dedi ben bi taraftan ağlıyorum bişey olursa diye tedirginlik hat safhada bi taraftan hastane giriş işlemlerin yapılıyor kan falan aliniyor eşimde eve hastane cantamizı ve annemleri almaya gitti 15 dk kala yetiştiler ben annemi görünce tekrar başladım ağlamaya neyse beni hazırladılar sondadan cok korkuyodum uyusturup takin dedim ama kabul etmediler neyseki korktugum gibi olmadi sedyede ameliyathaneye girerken aklımdan neler neler geçiyor girdik ameliyathaneye ee spinalyapıcaz dedi ben bi taraftan genel olsa diyorum bi tarafta uyanamama korkum var anestezi uzmanı sağolsun çok rahatlattı beni bişey hissetmiceksin çok rahatsız olursan sakinleştirici yaparız dedi belden ifneyi yaptı zaten uyumaya başladı çok geçmeden kesi atıldı cümlesini duydum bi korkudan ne dediysem sonrasında sakinleştirici yapmışlar bana gözümü bi açtım bebegımi yan tarafımdan tartiya koymuslar hemsireler seviyor bi taraftan ilk minik ayaklarını gördüm iyimi dedim iyi dediler ama ben tatmin olmuyorum ısrarla iyimi diye soruyorum çocuk doktoru geldi muayene etti iyi dediler sonra üstünü giydirip kundagina sardilar bende hemen dışarı goturuyorlar sandım bana verin diyorum :KK48: sesimi de duyurabildigim yok da neyseki benim yanıma getiriyorlarmis o an çok guzeldi ya 9aydır karnimda buyuttugum son aylarda karnımdaki tepkilerin hissettiğim minikim yanibasimdaydi kokusuna doyamadan babasına goturduler birbirlerine bi bakışları var ki beni benden aldılar (tabi ben resmini gördüm ) sonra çıktım ameliyathaneden hemen emzirmeye başlatılan tabi ben daha dogru duzgun Tutamıyorum çok da kendimde değilim göğsümü kimsenin yanında açmam derken kv elini göğüslerimde gördümm :olamaz: ilk ayağa kalkmamda başaramadım sonrasında yavaş yavaş yürüdüm yürüdük de açıldım çok şükür atlattik bizde bu güzel ama bi o kadarda tedirginlikle geçen günü darısı tüm bekleyenlere :rapci:

Canım benimde daha ilk günden yara olmuştu sürekli söyleyip duruyorum ama gözünden kacmissa ben baya biswy deneyen biri olarak en son şu krem iyi geldi aklında olsun 20161021_223901-1.webp

Kızlar çok şükür Eymenimiz aramıza katıldı bu sabah itibari ile. Çok şükür normal doğum oldu ama gece sabaha kadar geçmek bilmedi. Tansiyonum yüksek olduğu için 14/9 hastaneye yattım ve kendi sancılarıma ek olarak suni sancı ile normal doğum gerçekleşti. Açılma tam oldu ama biraz zor çıktı bebek. Dikiş atıldı biraz ama ilk bebeğimde sezeryana gerek kalmadı çok şükür. Allah hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın. Amin.
Canm gözün aydın ne gibi belirtilerin oldu doğumdan önce biz bekleyenlere anlatabilir misin

Herkese guzel haftasonlari diliyorum. Yavrusuna kavusanlari tebrik ediyorum. Pazartesi bende kavuscam insallah. Sezeryan sonrasi ile ilgili bilgi vermek isteyen arkadaslarimin tecrubelerinden faydalanmak isterim.

Herkese guzel haftasonlari diliyorum. Yavrusuna kavusanlari tebrik ediyorum. Pazartesi bende kavuscam insallah. Sezeryan sonrasi ile ilgili bilgi vermek isteyen arkadaslarimin tecrubelerinden faydalanmak isterim.
İnş. Hayirlisiyla alırsın bebeğini kucağına sezeryan korsesi mutlaka kullan derim yürüme çok daha rahat oluyor ki bol bol yürümen lazım sürün bir geç gelebilir ya da doyurmayabilir hiç sıkıntı etme ilerleyen günlerde gelecektir ama gelmezse de emzir bebeği emzirdikce o da sende alisirsiniz sutün de gelir inş. Benim ilk emzirme den sonra hemen yara oldu yanında göğüs kremi ni bulundu derim aklıma gelenler bunlar canım allah kolaylik versin

Canım benimde daha ilk günden yara olmuştu sürekli söyleyip duruyorum ama gözünden kacmissa ben baya biswy deneyen biri olarak en son şu krem iyi geldi aklında olsunEki Görüntüle 1901318
Canım çok tşk ederim eczaneden lansinoh vermişler eşime onu bi deneyim olmadı bundan denerim bende dayanılacak gibi bi açı değil işkence cekiyorum resmen bebişim emerken

Annişler şükür biraz toparlanıp geldim
Durum malum...
3 de girdim ameliyata :KK43: hem de sancılarım varken... Hoca ilk söylediği gibi pazartesi yatış yapsa belki normal olacaktı...
Ama olmadı...
Ağladım bayaa normal olmuyor diye....
Sanırım hoca birazda bu yüzden bugün ağar topar aldı...
Hayırlısı buymuş demekten başka çare yok ama sezeryan sonrası ağrılardan sonra normal doğursaydım kızımı kucağıma alıp emzirirdim bari dedim.

3 te girdim 3:15 te kızımı görmüş eşim
3600 doğdu kızım. Boyunu bilmiyorum ama ultrason kağıdına göre 50-51 cm gibi

Bu arada MutluBulut_ MutluBulut_ cum sancılar, sonrasını bilmiyorum ama ilkleri hiç dayanılmıcak gibi değil ağrı değil Bi kere...
Çoğunu hissetmedim bile ben yani...
Çook ince belden sızı sonrası kısıklara vuran sızı
Öyle oldu hep

Allah evlat acısıyla sınamasın bundan sonrasında
Allah cümlenin evladını sağlıcakla ve analı babalı büyütsün. İçinde benim evladımı da..
Masallah kizina canim :) hic sikma canini hayirlisi bu sekildeymis.
Amin canim benim.
Kizlar herkese gecenin 2sinden Merhaba :KK45:
Kızım persembe günü dünyama katıldı:halay:
Malesef epidural olarak sezeryana alindim cunku acilmam olmadi ve suni sanci bana etki etmedi.
Yazilanlarin tamamini okuyamadim ama ustten bakarak alintiladigim arkadaslarimin guzel dilekleri ve dualari icin tesekkur ederim.:KK200:
Çok sukur ufak tefek agrilar ve aglama sorunlari yasansada kizimda bnde iyiz:KK46:
Gelen giden alisma durumum derken aklimda olmaniza ragmen yazamadim.
Şuan kizim uyuyor :nazar: o sirada bakim dedim.
Bu arada watsap grubuna bende katilmayi isterim.
Bu arada dogum yapanlari tebrik ederim, gozleri aydin olsun. Saglikla buyusun bebislerimiz.:anne:
Allah yavruna saglikli omur versin canim :)

Gözünaydin canim bekledik okadar olmayinca olmuyormus demekki napalim.
Benimde kuzum 3600 dogdu 48cmdi yanlisim yoksa. :nazar::KK200:

MutluBulut_ MutluBulut_
Canim Selenayin dedigi dogru dayanilmayacak aci degil. Bnm dun kanamamda basladi ve regl agrisi gb hissetmeye basladim buda bilmedigimiz bir agri cesidi deil sonucta :bicak:
Elbetki kolay deil ama gecicek Allahin izniyle, hic korkma.
Insallah canim bakalim biz ne zaman yasicaz kizimla. Suan sadece ne zaman gelecek stresim var tabi dun sezeryan olan bir anneyi gorunce cok kotu oldugumuda ekleyim hep gozumun onunde aci cektigi ya :KK43:

Kızlar ikinci kez sezeryanı yaşamış biri olarak bende yazayım.

Sabah ameliyat saatinden bir saat önce hastanedeydik, genel anestezi istedim. Yatış işlemlerinden sonra odada sadece önlük giyinip ameliyathaneye indirildim. Sadece damar yolu açıldı, lavman yok, sonda yok, hiçbiri takılmadı bana. Benim saati gördüğüm kadarıyla uyutulmamdan 10 dk içinde bebeğim doğmuş, benim inip tekrar odaya çıkmam toplamda 1,5 saat kadar sürdü. İlk doğumumda odaya çıktıktan çok sonra kendime gelmiştim. Bu defa odaya çıkmadan aşağıda kendime geldim, doktorların sorularına cevap verebildim. Ayılma sürecim daha kolay oldu. Adet sancısı gibi hafif hafif ağrılarım vardı, yarım saat sonrasında serumların etkisiyle o ağrılarda azalmaya başladı. Bir tek asansöre inip binerken sedyenin hafif sarsılması canımı yaktı. Onun dışında şükürler olsun rahattım. Şuan tek sorunumuz yeni yeni süt geliyor olması, henüz daha tam doymadığı için mutlu değil miniğim. Birde anne karnındayken yuttuğu suları biraz kusarak, biraz kaka yaparak hala atmaya çalışıyor, tam temizleyemedi içini ona zorlanıyor biraz. Bebek anneyi emerken salgılanan hormonlar annenin rahmini toparlıyormuş. Emzirirken kasılma, adet sancısı gibi ara ara sancı hissediyorum. Sizlerde yaşıyormusunuz bu durumu??

Bizimde doğum sürecimiz böyle geçti şükür, Rabbim doğum yapanların biran önce toparlanmalarını, bol bol sütlerinin gelmesini nasip etsin. Bekleyenlerinde hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşAllah.
Amin canim Allah anali babalu buyyutsun tkerardan

Günaydın kızlar bende yazayım istedim doğum günümüzü :KK54:
10 ekimde son kontrolumuz vardı 15 ekimde sezeryana alcakti doktorumuz bir takım rahatsızlıklarimdan dolayi kontrol gittik nst de bir türlü hareket etmedi bizimi ama normalde baya hareketliydi 4. Denememizde hareketleri falan hersey normal çıktı doktor bi de ultrasonda bakalım dedi ki iyi ki demiş hiiç suyun kalmamış 15 ini bekleyemeyiz hemen almamız lazım dedi ben ve eşim neye uğradığımızı bilemedim bu arada saat 11.30 civarı 1 de alcam dedi ben bi taraftan ağlıyorum bişey olursa diye tedirginlik hat safhada bi taraftan hastane giriş işlemlerin yapılıyor kan falan aliniyor eşimde eve hastane cantamizı ve annemleri almaya gitti 15 dk kala yetiştiler ben annemi görünce tekrar başladım ağlamaya neyse beni hazırladılar sondadan cok korkuyodum uyusturup takin dedim ama kabul etmediler neyseki korktugum gibi olmadi sedyede ameliyathaneye girerken aklımdan neler neler geçiyor girdik ameliyathaneye ee spinalyapıcaz dedi ben bi taraftan genel olsa diyorum bi tarafta uyanamama korkum var anestezi uzmanı sağolsun çok rahatlattı beni bişey hissetmiceksin çok rahatsız olursan sakinleştirici yaparız dedi belden ifneyi yaptı zaten uyumaya başladı çok geçmeden kesi atıldı cümlesini duydum bi korkudan ne dediysem sonrasında sakinleştirici yapmışlar bana gözümü bi açtım bebegımi yan tarafımdan tartiya koymuslar hemsireler seviyor bi taraftan ilk minik ayaklarını gördüm iyimi dedim iyi dediler ama ben tatmin olmuyorum ısrarla iyimi diye soruyorum çocuk doktoru geldi muayene etti iyi dediler sonra üstünü giydirip kundagina sardilar bende hemen dışarı goturuyorlar sandım bana verin diyorum :KK48: sesimi de duyurabildigim yok da neyseki benim yanıma getiriyorlarmis o an çok guzeldi ya 9aydır karnimda buyuttugum son aylarda karnımdaki tepkilerin hissettiğim minikim yanibasimdaydi kokusuna doyamadan babasına goturduler birbirlerine bi bakışları var ki beni benden aldılar (tabi ben resmini gördüm ) sonra çıktım ameliyathaneden hemen emzirmeye başlatılan tabi ben daha dogru duzgun Tutamıyorum çok da kendimde değilim göğsümü kimsenin yanında açmam derken kv elini göğüslerimde gördümm :olamaz: ilk ayağa kalkmamda başaramadım sonrasında yavaş yavaş yürüdüm yürüdük de açıldım çok şükür atlattik bizde bu güzel ama bi o kadarda tedirginlikle geçen günü darısı tüm bekleyenlere :rapci:
Amin canim Allah yavruna saglikli uzun omur versin insallah :)

Canım çok tşk ederim eczaneden lansinoh vermişler eşime onu bi deneyim olmadı bundan denerim bende dayanılacak gibi bi açı değil işkence cekiyorum resmen bebişim emerken
İnş. İyi gelir sana bana o da fayda etmemişti

Gözünuz aydın çok geçmiş olsun
teşekkürler.darsısı tüm bebek bekleyenlere.

Canm gözün aydın ne gibi belirtilerin oldu doğumdan önce biz bekleyenlere anlatabilir misin
canım bizde geçen hafta cuma ilk sancılar göründü.hatta açılma da vardı 3 cm.geçen haftasonu 5 defa git gel nst ama olmadı doğum.pazartesiden sonra hiçbirşey kalmadı ağrı sancı vs.çarşamba günü tansiyon yuksekliğini farkettik. sanırım bir süredir daha varmış tansiyon. 13-14/9 falan bayağı yuksekti. perşembe idrar tahlili verdik. protein çıkınca doktor cumartesi çağırdığı halde cuma akşamı gittik tekrar. tansiyon riskli olduğu için (ablam hemşire olduğu için doktor ve ebeler doğuma yardımcı oldular. normalde böyle hastaları eve gönderip sanırım tansiyonu kontrol ettiriyorlar,sonra gelirsin diyorlar hastanın kendisine.) suni sancı, ağrılar ve sabaha karşı tam açıklık ile normal doğum işte.

:KK59:
Nerde hangi hastanede düşünüyorsun peki

Önce devlette iyi bir doktora giderim gibi canım ya da özelde SSVD yapmış bidoktor varsa direk ona
Şu an araştırmadım yani

Kızlar ikinci kez sezeryanı yaşamış biri olarak bende yazayım.

Sabah ameliyat saatinden bir saat önce hastanedeydik, genel anestezi istedim. Yatış işlemlerinden sonra odada sadece önlük giyinip ameliyathaneye indirildim. Sadece damar yolu açıldı, lavman yok, sonda yok, hiçbiri takılmadı bana. Benim saati gördüğüm kadarıyla uyutulmamdan 10 dk içinde bebeğim doğmuş, benim inip tekrar odaya çıkmam toplamda 1,5 saat kadar sürdü. İlk doğumumda odaya çıktıktan çok sonra kendime gelmiştim. Bu defa odaya çıkmadan aşağıda kendime geldim, doktorların sorularına cevap verebildim. Ayılma sürecim daha kolay oldu. Adet sancısı gibi hafif hafif ağrılarım vardı, yarım saat sonrasında serumların etkisiyle o ağrılarda azalmaya başladı. Bir tek asansöre inip binerken sedyenin hafif sarsılması canımı yaktı. Onun dışında şükürler olsun rahattım. Şuan tek sorunumuz yeni yeni süt geliyor olması, henüz daha tam doymadığı için mutlu değil miniğim. Birde anne karnındayken yuttuğu suları biraz kusarak, biraz kaka yaparak hala atmaya çalışıyor, tam temizleyemedi içini ona zorlanıyor biraz. Bebek anneyi emerken salgılanan hormonlar annenin rahmini toparlıyormuş. Emzirirken kasılma, adet sancısı gibi ara ara sancı hissediyorum. Sizlerde yaşıyormusunuz bu durumu??

Bizimde doğum sürecimiz böyle geçti şükür, Rabbim doğum yapanların biran önce toparlanmalarını, bol bol sütlerinin gelmesini nasip etsin. Bekleyenlerinde hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşAllah.

Gözün aydın canım
Allah bebeğini analı babalı büyütsün

O kasılmaları emzirirken değil normalde hissediyorum, kendi kendime şey dedim bu ne içerde hala bebek mi var

Berbat canım :kahve:
Yaşayabileceğimi düşündüğüm ne varsa hepsi mevcut... Hatta daha fazlası da....
2 gece hastanede yatmak nedir yaaa

İnş. Hayirlisiyla alırsın bebeğini kucağına sezeryan korsesi mutlaka kullan derim yürüme çok daha rahat oluyor ki bol bol yürümen lazım sürün bir geç gelebilir ya da doyurmayabilir hiç sıkıntı etme ilerleyen günlerde gelecektir ama gelmezse de emzir bebeği emzirdikce o da sende alisirsiniz sutün de gelir inş. Benim ilk emzirme den sonra hemen yara oldu yanında göğüs kremi ni bulundu derim aklıma gelenler bunlar canım allah kolaylik versin

@deliceee çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar bide kafama şu çok takılıyor. Pazartesi 40+3 oluyorum. Dr o gün için sezeryan dedi ama sizce sanciyi beklemeli miyim. Çok kararsizim ya ama ne sancim var ne açılmam. Bazi arkadaşlar belli olmuyor dogum bi gecede de başlayıp bitebilir diyorlar. Dr da günün doldu bundan sonrasi risk karari sana birakiyorum diyor.Napicam ben yaaa...

Arkadaşlar bide kafama şu çok takılıyor. Pazartesi 40+3 oluyorum. Dr o gün için sezeryan dedi ama sizce sanciyi beklemeli miyim. Çok kararsizim ya ama ne sancim var ne açılmam. Bazi arkadaşlar belli olmuyor dogum bi gecede de başlayıp bitebilir diyorlar. Dr da günün doldu bundan sonrasi risk karari sana birakiyorum diyor.Napicam ben yaaa...
Of kuzum of cok zor dimi :/ bende de tik yok.. Ay sonuna beklicez dedi ama :/ sonunda sezeryana giricem kesin demeye basladim :/ Ben doktor ne derse hakkimda hayirlisi buymus demeye karar verdim o kadar cok dua ediyorum ki :/ikimizde saglikla doguralim yavrularimizi.kucagimiza alalim insallah. Senin neyin olacakti

Back
X