-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar ya ben hiç kilo alamadım şimdiye kadar, acaba normal mı?o_O
Aynı kilomdamısın hala valla ben tam tamına 7 kilo almışım iyice genişledim ama dert etmemeye çalışıyorum yapacak birşey yok doğumdan sonra artık verecem ama bu zamana kadar kilo almaman çok tuhaf bence hastaneye gittiğimde tansiyon ve kilo ölçümü yapıyorlar sende olmuyor mu Can'ım doktorun ne diyor yaa

canım sana ilk çocukta yapmadılar mı? yine mi yapıyorlar? beni de 17. haftam bittiğinde çağırmışlar aşı için.

Kızlar ya ben hiç kilo alamadım şimdiye kadar, acaba normal mı?o_O

Doğuma kadar 2 doz yapılıyor. Doğumdan sonra belli aralıklarla 3 doz daha yapılıp 5 e tamamlanıyor. Ben doğumdan sonra olanları yaptırmadım. 3. Dozla başlayıp kalanlara devam edecekler.

Ben 58 le çıktım yola. Çarşamba günü doktor tarttı 56 çıktım. Almayı bırak vermişim. Bir sorun yok dedi doktorumuz.

Aynı kilomdamısın hala valla ben tam tamına 7 kilo almışım iyice genişledim ama dert etmemeye çalışıyorum yapacak birşey yok doğumdan sonra artık verecem ama bu zamana kadar kilo almaman çok tuhaf bence hastaneye gittiğimde tansiyon ve kilo ölçümü yapıyorlar sende olmuyor mu Can'ım doktorun ne diyor yaa
geçen doktora gittiğimde söyledim, olsun dedi. sorun yok:KK51: normalde de çok zayıf biriyim ilk haftalarda 2 kilo verdim, sonra onları geri aldım ama bu kadar yani.... bebek bile kilo aldıramıyor bana:KK48:

Mayıs 20 sinde ilk aşım olacak Can'ım Nasıl oldun kızın Nasıl umarım iyisindir

Boğazlarım daha kötüleşti, gribe çeviriyor sanırım. Başım ağrıyo, kulaklarım tıkalı gibi, gözlerim yanıyor. İlaçlarımı alıyorum ama hamile olduğum için çokta bişey vermedi doktor.

Kızımında bugün gittik iğnesini yaptırdık yine. 1 haftadır bu gece biraz daha iyi uyudu. Yine uyandı sürekli ama daldığı zaman daha rahat uyudu, çok ağlamadı. Düzelicek inşAllah.

Boğazlarım daha kötüleşti, gribe çeviriyor sanırım. Başım ağrıyo, kulaklarım tıkalı gibi, gözlerim yanıyor. İlaçlarımı alıyorum ama hamile olduğum için çokta bişey vermedi doktor.

Kızımında bugün gittik iğnesini yaptırdık yine. 1 haftadır bu gece biraz daha iyi uyudu. Yine uyandı sürekli ama daldığı zaman daha rahat uyudu, çok ağlamadı. Düzelicek inşAllah.
İnşallah Can'ım bugün cuma cuma hürmetine Rabbim şifa versin

İştahınmı açıldı iyice, istediğini ye ama şeker oranlarına dikkat ederek ye canım. 20. Haftadan sonra şeker yüklemesi yapılıyor. Değerlerin yüksek çıkıp, diyet uygulamak yada iğne olmak zorunda kalma canım. Kısıtlama kendini ama dikkat ederek ilerle.

Bunlarda benim kızımın ultrason görüntüleriydi. Yeni kuzum daha küçük olduğu için çok net görüntümüz yok.

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

geçen doktora gittiğimde söyledim, olsun dedi. sorun yok:KK51: normalde de çok zayıf biriyim ilk haftalarda 2 kilo verdim, sonra onları geri aldım ama bu kadar yani.... bebek bile kilo aldıramıyor bana:KK48:
Bende mi bir tuhaflık var acaba bu kadar kilo almam o_O

Kızlar bu arada saç boyatacak veya boyatmış olan var mı ben ocak ayında boyatmıştım sonrada hamile kaldığımı öğrenmiştim şimdi beyazlarım var önlerde biraz çıkmaya başladı hamilelikte saç boyatmaktan korkuyorum ama bir aydan bilemedim iki aydan saçlarım çok iğrenç olacak boyatan varsa fikir verirmisiniz kızlar

Kızlar bu arada saç boyatacak veya boyatmış olan var mı ben ocak ayında boyatmıştım sonrada hamile kaldığımı öğrenmiştim şimdi beyazlarım var önlerde biraz çıkmaya başladı hamilelikte saç boyatmaktan korkuyorum ama bir aydan bilemedim iki aydan saçlarım çok iğrenç olacak boyatan varsa fikir verirmisiniz kızlar

Boyatılmıyor canım. Doktoruna danışmadan birşey yapma.

Ayrıca bende unutkanlıkta başladı birşey yapacam diyorum unutup 5 dkka sonra aklıma geliyor sizde de oluy mu

Banada oluyor canım. Eşim bişey istiyor unutup gidiyorum. Sabah işe gidince aklıma geliyor akşam şunu istemişti diye. Bide evdekiyle uğraşmaya da dalınca, benim kafa hepten gitti.

canım onu doktorunla konuş onlar belli bı dönemden sonra mecbursanız boyayın dıyo benım ablamda calısıyorum önlerde ve cok demıstı ona da şu aydan sonra boyaya bılırsın demıstı ılk üç aydan sonra mıydı hatırlamıyorum

Back
X