-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ben dayanamadım, bunları aldım kızıma. :olamaz::KK23::KK22:

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.JPG2.webp
    Ekran Alıntısı.JPG2.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 64
  • Ekran Alıntısı.JPG1.webp
    Ekran Alıntısı.JPG1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 36
Çok güzel Can'ım güle güle giydir Ben markafonide trendyola bakıyorum hep sizin aldığınız siteleri de atında kızlar güzel şeyler varsa alıyım ben çok zor beğeniyorum

Bende bakıyorum trendyolla onun yanında mothercare, carter's, butikbebe, joker, civilim, e-bebek buralarıda takip ediyorum henüz çok birşey almasamda hergün bakıyorum. :)

Ben dayanamadım, bunları aldım kızıma. :olamaz::KK23::KK22:

Alın artık yaa dayanama tabi.
Ne güzel ciciler. Gülee güle giyinsin inş. kızısın annesi

Çok güzel Can'ım güle güle giydir Ben markafonide trendyola bakıyorum hep sizin aldığınız siteleri de atında kızlar güzel şeyler varsa alıyım ben çok zor beğeniyorum

Ben de özellikle o sitelere bakıyorum.
Bugün cartersın ürünleri vardı. Ne heyecanla baktım biliyormusun. Ama tek kuruş indirim yok :KK12::sinirli: ne diye koydular ki o zaman siteye yani. Sırf Ankara, İzmir, İstanbulda oturmayanlar alsın diyemi?

bu arada arkadaşlar ben 16 haftanın içindeyim millet benim moralimi bozuyor herkes bebeğinin hareketlerini hissediyor musun diyor yok diyorum tuhaf bakıyorlar :KK43: cumartesi kontrolüm içime kurt düşüyor bebeğim sağlıklı mı değil mi? die sizde hareket hissetmeye başlayan var mı?

Canım ilk gebeliğimde ben 20-21.haftada hissetmiştim bu çok normal sakın aklına kötü şeyler getirme daha zamanı var sabret :) ikinci gebelikte daha bilinçli olduğun için daha erken hissediyorsun mesela kızım dondurmayı çok seviyor yer yemez kıpırtıları hissediyorum :)

Kızlar günaydın
Kanamam durdu şükür, serumlarda bitti. Doktor muayenesini bekliyorum. Kaçta gelirse, büyük ihtimal bugün gönderir evime.[/QUOTE
Günaydın canım sevindim:nazar: bundan sonra inşallah her şey yolunda gider

Eklentiler

• upload_2016-5-11_19-9-22.webp
    upload_2016-5-11_19-9-22.webp
    16 KB · Görüntüleme: 35
Back
X