-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Canım markalar hakkında tek tek bilgim yok, ama şunu söylim baston bebek arabasından vazgeçme. Diğerleri hem daha kaba oluyor, hemde elinde çanta vs. Olsa koyacak yerin yok. Sen bebeğinle beraber eşin olmadan tek te çıkacaksın, katlayıp otobüse taksiyede bineceksin, yada pazara gidip sağına soluna poşette koyacaksın.
- Hafif olmalı
- Baston model olmalı
- Kolay katlanıp, açılmalı
- Bebek rahat etmeli
- Ve mümkünse çift yönlü olmalı
Eğer bu özellikler başka bir markada varsa ve fiyatı daha uygunsa ben açıkcası illa chicco diye diretmem. Önemli olan işimi görmesi. Tabi ucuz olsun iki günde elimde kalsın, kırılsın demiyorum.
Bende kullanışlı birşey istiyorum ama kararsız kaldım hatta Bebek arabası şuanda almaktan bile vazgeçtim ben memlekette doğum yapacam ve ocak ayı gibi gelecem kış ayı olacak herkes diyorki acele etme cocuk doğduktan sonra al ay ben çok kaygı ediyorum bilmiyorum ne yapacağımı bu arada çok güzel portbebe kanguru çanta takımı beğendim kızlar internetten ama avm ye gittiğimde bakacam elimle bakmam lazım eğer beğenirsem bunu almayı düşünüyorum yaa parayla ilgili sıkıntımız yok çok şükür ama bir Bebek arabasını da 1000 tl 2000 tl de vermem yani Bebek arabası alan olursa kızlar fikirlerinizi yazın lütfen

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 45
Benimki şimdilik tuttu gibi ama ben hiç güvenemedim çin takvimine, bizim bebek doğal yöntemle olmayınca :KK45:
Tüp
Benimki şimdilik tuttu gibi ama ben hiç güvenemedim çin takvimine, bizim bebek doğal yöntemle olmayınca :KK45:
tüp bebek mi Can'ım tüp bebekte cinsiyet zaten o anda belli oluyor hatta cinsiyet isteği soruluyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum Rabbim Nasip etmiş yaa önemli olan o ne kadar Bebek için uğraşan insanlar var

Bende kullanışlı birşey istiyorum ama kararsız kaldım hatta Bebek arabası şuanda almaktan bile vazgeçtim ben memlekette doğum yapacam ve ocak ayı gibi gelecem kış ayı olacak herkes diyorki acele etme cocuk doğduktan sonra al ay ben çok kaygı ediyorum bilmiyorum ne yapacağımı bu arada çok güzel portbebe kanguru çanta takımı beğendim kızlar internetten ama avm ye gittiğimde bakacam elimle bakmam lazım eğer beğenirsem bunu almayı düşünüyorum yaa parayla ilgili sıkıntımız yok çok şükür ama bir Bebek arabasını da 1000 tl 2000 tl de vermem yani Bebek arabası alan olursa kızlar fikirlerinizi yazın lütfen

Momfort baby kanguru, bunlarıda çok görüyorum nette. Fiyat olarak diğerlerine göre daha pahalı ama büyük çocukları bile taşıyorlar, çok rahat olduğunu söylüyorlar. Bu ürünü alıp bebek arabasını hiç kullanmayanlar var.
image.webp
image.webp

Momfort baby kanguru, bunlarıda çok görüyorum nette. Fiyat olarak diğerlerine göre daha pahalı ama büyük çocukları bile taşıyorlar, çok rahat olduğunu söylüyorlar. Bu ürünü alıp bebek arabasını hiç kullanmayanlar var.Eki Görüntüle 1823878 Eki Görüntüle 1823879
Ay çok tatlı evet bazı bebekler kilolu oluyor ve kanguruya sığmıyorlar bizimki kış bebeği oluyor yaza kullanacağımız bir ürün kanguru bakıyım netten Can'ım benim 2 ay 2,5 ay kadar zamanım kaldı yaa kaygıya strese girmeye başladım

Bana doktorum magnezyum yazdı ilerde Ağrı'ların başlayacak diye ilacı aldım hala başlamadım ama zararı mı var ki sen kullanmak istemiyorsun
canım sonuç olarak her ne kadar doktor kullanabilirsin desede ben güvenmiyorum ilaçlara kimyasal içerik.ne kadar araştırma yapılmıştır ki?kim hamileyken denek olmayı kabul etcek de araştırma yapılacak??o yüzden acımı çekiyorum ilaç içmemeye direniyorum.

Benim sağ bacağım çok ağrıyor, kramp giriyor. İlk hamileliğimde de hep sağ tarafımdan çektim ne çektiysem. Yine aynı sağ taraf başladı. Geçen gece kızım ağladı su istedi, kalktım beşiğe eğilip su veremedim. Belim, kalçam, dizime kadar kasıldı kaldı.
canım o ağrıları saymıyorum bile.ben otururken bacaklarım kendi kendine hareket ediyor birden tekme atıyormuşum gibi öne-yana doğru gidiyor.

günaydn kızlar.ayak yada bacak ağrılarınız oluyor mu neler yapıyorsunuz?doktor magnezyum ilacı alabilirsin dedi ama ilaç içmek istemiyorum ama geceleri kramplardan da uyuyamıyorum :KK43:
Ben kullaniyorum cnm magnezyum ayak agrilarim azaldi.vucut icin cok gerekli bir mineralmis.kullan bence

Tüp

tüp bebek mi Can'ım tüp bebekte cinsiyet zaten o anda belli oluyor hatta cinsiyet isteği soruluyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum Rabbim Nasip etmiş yaa önemli olan o ne kadar Bebek için uğraşan insanlar var

Tüp bebek canım. Cinsiyet sorulan bir kişi bile denk gelmedim ben, çok ilginç çünkü tüp bebekte en önemli olan şey sağlıklı olan embriyo. Tüp bebek bölümünde kız hevesi olan var mesela erkek çocuğu ya da erkeğe heves edenler var onların da kız. Dediğim gibi bahsettiğin şeyi ben bir tüp bebek sahibinden bile duymadım. Ki embriyoların bile cinsiyetini ancak PGT testi denilen genetik testi var ancak onunla bilebiliyorlar ve o da herkese yapılmıyor, maliyetli bir işlem çünkü.

Bizim bütün emriyolarımız ölmüştü son kalan 2 tanesi transfer edildi, onu da zaten biri orta düzey kalitede diğeri kötü durumdaydı. Muhtemelen tutunmaz ama en azından kardeşine hormon olarak destek olur. Kardeşi tutarsa bize en büyük teselli o olur demişlerdi.

Bende ilk defa birşey aldım biraz büyük ama hoşuma gitti

Büyük olsun :KK68: nasipse giycek zaten ne güzel. Güle güle eskitsin :21:

Tüp bebek canım. Cinsiyet sorulan bir kişi bile denk gelmedim ben, çok ilginç çünkü tüp bebekte en önemli olan şey sağlıklı olan embriyo. Tüp bebek bölümünde kız hevesi olan var mesela erkek çocuğu ya da erkeğe heves edenler var onların da kız. Dediğim gibi bahsettiğin şeyi ben bir tüp bebek sahibinden bile duymadım. Ki embriyoların bile cinsiyetini ancak PGT testi denilen genetik testi var ancak onunla bilebiliyorlar ve o da herkese yapılmıyor, maliyetli bir işlem çünkü.

Bizim bütün emriyolarımız ölmüştü son kalan 2 tanesi transfer edildi, onu da zaten biri orta düzey kalitede diğeri kötü durumdaydı. Muhtemelen tutunmaz ama en azından kardeşine hormon olarak destek olur. Kardeşi tutarsa bize en büyük teselli o olur demişlerdi.

Büyük olsun :KK68: nasipse giycek zaten ne güzel. Güle güle eskitsin :21:
Anladım Can'ım Rabbim nasip etmiş ya kızı erkeği yok benim aklımda kalan bilgi öyle duymuştum sanki sağol Can'ım daha iyileri sana olsun

Kızlar iyi akşamlar. Bir şey sormak istiyorum ama utanıyorum...:oops: Büyük abdesti siyah renkde olan varmı aranızda? İnternetten araştırdım, demir ilacımdan diyorlar ama ben demir ilacı kullanmıyorum, elevit kullanıyorum:oops:

Kızlar iyi akşamlar. Bir şey sormak istiyorum ama utanıyorum...:oops: Büyük abdesti siyah renkde olan varmı aranızda? İnternetten araştırdım, demir ilacımdan diyorlar ama ben demir ilacı kullanmıyorum, elevit kullanıyorum:oops:
Ne var utanacak bende Demir ilacı içerken oluyordu şimdi içmiyorum doktor başka ilaç yazdı onu içecem bende öyle sorun yok ama yediklerinden olabilir belki

elevit yapıyor canım. bende de var aynı durum. elevitin içindeki kağıtta yazıyor içerdiği demirin böyle bir etksi olduğu.

benim aynı zamanda kabızlık sorunumda vardı. kayısı kurusu, elma hiç fayda etmedi. doktoruma söyledim. sabah kalkınca iki bardak ılık su iç biraz bekle sonra iki kayısı ye dedi. bir de kefir içmemi önerdi. çok şükür kefir işe yaradı. aynı zamanda kalsiyum içerdiği için de yararlı. kabızlık sorunu olan varsa tavsiye ederim.

Ay markafonide de anneler gününe özel ilk defa anne kız kıyafetleri satışta harika modeller var B BirAnneBirEvlat Can'ım mutlaka bak yaa o kadar güzel almak istiyorum ama bedenim ne olur o dönemde bilemem ki

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 38
Kızı erkeği yok ama hala adepte olup kıyafet bile alamadım çok hissetmiştim erkek belirtilerde hep erkekti ikinciye hamile kalma durumum olduğunda asla birşey hissetmeyecem:KK20:

Bende öyle çok erkek hissetmiştim, belirtilerde tutuyordu dediğin gibi ama kız bebek nasipmiş :)
Ben almadım birsey henüz bir süre daha almayacağım erken hazırlık için. 5aylık oldugunda baslarim yavas yavas tabi dayanabilirsem :-)
Eşim çok mutlu oldugu icin mutluyum kızımız olacağı için, Saglikla gelsin bebeklerimiz :)

Elevit yapiyor bnde kullaniyorum canim.
Normal yani endiselencek bir durum degil. :)

Bende öyle çok erkek hissetmiştim, belirtilerde tutuyordu dediğin gibi ama kız bebek nasipmiş :)
Ben almadım birsey henüz bir süre daha almayacağım erken hazırlık için. 5aylık oldugunda baslarim yavas yavas tabi dayanabilirsem :-)
Eşim çok mutlu oldugu icin mutluyum kızımız olacağı için, Saglikla gelsin bebeklerimiz :)
İlk çocuğumuz Can'ım kızı erkeği yok Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin hayırla Burdaki mevzu şu sen hemen atlatabildin maşallah ben hala yavaş yavaş alışıyorum ilk hamilelik ilk belirtiler herşeyin ilkini yaşıyoruz bendeki belirtiye göre kesin erkekti hissim erkekti aklımdan arada doktor yanılmış olabilir bile geçiyor ne kadar erkeğe hazırladıysam kendimi aslında bu kadar emin olmam belirti herkesin belirtisi farklı yani yoksa gönlümden geçende kızdı o da ayrı bi olay kız annesi olmak bana göre ayrıcalıktır Rabbim herkesim gönlüne göre versin bu da bize ders olsun bir de hamile kalacak olursak hissetmemek en güzeliymiş

Kızlar benimde pamidordan aldıklarım bunlar

Eklentiler

• IMG-20160501-WA0000.webp
    IMG-20160501-WA0000.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 20160423_224820.webp
    20160423_224820.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 38
  • 20160423_225145.webp
    20160423_225145.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 55
Hayırlı olsun canım. Bir kız daha eklendi listemize. Diğer kızın kaç aylık. Bende ikinci kız annesi olacağım inşAllah.

Beni 18. Haftaya kontrole çağırdı doktorum. 20. Haftadan sonrada ayrıntılı ultrasona gireceksin dedi. Onu gidince konuşucaz sanırım. İlk kızımda girmemiştim. Rahatsızdım o haftalarda, doktorumda yolunda gitmeyen birşey olsa ultrasonda görürdük zaten, bi daha gelme hastaneye dedi gitmedim. Bende ilk kez gidicem. Bu defa günleri çok iple çekmiyorum. Evde bir kuzu daha olunca onunla zaman daha çabuk geçiyor.

Benim sağ bacağım çok ağrıyor, kramp giriyor. İlk hamileliğimde de hep sağ tarafımdan çektim ne çektiysem. Yine aynı sağ taraf başladı. Geçen gece kızım ağladı su istedi, kalktım beşiğe eğilip su veremedim. Belim, kalçam, dizime kadar kasıldı kaldı.
Sağol canım iki kız büyük nimet inşallah hayırlı evlatlar olurlar :) kızım şuan 22 aylık aralarında 27 ay olacak Rabbim nasip ederse :) senin büyük kız kaç yaşında

canım hamilelikte herşey normal her tarafın ayrı ağrıyor. benimde son bi kaç gün uyuşma başladı. bacağımda sanki damar damar üstüne binip sıkıyor. hareket edemiyorum. bazen kalçamdan itibaren kramp giriyor. artık sırtımın ağrısından sırt üstü yatamaz oldum. yan yatıyorum mecbur. bide ev taşıdım çok yoruldum
Bende bu hafta çok yoruldum evi ilaçlattım, heryeri dip bucak temizledim canım çıktı :( bu ağrıları ilk hamileliğimde son iki ayda yaşayınca panik yaptım çok erken diye. Doktorum diyet verdi birde evde yavaş yavaş leslie yapıcam inşallah ağrılarım hafifler

Kızlar benimde pamidordan aldıklarım bunlar
Maşallah sen bayağa dizmişin ama bence alma artık çünkü Bebek hemen büyüyecek çevrenden alanda olacaktır hediye de gelir pişman olursun giydiremeden kenara kaldırsın büyük beden al eğer almak istiyorsan benden sana tavsiye ben kıyafeti en sona bırakacam dolap ana kucağı portbebe beşik falan bakacam

Back
X