- 12 Ocak 2015
- 1.149
- 1.376
- 133
- 39
Merhaba cnm normal, tüm hamilelerde oluyo. Bebek baskı yapıyo ondanSlm kızlar ya bi kaç gündür bende sık idrara çıkma sorunu var benimle aynı durumu yaşayan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba cnm normal, tüm hamilelerde oluyo. Bebek baskı yapıyo ondanSlm kızlar ya bi kaç gündür bende sık idrara çıkma sorunu var benimle aynı durumu yaşayan varmı?
Merhaba cnm, yoktun kaç gündü, bizler iyiyiz şükür, sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız =)
Kızlar günaydın, eşim kaç gündü gripti, bugün ben de hasta oldum, burnum boğazım hafif ağrıyor, sabah sarımsak yuttum, nane limon, limonlu su içtim, bal yiyorum. Yarın sağlık ocağına gidicem zaten. Başka ne yapabilirim acaba![]()
Geçmiş olsun Can'ım dikkat et kendine benim doktorumda ıhlamur içebilirsin demişti inşallah hemen iyileşirsinKızlar günaydın, eşim kaç gündü gripti, bugün ben de hasta oldum, burnum boğazım hafif ağrıyor, sabah sarımsak yuttum, nane limon, limonlu su içtim, bal yiyorum. Yarın sağlık ocağına gidicem zaten. Başka ne yapabilirim acaba![]()
Amin canim :)Eki Görüntüle 1828761 Seneye Anneler Gününü o minicik elleri tutup, o boncuk gözlere bakarak, Annelik duygusunu tüm benliğinizle hissedip, evladınıza doya doya sarılarak geçirirsiniz inşAllah. Rabbim sağlıkla, sıhhatle, vaktinde kucağımıza almayı, o mükemmel duyguyu tekrar tekrar yaşamayı nasip etsin. Anneler Gününüz Kutlu Olsun...
Bende demir hpi.iciyorum. normalde kabizlik hep cekiyordum ama hamilelikle gecmisti derken bu demir hapiyla tekrar kabizliga geri dondum :/..Kızlar Demir hapı ve magnezyuma başladım perşembe günü afedersiniz ama üç gündür ishalim yarın doktorumu arıyacam ama sizlere de soruyum dedim varmı böyle sorunu olan
Canim bende oyleyim sık sık tuvalete çıkmıyorum ama afedersin ishal gibi ve siyah ilaclardan normal diye biliyorumKızlar Demir hapı ve magnezyuma başladım perşembe günü afedersiniz ama üç gündür ishalim yarın doktorumu arıyacam ama sizlere de soruyum dedim varmı böyle sorunu olan
Bende kabızlık sorunu olmadı hiç önce başka bir demir hapı vermişti o hap bende iştahsızlık kusma yaptı şimdiki ishal hamilelikte ishal tehlikeli diye biliyorum yarın bir doktoru arıyacam bakalımBende demir hpi.iciyorum. normalde kabizlik hep cekiyordum ama hamilelikle gecmisti derken bu demir hapiyla tekrar kabizliga geri dondum :/..
Ara canim insallah.kisa surede gecerBende kabızlık sorunu olmadı hiç önce başka bir demir hapı vermişti o hap bende iştahsızlık kusma yaptı şimdiki ishal hamilelikte ishal tehlikeli diye biliyorum yarın bir doktoru arıyacam bakalım
Yaaa oğlumda böyle bi durumum varmıydı unutmuşum aman enfeksiyon falan olmasında. Ya bide bebis hareketlerini hissediyomusun canim ben sanki ara ara hissediyorum belkide ikinci gebelik oldugundandir bilmiyorum.Merhaba cnm normal, tüm hamilelerde oluyo. Bebek baskı yapıyo ondan
Canim merhaba birdwn giris yapmis olducam ama magnezyum basta ishal yapabiliyor biir bardak sodanin icine kasigin ucuyla tuz bir dilim lion sik ic birebir iyi geliyor ishaleKızlar Demir hapı ve magnezyuma başladım perşembe günü afedersiniz ama üç gündür ishalim yarın doktorumu arıyacam ama sizlere de soruyum dedim varmı böyle sorunu olan
Rengi normalsa korkacak şey yok, ben de sürekli tualetdeyim. Benim ilk gebelik, bebeyim haraketlerini geçen haftadan hissediyorumYaaa oğlumda böyle bi durumum varmıydı unutmuşum aman enfeksiyon falan olmasında. Ya bide bebis hareketlerini hissediyomusun canim ben sanki ara ara hissediyorum belkide ikinci gebelik oldugundandir bilmiyorum.
Ben daha hareket hissetmiyorum yaa ekşi yemiyorum ama bende araba kullanıyorum geçen sabahtan akşama kadar trafikteydim hiç hissetmedim kızlar geç hissettirmiş sanırımRengi normalsa korkacak şey yok, ben de sürekli tualetdeyim. Benim ilk gebelik, bebeyim haraketlerini geçen haftadan hissediyorumdaha çok sabahlar, düz yattığımda, araba kullananda, ekşi yeyende daha çok hereketleniyo
![]()