Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa inceledi. Cunku zaten inceleyecek büyüklükte değildi önceki randevularımda . Geçen ay bir sonraki randevumuz önemli bebeğin organlarını incelicez demişti.bu randevuda öyle oldu. 2 hafta sonra tekrar çağırdı yine ayrıntılı inceleyecek cnmHep mi böyle inceliyor doktorun yani her gittiğinde mi ?
Bana ayrıntılı ultrasona almış gb geldi.
Demek ki normal olan böyle incelemesi . Doktora göre değişiyor demek ki isteseler inceleyebiliyorlar. Eltim de baska doktora gidiyordu memnun kalmamıştı değiştirdi ilk doktoru masallah sağlıklı diyip gönderiyormuş sonra baska doktora geçmişti cok memnundu herşeyi anlatıyor bana demişti. Demek ki doktorla alakalı bir durum.sinsirella
tugder
AGRA canım benim doktorda son iki seferdir ayrıntılı gibi ultrasyona alıyor 20 dakika falan sürüyor benimde internette izlediklerim gibi yapıyor idrar kesesi dahil tüm organlarına kan akış basıncına kadar
Canım öncelikle aldıkların çok güzel güle güle giysin bebeğin. Bebek arabam olmasına rağmen bir bebek arabasına taktım bugünlerde kafaya süper bişey aradığım herşeyi bir arabada toplamışlar.
Arabanın ağırlığı 3.5 kilo bu benim için çok önemli hafif olması lazım. İkinci olarak çift yönlü bu da çok önemli bir unsur. Üçüncü olarak tentesi tam kapatılıyor. Bu arabayı görünce çok pişman oldum o chicco liteway i zamanında aldığım için. Markası baby2go pinna deluxe kesinlikle bakmanı tavsiye ederim baya kullanışlı bir ürün
sekerli_seker canım ayın sonuna ben beşik almayı düşünüyorum beşikle ilgili fikir verebilirim arabayla ilgili ben kararsızım kış ayında doğacağı için doğduktan sonramı alsam diyorum bilemiyorum marka konusunda da karar kılamadım kanguru bende düşünmüyorum
Selen_Ay inşallahta gerek kalmaz bebeğimiz tombul olurda @BirAnneBirEvlat bi ara bir markanın kangurusjnu paylaşmıştın o kanguru ideal aslında düşünürsem belki onu alırım
Bebek kıyafetlerini ayrı yıkadığımız için minik minik kıyafetler makineyi doldurana kadar dolapta kıyafet kalmıyor. Birde herkesmi öyle benmi öyleydim bilmiyorum üstü temiz olsada bi kaç saat sonra gidip değiştiriyodum. Dolaptaki herşeyi giydiresim geliyodu çok heves ediyodum. Kışın ben kızıma kolsuz çıtçıtlı badi, kollu çıtçıtlı badi, kilotlu çorap ve üstünede takım giydiriyodum. Patik yelek gerekli olduğu durumda. Kışın bi takımı böyle oluyo. İlk doğduğu zamanlarda bazı bebekler çok kusuyor, sık sık üst değiştiriyosun. O yüzden en azından bir haftalık kıyafet alınmalı yani hepsinden 7 şer adet. Onları 2-3 defa yıkadım giydirdim diyene kadar artık bebek büyüyo, kıyafetleri olmamaya başlıyo. Çokta abartmamak lazım yada biraz büyük beden almak lazım.
bende aynı canım sıkılıyorumiyim cnm allah sükürler olsun ama bu sıra yatamıyorum agrılarım var belim felam oyle ya cnm evdeyim cnm sıkılıyor oyle cnm =)
bende aynı canım sıkılıyorumeskıden sıkılmadım ama sureklı ev ısı ıle ugrastıgım ıcınmıs sanırım :) sımdı bebek kıyafetlerıne bakarak gecıyor gunlerım :)
saglıkla bır dogsalarda onlar olsa tum vaktımız :)
---
Kızlarr nasıl ozenıyorum alısverıs yapmaya
Hıc bırseyımız yok annemın orduklerı harıc onlarda annemlerde :/
Ben ancak kım ne almıs ona bakayım
Uzun ugraslar sonucu kız dedıCinsiyeti belli olmamışmıydı canım senin?
sana kesın oldugunu soyledı mı bırde hemn gosterdımı mınıdıgın :)Cinsiyeti belli olmamışmıydı canım senin?
tebrik ederim canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlaaaar sonunda bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim, oğlumuz olacak inşallah.AGRA listeye eklersin canım. Belirsizlik bitti çok büyük bir rahatlıkmış ya
alışverişe başlayabilirim bende artık
![]()
ben de o arabayı beğendim, çok hafifmiş. Biz travel sistem almak istiyorduk ama bazı arkadaşlar almayın kullanışsız diyorlar... kafamızı karıştırdılar. senin söylediğin araba da güzel kapandığında çok yer kaplıyo, benim için tek sorun oCanım öncelikle aldıkların çok güzel güle güle giysin bebeğin. Bebek arabam olmasına rağmen bir bebek arabasına taktım bugünlerde kafaya süper bişey aradığım herşeyi bir arabada toplamışlar.
Arabanın ağırlığı 3.5 kilo bu benim için çok önemli hafif olması lazım. İkinci olarak çift yönlü bu da çok önemli bir unsur. Üçüncü olarak tentesi tam kapatılıyor. Bu arabayı görünce çok pişman oldum o chicco liteway i zamanında aldığım için. Markası baby2go pinna deluxe kesinlikle bakmanı tavsiye ederim baya kullanışlı bir ürün
Uzun ugraslar sonucu kız dedıHatta bı ara dudagıda gordum dedı ama emınım derken tavırları esımede banada emın degılmıs gıbı geldı
bırde bız kesın mı dıyınce cok nadırde olsa bazen sonradan erkege cevırebılıyor gıbı bırsey dedı
O yuzden ıkılemde bıraktı bızı
bu hafta sonu kendı doktorumuza gıdıcez ınsallah
ama ben yınede detaylıyı mı beklesek demeye basladım
saglıklı olsunlarda ınsallah
![]()
Kızlaaaar sonunda bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim, oğlumuz olacak inşallah.AGRA listeye eklersin canım. Belirsizlik bitti çok büyük bir rahatlıkmış ya
alışverişe başlayabilirim bende artık
![]()
bu arada cumartesi randevum var kızlar, bebişi görmek için sabırsızlanıyorum![]()