Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım en son öğrenen ben olcam herhalde çünkü benim randevum daha salı günü :)tebrik ederim cnm, en son öğrenen ben olacam bence![]()
yok canım en son öğrenen ben olcam herhalde çünkü benim randevum daha salı günü :)
o zaman ben de haftaya cumaya aliim, en son ben olmalıyımmmmEn son öğrenen ben olcam herhalde, benim randevum da haftaya perşembe günühahah!
Günaydın ve hayırlı cumalar güzel ekim anneleri.
Hemen bir indirim haberiyle başlayım
English home da bebek ürünlerinde %50 indirim varmış. Benim yastık ve nevresimlerin çarşaflarını tamamlayım bari.
Penye battaniyeleri de alıcam 15 liraya iniyordu.
Bi de beğendiğim nevresim takımı vardı onu da alabilirim belki![]()
Günaydın Ekim Annesi :))
English Home bebek ürünleri nasıl acaba, iyi midir?![]()
Bak dehşet cevap vericem
Hiç bilmiyorum
Sadece rengi ve desenleri hoşuma gidiyor diye nevresimlerini almıştım.
Penye battaniyeleri de dert etmiyorum. Burda yakın zamanda bebek sahibi olan arkadaşlarım, bu tip penye battaniyeleri en az 4-5 tane al diyorlar. Çok lazım oluyormuş. Bi açığı kapatsın diye almayı düşünüyorum ben de
Aiiii sen de bugün doktora gidicen. Hadi hayırlı haberlerle git-gel inş.
Günaydın kızlar
Kızlar tünaydın.
Sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınızmı? 20. Haftaya tetanoz aşısı için çağırdı beni.
Kızlar tünaydın.
Sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınızmı? 20. Haftaya tetanoz aşısı için çağırdı beni.
Kızlar tünaydın.
Tünaydın canım,
Beni aradılar kayıt yaptırdım, ama aşı için aramadılar.
Tünaydııın
Evet canım. Ben ilaçlarımı yazdırmaya gittiğimde kaydımı almışlardı. Hatta ilk gittiğimde yapmadılar (malum tüp bebek) sonra kayıt aldılar bi de tembih ettiler herhangi bir aksilik olursa ara da kaydını düşelim diye.
20. haftam 20 mayısa denk geliyormuş sabah erkenden çağırdılar hem de tahlil filan da yapılacakmış, doktorumda 20 mayısa gün verdi açıkcası. Aşımı vurunup doktora öyle gidicem sanırım![]()
canım sana ilk çocukta yapmadılar mı? yine mi yapıyorlar? beni de 17. haftam bittiğinde çağırmışlar aşı için.Kızlar tünaydın.
Günaydın hayırlı cumalarGünaydın ve hayırlı cumalar güzel ekim anneleri.
Hemen bir indirim haberiyle başlayım
English home da bebek ürünlerinde %50 indirim varmış. Benim yastık ve nevresimlerin çarşaflarını tamamlayım bari.
Penye battaniyeleri de alıcam 15 liraya iniyordu.
Bi de beğendiğim nevresim takımı vardı onu da alabilirim belki![]()