Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet...Rumuzlar mi benziyor cnm![]()
Çok güzel Can'ım güle güle giydir Ben markafonide trendyola bakıyorum hep sizin aldığınız siteleri de atında kızlar güzel şeyler varsa alıyım ben çok zor beğeniyorumBen dayanamadım, bunları aldım kızıma.![]()
Çok güzel Can'ım güle güle giydir Ben markafonide trendyola bakıyorum hep sizin aldığınız siteleri de atında kızlar güzel şeyler varsa alıyım ben çok zor beğeniyorum
Ben dayanamadım, bunları aldım kızıma.![]()
Çok güzel Can'ım güle güle giydir Ben markafonide trendyola bakıyorum hep sizin aldığınız siteleri de atında kızlar güzel şeyler varsa alıyım ben çok zor beğeniyorum
ama bunlar cok seker :)Ben dayanamadım, bunları aldım kızıma.![]()
bu arada arkadaşlar ben 16 haftanın içindeyim millet benim moralimi bozuyor herkes bebeğinin hareketlerini hissediyor musun diyor yok diyorum tuhaf bakıyorlarcumartesi kontrolüm içime kurt düşüyor bebeğim sağlıklı mı değil mi? die sizde hareket hissetmeye başlayan var mı?
Çok.güzel hepsi güzel günlerde giysin prenses :)Ben dayanamadım, bunları aldım kızıma.![]()
Günaydın canım sevindimKızlar günaydın
Kanamam durdu şükür, serumlarda bitti. Doktor muayenesini bekliyorum. Kaçta gelirse, büyük ihtimal bugün gönderir evime.[/QUOTE
Günaydın cnm, inşallah her şey daha güzel olacak. evden bize yazmanı bekliyoruzKızlar günaydın
Kanamam durdu şükür, serumlarda bitti. Doktor muayenesini bekliyorum. Kaçta gelirse, büyük ihtimal bugün gönderir evime.
sabah sabah bebişe nevresim aldım da onu da atmışım heyecandan:)Günaydın canım sevindimbundan sonra inşallah her şey yolunda gider
Günaydın cnm, çok güzelmiş, inşallah güle güle musmutlu kullanınsabah sabah bebişe nevresim aldım da onu da atmışım heyecandan:)
Kızlar günaydın
Kanamam durdu şükür, serumlarda bitti. Doktor muayenesini bekliyorum. Kaçta gelirse, büyük ihtimal bugün gönderir evime.
cok güzeller canım güzel günlerde kullanın minik kızınlaBen dayanamadım, bunları aldım kızıma.![]()
günaydın canım geçmiş olsun tekrardan inşallah bir daha yaşamazsın sağlıcakla alırsın kızını kucağınaKızlar günaydın