-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
ben tetonoz aşısını sorduğumda 18.hafta ve sonrasında toplamda 3 doz yapıyoruz demişti sağlık ocağındaki ebe

Ben bu ayın 20sinde gitmem gerektiğini biliyorum bi tek :) hiç bişey sormamıştım. Gidip tarihi değiştiricem zaten halaa

bende sağlık ocağında cuma günü olacağım aşımı tetenoz,ama kaç doz bilmiyorum şuan 16/2 deyim

Canımcım senin kalan gününe göre 15/2 olman lazım. 16/2 olsan 17. hafta yazması lazım doğum takviminde. Eğerki kontrollerinde erken çıkıyorsa bebişin bunu doktorlar pek umursamıyor yine yapılan bütün kontroller SATa göre ayarlanıyor.

Ben bu ayın 20sinde gitmem gerektiğini biliyorum bi tek :) hiç bişey sormamıştım. Gidip tarihi değiştiricem zaten halaa

Canımcım senin kalan gününe göre 15/2 olman lazım. 16/2 olsan 17. hafta yazması lazım doğum takviminde. Eğerki kontrollerinde erken çıkıyorsa bebişin bunu doktorlar pek umursamıyor yine yapılan bütün kontroller SATa göre ayarlanıyor.

burdaki takivimimiz düzeltmedim canım ultrasona göre 16/2 sata göre 16/5 falan oluyor doktorum bebek gelişi ile ultrason orantılı diyor geç döllenme olmuştu benim ondan fark var

Kızlar Butikbebe.com duyan bilen var mı? Güvenilir midir acaba? :kahve::kahve:

Adını duydum canım da hiç alışveriş yapmadım, o yüzden güvenilirmidir bilemiyorum.

burdaki takivimimiz düzeltmedim canım ultrasona göre 16/2 sata göre 16/5 falan oluyor doktorum bebek gelişi ile ultrason orantılı diyor geç döllenme olmuştu benim ondan fark var

Hmm sen geç döllenmeye göre takvim yapmıştın yani. O zaman ne güzel yetişmiş bebişin :)

Teşekkür ederim kızlar yarın gidelim bakalım doktorum bahsetmezse ben sorarım heycan bastı bide beni 1 aydır gormeyince inş cinsiyetimizde kesinleşir :)

Hadi inş. canım öğrenirsin. İnsan çook merak ediyor hakkaten yaaaa

Benim doktor bir saat dedi ama bakalım kızlar sağlık ocağımı değiştirdim evime yakın olan yere kayıt yaptırdım iki gün sonra aşı vuracaklar erken olmuyor demi diğer sağlık ocağı 20 mayıs demişti
yok canım senle benim aramda 5gün falan fark var. ben pazartesi yaptırdım

Günaydın anneler Nasılsıniz yarın kontrolüm var ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğimi doktora sorayım mi siz konustunuz mu doktorunuzla
benim doktor ilk kendisi bakacağını söyledi. zaten geçen hafta gittiğimde her yerine baktı, kafatası mide bövrek falan, omurgası inceledi. inşallah 2 hafta sonraya randevu verdi, söyledi kendisi inceleyecek, lüzum görürse ayrıntılı uktrasyona gönderecek. ama yineden birinin numarasını verdi, içiniz rahat etmezse gidip kontrol ettirebilir siniz dedi.

sende ağrı oldumu canım bende sadece kolda değil karnımda ağrıdı tetonozdan sonra çok ilginç:)
canım ebe ağrı olabilir söyledi. çok ağrı olursa alkolla silmemi buz koymamı önerdi. şiddetli ağrı olursa minoset içmemi önerdi. ama şükür şimdilik hiç ağrı yok bende

Araba çok güzelmiş fiyatına da iyi ama ben markayı bilmiyorum özelliklerde bak ben e Bebek gittiğimde joie markanın bostan modelini gösterdi o kadar hafif ve tek el kapatabiliyorsun ama ben de travel sistem düşünüyorum
eşim internette buldu, yorumlar da çok iyiymiş. Pembesi de varmıiş. belki de alırız, beğenmeszek iade ederiz...

Bu arada merhaba kızlar, ben bildiğin baya hasta oldum. Bugün izn aldım işe gitmedim. ateş yok, sadece burun tıkanması ve hafif baş ağrısı var.. vitaminlerle falan idare etmeye çalışıyorum:olamaz:

Bu arada merhaba kızlar, ben bildiğin baya hasta oldum. Bugün izn aldım işe gitmedim. ateş yok, sadece burun tıkanması ve hafif baş ağrısı var.. vitaminlerle falan idare etmeye çalışıyorum:olamaz:

Geçmiş olsun canım, baş ağrısı bu dönemler normal heralde. Geçenlerde benimde kafatasım yerinden çıkacak gibi ağrıyordu. Ki normal hayatımda baş ağrısı bilmeyen insanım ben. Burun tıkanıklığı da 4 aydır var sürekli. O hiç geçmiyor. Yalnız ilginç olan tıkanık olan burnum yemek yaparken bir açılıyor :KK45:of yani.

Biraz uzan dinlen. Vücudunu dinlendirmek iyi geliyor.

Karpuz istemişti sanki Can'ın yanlış mı hatırladım acaba etiketlemek için nickin aklıma gelmemişti sekerli_seker sekerli_seker aklına geldi epeydir girmeyen kişileri merak ettik te tatlım hoşgeldin
Yok çok şükür hiç asermem olmadı benim ama uzun süredir girmiyorum facedeki gruplarda takılıyorum genelde bu arada hosbulduk canim nasılsınız

Benimde son 2 haftadır başım ağrıyor, havalar değişiyor ve etkileniyoruz sanırım. Ben çok mecbur kalınca parol kullanıyorum. :olamaz:
Geçmiş olsun canım, eminim evde olmak keyiflidir :) Güzelce dinlen çabuk atlatırsın inşallah.

AGRA AGRA geçmiş olsun Can'ım dikkat et kendine Selen_Ay Selen_Ay bende hamilelikten beri burun tıkanıklığı burun akıntısı hep var bugün bende bir hareketlilik var ama ne olduğunu anlayamadım sağ kasığımın orda bir ağırlık olıyor Bebek harekete mi geçti anlayamıyorum

AGRA AGRA geçmiş olsun Can'ım dikkat et kendine Selen_Ay Selen_Ay bende hamilelikten beri burun tıkanıklığı burun akıntısı hep var bugün bende bir hareketlilik var ama ne olduğunu anlayamadım sağ kasığımın orda bir ağırlık olıyor Bebek harekete mi geçti anlayamıyorum

Kasıkta pek hissedilmiyor canım muhtemelen rahmin büyümesinin etkileri onlar.
Muhtemelen 1 hafta içinde hissedersin.
Bak ben yatakta sırt üstü yatıp bir müddet beklediğimde hissediyorum ya da koltukta otururken öne doğru eğildiğimde sıkışıyor ya ondan da hareketleniyor. İlk başta hissederken resmen küçük bir balon patlıyor gibiydi. Şimdi daha seri hissedebiliyorum

geçmiş olsun canım :KK46:bol bol dinlen çevremde de çoğu kişi grip mevsim geçişinin etkisi galiba

Back
X