- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya ben birdahaki randevudan çok korkuyorum, önceki hamileliğimde 4,5 aylıkken sıkıntılar çıkmıştı bende, acaba o hamileliğe özel birşeymiydi yoksa bebek büyüdükçe bunda da aynısı olurmu diye endişe ediyorum. Bende rahim ağzı yetmezliği çıkmıştı, doğuma yakın rahim ağzı iyice incelirmiş, sonrasında açılmayla beraber doğum başlarmış. Bende hep inceydi rahim ağzı. Ve iğnelerle sürekli ya doğuma girersem korkusuyla 9. Aya ulaştık şükür. Şimdi yine aynısı olursa evde bir evladım daha var, aklımda hep bunlar var. Bana dua edin de aynı şeyleri tekrar yaşamayalım.
Çok sağol Can'ım yaa umarım öyledir önlemdir açık açık konuştum zaten bende tiroit çıktığında internetten araştırdığımda düşük ve zeka geriliğine neden olabilir diye okumuştum allah korusun ve doktoruma direk sormuştum bana olabilecek en kötü durumu söyleyin diye oda sende ki tiroitin en büyük riski düşük demişti ve bugün yine tiroitim normal seviyedeydi ve doktorum ilacımı düşürdü bir ay sonraki de yine normalde dönerse ilacı komple kesecek inşallah bugün de doktoruma aynısını söyledim varsa bir sorun söyleyin dedim önlem amaçlı dedi ama insan yine de soru işareti kalıyor hayırlısı biz ne yaparsak yapalım hiç yataktan çıkmasak bile Rabbim neyi nasip ederse odur inşallah kötü birşey olmadan hepimiz hayırla yavrularımızı inşallah kucağımıza alırıztugder Deryaaa canımm benim hiç sıkıntı yapma kendine, Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin inşAllah. Doktorlar önlem amaçlı bu ay öyle der, sonraki ay herşey normal der.
Ben 5 aylıkken rahatsızlandım, doğuma kadar yattım, eşimin yanına bile uğramadım. Yapacak birşey yok. Eğer birşeylere dayanmamız gerekiyorsa, dinlenmemiz gerekiyorsa buna uymak zorundayız. Dinlendim dikkat ettim bakk Rabbim verdi kucağıma dünyalar güzeli yavrumu.
Allah korusun tatlım senin evde bir uğraşın var bebeğin var onunla ilgilenmekten aklına bunları getirme doktorda bana ilkişkiye girmeyin rahim ağzında incelme olmasın dedi hiçbirşey olmaz inşallah Allah'ın izniyle Can'ım duam seninle duam hepinizleKızlar ya ben birdahaki randevudan çok korkuyorum, önceki hamileliğimde 4,5 aylıkken sıkıntılar çıkmıştı bende, acaba o hamileliğe özel birşeymiydi yoksa bebek büyüdükçe bunda da aynısı olurmu diye endişe ediyorum. Bende rahim ağzı yetmezliği çıkmıştı, doğuma yakın rahim ağzı iyice incelirmiş, sonrasında açılmayla beraber doğum başlarmış. Bende hep inceydi rahim ağzı. Ve iğnelerle sürekli ya doğuma girersem korkusuyla 9. Aya ulaştık şükür. Şimdi yine aynısı olursa evde bir evladım daha var, aklımda hep bunlar var. Bana dua edin de aynı şeyleri tekrar yaşamayalım.
Hamilelikte hastalık çok pis ya şu havalar düzelseydi ballı süt iç gazeteyi demedin mi Can'ım1 hafta oluyor hala geçmedi bu uyuz öksürük. Gündüz nereye gidiyorsa artık, gece olunca yakalıyor beni. Ciğerlerim çıkacak gibi hissediyorum öksürmekten, her yanım ağrıdı ya, sabaha kadar öhö öhö. Denemediğim yöntem, içebildiğim kadarıyla içmediğim ilaç kalmadı ama yokkkkkk geçmiyorr
Kesinlikle az kıyafet almak en mantıklısı okadar.hızlı büyüyorlar ki yaşayınca anlayacaksın :) kızım doğduğu gün dün gibi ama sanki tüm hayatım da onunla geçmiş,hep benimleymiş gibi değişik bir duygu. Çok hızlı geçiyor zaman en büyük korkum doyamamak Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın evlat çok büyük bir aşkAllahım analı babalı büyütsün kaderi güzel olsun Can'ım ben çok kıyafet almayı da aldırmayı da düşünmüyorum alsamda büyük alırım Bebek hemen büyüyor elinde kalıyor bir sürü kıyafet yazık günah kıyafeti sona attım önceliklerimi alıyım da darısı bize olsun doğduğunu 2 yaşına geldiğini de görmek nasip olur inşallah
Allah korusun iyi düşün iyi olsun canım. Her hamilelik farklıdır eğer sende genetik bir durum değilse inşallah tekrar çıkmaz ve çok rahat bir hamilelik geçirirsin.Kızlar ya ben birdahaki randevudan çok korkuyorum, önceki hamileliğimde 4,5 aylıkken sıkıntılar çıkmıştı bende, acaba o hamileliğe özel birşeymiydi yoksa bebek büyüdükçe bunda da aynısı olurmu diye endişe ediyorum. Bende rahim ağzı yetmezliği çıkmıştı, doğuma yakın rahim ağzı iyice incelirmiş, sonrasında açılmayla beraber doğum başlarmış. Bende hep inceydi rahim ağzı. Ve iğnelerle sürekli ya doğuma girersem korkusuyla 9. Aya ulaştık şükür. Şimdi yine aynısı olursa evde bir evladım daha var, aklımda hep bunlar var. Bana dua edin de aynı şeyleri tekrar yaşamayalım.
Ben çatlatma iğnesini bilmiyorum hiç Rabbim en kısa sürede nasip eder inşallah çok şükür ki bebeğin var çokta kafaya takma o kadar Bebek için uğraşan insanlar var ki kafaya takma şükret hayırlısını dileBen farklı bir konuda danisicaktim size insallah içinizde benim gibi olan vardır hamile kalmıştır ne olur bilgi verin
- Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatmaignesindenyumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzelbir şey miağrıların sebebi ne acabatutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun bana bugün agrim hiç yoktu kesilmişti yurukenfalan otururken hiç bir şey yok takı akşam ilişkiye girenekadar ilişki sırasında müthiş ağrı oldunormalde bu kadar olmamıştı ağrı sankikist oluşmuştur gibi acaba tutmadimi liste dönüştü yada döllenme oldu ondanmi bu kadar ağrı ama döllenme olsa bu kadarağrı olmazdı lütfen yardımcıolun
Merhaba Can'ım tiroitle ilgili sorunum yok çok şükür hamilelikte oluşanlardan sanırım benim düştü artık benim sorunum yanlış anlamışın bugün doktor Progestran iğnesi yaptı haftada bir iğne vurulacam bir buçuk ay boyunca ilişki yok dedi dinlen dedi rahimde kasılma görmüş düşük riski var mı dedim yok dedi ama insan kafaya takıyor ister istemez herşeyin hayırlısı olsun ne deyim Can'ımtugder canım hiç sıkıntı yapma sende. Benim yakın arkadaşımın tiroiti vardı hemde değerleri çok yüksekti ameliyat olması gerekiyordu doktorlar bebek sahibi olamazsın dediler ve hamile kaldı doğum yaptı maşallah ne zeki geriliği nede bir sorun çıkmadı çok şükür. Sadece kilosu düşük doğdu şimdi toparladı onuda. Gelinimizde de hamileliğinde çıktı yeğenim maşallah sağlıklı bir bebek doğdu. Sıkıntı yapma ilaçlarını düzenli kullan yeter
Hamilelikte hastalık çok pis ya şu havalar düzelseydi ballı süt iç gazeteyi demedin mi Can'ım
Benimkisi sağır duymaz uydururmuş oldu deseneMerhaba Can'ım tiroitle ilgili sorunum yok çok şükür hamilelikte oluşanlardan sanırım benim düştü artık benim sorunum yanlış anlamışın bugün doktor Progestran iğnesi yaptı haftada bir iğne vurulacam bir buçuk ay boyunca ilişki yok dedi dinlen dedi rahimde kasılma görmüş düşük riski var mı dedim yok dedi ama insan kafaya takıyor ister istemez herşeyin hayırlısı olsun ne deyim Can'ım
Ben çatlatma iğnesini bilmiyorum hiç Rabbim en kısa sürede nasip eder inşallah çok şükür ki bebeğin var çokta kafaya takma o kadar Bebek için uğraşan insanlar var ki kafaya takma şükret hayırlısını dile
canım benim sen yine kendi ülkendesin, kendi insanlarınla. Peki ben napiim o zaman? ben yurtdışından geldim, geldiğimde ekmek nerde satılıyo kaç paraya satılıyo bilmiyordum. Ben de memleketimde sıcakkanlı idim, sosyal hayatım vardı, bir sürü dost arkadaş akraba vardı. Ama burda eşimden başka kimsem yok, tabii kayın valide eşimin bazı akrabaları var ama onlar aynı değil ki.. ben geleli 2.5 sene oldu, 2 kere memlekete gidebildim. Uzak, bi sürü masraf... İlk zamanlar çok zordu hiç alışamıyordum yalnızlıga, eşimden başka güveneceğim yada en basit bir şey paylaşacağım kimse yok... hala da öyle. buranın insanları da bizimkilerden farklı, artık farklılığa bile alışdım. ben canımın çektiyi şeylerden burda yok mesela, anneme söylesem de yollayamıyo, sizin posta yiyecek icecek kabul etmiyor, anneme zaten söylemiyorum da, şimdi kalkıp gelecek ki canımın çektiyi şeyleri getirsin. Kıyamıyorum ona da. Yani demem o ki kendini gurbetteki gibi hisetme, peki biz napalım asıl gurbetcilerBana bir buçuk yıl oldu hala alışamadım en basit örnek nerde ne var bilmiyorum kendi memleketinde olsan öylemi her yeri bilirsin en fazla 4 ayda bir memlekete gidiyordum ama ekimden beri gidemedim tam gidecektim hamile olduğumu öğrendim doktor 3 ay dinlen dedi nisan da gidecektim olmadı sonrada şurda ne kaldı diye bekledim bu kadar uzun süre sürmesi beni iyice stres etti ben çok sıcakkanlı biriyimdie ama bu memlekete çok çıkarcı kullanmayı seviyor iki komşunla konuşuyorsun her gün birşey istemeye geliyor gelsin sorun değil ben paylaşmayı severim ama bakıyorum ki sonra benden alıp alıp ev geçindirmeye çalışıyor bende merhabadan öteye gitmiyorum gurbette olana özellikle Bebek tam bir arkadaş inşallah kucağımızda alırız sonra agu agu diyişlerini duyarız
kötü şeyler düşünme canım, dualarımız seninleKızlar ya ben birdahaki randevudan çok korkuyorum, önceki hamileliğimde 4,5 aylıkken sıkıntılar çıkmıştı bende, acaba o hamileliğe özel birşeymiydi yoksa bebek büyüdükçe bunda da aynısı olurmu diye endişe ediyorum. Bende rahim ağzı yetmezliği çıkmıştı, doğuma yakın rahim ağzı iyice incelirmiş, sonrasında açılmayla beraber doğum başlarmış. Bende hep inceydi rahim ağzı. Ve iğnelerle sürekli ya doğuma girersem korkusuyla 9. Aya ulaştık şükür. Şimdi yine aynısı olursa evde bir evladım daha var, aklımda hep bunlar var. Bana dua edin de aynı şeyleri tekrar yaşamayalım.
günaydın canım hepsi cok güzel.güzel günlerde kullanın bebişinle :)Amin Can'ım aile çok farklı birşey herşeyimizde yanımızdalar Rabbim eksikliğini göstermesin kimseye ben birde gurbetteyim kimsem yok burda benim işim daha zor daha düşkünler ondan bana bugün de gitmiş almış bir sürü şey anneciğimin aldıkları benim kız yiğinim kız istedi öyle dua etmişti hafta sonu da o başlar almaya kızlar size fikrim küçük çok doldurmayın pişman olursunuz almak isterseniz büyük alın