Aralıksız 3 sene canım, diyorum ya kullanmadığım ilaç kalmadı, ha bir ara aralık oldu o da şöyle. Aylık kullanmam gereken bi ilaç vermişti doktor, adetin ilk günü (sabah 2 akşam 2 şeklinde) o ilacı alınca iyiydim ama ilk gün unuttun diyelim yandın. 2. gün içmek ben de faydalı olmuyordu. Sonra vücudum ona da alıştı onu da umursamaz oldu yine tekrarlar oldu.
O dediğin ilacı da yazdı bi doktorum, kullanınca geçiyor. Ha bu arada şunu söylemeyi unuttum. İlaçları kullanınca geçiyor ama 15 gün sürüyor normal gezmem, sonra yine oluyor. Adetin ilk günüyle çıldırıyordu. Düşün hem çikolata kisti acısı çekiyorum hem de o pedle sürekli deli gibi kaşıntı. Kabuk bağlıyordu yara gibi düşün. O yara kabuklarını soyuyordum adetim bitince :S Doktorların tek dediği kronikleşmiş çok zor geçer. Ha bu arada sürekli mantar olmamı acaba şeker mi var ondan mı tekrarlıyor dediler, açlık şekerime bakıldı bişey yok. İşte 2 hafta önce doktor fitil verdi bu seferki hiç geçmedi ama..... Bebeğe zararı olmadığını biliyorum ama kaşıntı delirtiyor. Kremim de var ama insan sürekli sürekli deliriyor artık. Kuru tutuyorum sürekli çamaşırımı değiştiriyorum. Hamile kalmadan inan bir ara sarımsağı ezip o bölgeye basmışlığım var (hiç tavsiye etmem, onca acıya alışkın ben zıpzıp zıpladım) böyle işte napcamı şaşırdım.