- 22 Temmuz 2015
- 1.275
- 1.066
- 53
- 40
Bende kullanışlı birşey istiyorum ama kararsız kaldım hatta Bebek arabası şuanda almaktan bile vazgeçtim ben memlekette doğum yapacam ve ocak ayı gibi gelecem kış ayı olacak herkes diyorki acele etme cocuk doğduktan sonra al ay ben çok kaygı ediyorum bilmiyorum ne yapacağımı bu arada çok güzel portbebe kanguru çanta takımı beğendim kızlar internetten ama avm ye gittiğimde bakacam elimle bakmam lazım eğer beğenirsem bunu almayı düşünüyorum yaa parayla ilgili sıkıntımız yok çok şükür ama bir Bebek arabasını da 1000 tl 2000 tl de vermem yani Bebek arabası alan olursa kızlar fikirlerinizi yazın lütfenCanım markalar hakkında tek tek bilgim yok, ama şunu söylim baston bebek arabasından vazgeçme. Diğerleri hem daha kaba oluyor, hemde elinde çanta vs. Olsa koyacak yerin yok. Sen bebeğinle beraber eşin olmadan tek te çıkacaksın, katlayıp otobüse taksiyede bineceksin, yada pazara gidip sağına soluna poşette koyacaksın.
- Hafif olmalı
- Baston model olmalı
- Kolay katlanıp, açılmalı
- Bebek rahat etmeli
- Ve mümkünse çift yönlü olmalı
Eğer bu özellikler başka bir markada varsa ve fiyatı daha uygunsa ben açıkcası illa chicco diye diretmem. Önemli olan işimi görmesi. Tabi ucuz olsun iki günde elimde kalsın, kırılsın demiyorum.