MutluBulut_
tugder
Ben ilk set almıştım, çantası, portbebesi felan. İlk kontrollere onunla gittik. Pusetimizde vardı ama kullanmıyodum. Sonra bi gün taksicinin biri daha biz taksiden inerken bir anda arabayı yürütünce, kızım portbebeyle elimden fırlıyodu nerdeyse, o günden sonra puseti kullandım. Hem arabada bağlıyodum daha sağlam, hastanede istediğim yere koyuyodum beklerken, portbebede sürekli kucakta olacak. Dahada emniyetli bence. Birde benim puset baya büyük bişeydi. Daha geçen aya kadar arabada onu kullanıyordum koltuk niyetine. Portbebemi yoksa pusetmi, tabikide puset.
Alt açma minderimi yoksa kullan at mı? Her ikiside. Bir tane alt açma minderi seti alın mesela, bir pakette kullan at alın, içlerinde en az 10 tane oluyo paketlerin. Minder herzaman iyi olmaz, kakası çıkıyo, değiştirirken çişini yapıyo felan. Her dakka minder yıkanmaz. Minderi serersin yumuşak olsun diye, üstünede kullan atlardan açarsın tamamdır. Bide iki çeşit alt değiştirme bezi var, biri kağıt gibi rulo halinde, işin bitince katla at çöpe. Bide bi tarafı muşamba, diğer tarafı pamuk gibi olanlar var, daha kalın. Onları ben bi kazaya kurban gitmedikçe katlayıp çantama koyup tekrar kullanıyordum.
Öyle cicili bicili paket paket alt açma minderleri almayın. Nihayetinde hepsinin üstüne kakasını yapacak :))