-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
ama insan herseyden alası geliyor benim annem vardı o biraz engel oldu yani yoksa ben magazayı satın alcaktım yani=)

Hep mi böyle inceliyor doktorun yani her gittiğinde mi ?
Bana ayrıntılı ultrasona almış gb geldi.
İlk defa inceledi. Cunku zaten inceleyecek büyüklükte değildi önceki randevularımda . Geçen ay bir sonraki randevumuz önemli bebeğin organlarını incelicez demişti.bu randevuda öyle oldu. 2 hafta sonra tekrar çağırdı yine ayrıntılı inceleyecek cnm

sinsirella sinsirella tugder tugder AGRA AGRA canım benim doktorda son iki seferdir ayrıntılı gibi ultrasyona alıyor 20 dakika falan sürüyor benimde internette izlediklerim gibi yapıyor idrar kesesi dahil tüm organlarına kan akış basıncına kadar
Demek ki normal olan böyle incelemesi . Doktora göre değişiyor demek ki isteseler inceleyebiliyorlar. Eltim de baska doktora gidiyordu memnun kalmamıştı değiştirdi ilk doktoru masallah sağlıklı diyip gönderiyormuş sonra baska doktora geçmişti cok memnundu herşeyi anlatıyor bana demişti. Demek ki doktorla alakalı bir durum. tugder tugder daisy5 daisy5

Canım öncelikle aldıkların çok güzel güle güle giysin bebeğin. Bebek arabam olmasına rağmen bir bebek arabasına taktım bugünlerde kafaya süper bişey aradığım herşeyi bir arabada toplamışlar.
Arabanın ağırlığı 3.5 kilo bu benim için çok önemli hafif olması lazım. İkinci olarak çift yönlü bu da çok önemli bir unsur. Üçüncü olarak tentesi tam kapatılıyor. Bu arabayı görünce çok pişman oldum o chicco liteway i zamanında aldığım için. Markası baby2go pinna deluxe kesinlikle bakmanı tavsiye ederim baya kullanışlı bir ürün

Süper bilgi canım, çook teşekkür ederim. Mutlaka bakacağım.

sekerli_seker sekerli_seker canım ayın sonuna ben beşik almayı düşünüyorum beşikle ilgili fikir verebilirim arabayla ilgili ben kararsızım kış ayında doğacağı için doğduktan sonramı alsam diyorum bilemiyorum marka konusunda da karar kılamadım kanguru bende düşünmüyorum Selen_Ay Selen_Ay inşallahta gerek kalmaz bebeğimiz tombul olurda @BirAnneBirEvlat bi ara bir markanın kangurusjnu paylaşmıştın o kanguru ideal aslında düşünürsem belki onu alırım

Haklısın canım kışa denk geliyor ama ben yinede herşeyini hazır olarak almak istiyorum, oyüzden konu olsun istedim. Sonrasındada alsak aklımızda olsun :)
Ben henüz beşik kısmına geçemedim :KK48: bakalım önce kendim için kullandığım :oops: bebeğimin odasını boşaltmam lazım :KK55:

Bebek kıyafetlerini ayrı yıkadığımız için minik minik kıyafetler makineyi doldurana kadar dolapta kıyafet kalmıyor. Birde herkesmi öyle benmi öyleydim bilmiyorum üstü temiz olsada bi kaç saat sonra gidip değiştiriyodum. Dolaptaki herşeyi giydiresim geliyodu çok heves ediyodum. Kışın ben kızıma kolsuz çıtçıtlı badi, kollu çıtçıtlı badi, kilotlu çorap ve üstünede takım giydiriyodum. Patik yelek gerekli olduğu durumda. Kışın bi takımı böyle oluyo. İlk doğduğu zamanlarda bazı bebekler çok kusuyor, sık sık üst değiştiriyosun. O yüzden en azından bir haftalık kıyafet alınmalı yani hepsinden 7 şer adet. Onları 2-3 defa yıkadım giydirdim diyene kadar artık bebek büyüyo, kıyafetleri olmamaya başlıyo. Çokta abartmamak lazım yada biraz büyük beden almak lazım.

Ozaman yenidoğan kıyafetlerine çok yüklenmemek lzm 3-6 yada 6aylık ağırlıklı alalım.
Kollu çıtçıtlı badi dediğin tulum gibi olanlarmı canım :KK23:
Yaz bebeği olsa daha kolaydı sanki kıyafet işi :KK48:

iyim cnm allah sükürler olsun ama bu sıra yatamıyorum agrılarım var belim felam oyle ya cnm evdeyim cnm sıkılıyor oyle cnm =)
bende aynı canım sıkılıyorum :D eskıden sıkılmadım ama sureklı ev ısı ıle ugrastıgım ıcınmıs sanırım :) sımdı bebek kıyafetlerıne bakarak gecıyor gunlerım :)
saglıkla bır dogsalarda onlar olsa tum vaktımız :)

---
Kızlarr nasıl ozenıyorum alısverıs yapmaya :D
Hıc bırseyımız yok annemın orduklerı harıc onlarda annemlerde :/
Ben ancak kım ne almıs ona bakayım

bende aynı canım sıkılıyorum :KK70: eskıden sıkılmadım ama sureklı ev ısı ıle ugrastıgım ıcınmıs sanırım :) sımdı bebek kıyafetlerıne bakarak gecıyor gunlerım :)
saglıkla bır dogsalarda onlar olsa tum vaktımız :)

---
Kızlarr nasıl ozenıyorum alısverıs yapmaya :KK70:
Hıc bırseyımız yok annemın orduklerı harıc onlarda annemlerde :/
Ben ancak kım ne almıs ona bakayım

Cinsiyeti belli olmamışmıydı canım senin?

Cinsiyeti belli olmamışmıydı canım senin?
Uzun ugraslar sonucu kız dedı :KK48: Hatta bı ara dudagıda gordum dedı ama emınım derken tavırları esımede banada emın degılmıs gıbı geldı :işsiz: bırde bız kesın mı dıyınce cok nadırde olsa bazen sonradan erkege cevırebılıyor gıbı bırsey dedı :KK51: O yuzden ıkılemde bıraktı bızı :KK48: bu hafta sonu kendı doktorumuza gıdıcez ınsallah :KK49:ama ben yınede detaylıyı mı beklesek demeye basladım :KK48: saglıklı olsunlarda ınsallah :KK54:

Selen_Ay Selen_Ay canım aldıkların cok seker dıger topıkce gordum masallah :)
hele nevresımlere bayıldım ne kadara gelıyor tam takım ?
Bırde ben seyı dusunmeye basladım nevresım almak daha mantıklı gelıyor fakat besıklerın kenar koruyucusu ne olacak bu durumda ? aynı model olsun ıstıyorum en azından bır takımla ama uyku setı alırsamda yorganın kılıfı cıkmayacak degıstıremıcem :işsiz:Kafam karıstı

Kızlaaaar sonunda bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim, oğlumuz olacak inşallah. AGRA AGRA listeye eklersin canım. Belirsizlik bitti çok büyük bir rahatlıkmış ya :KK70: alışverişe başlayabilirim bende artık :halay:
tebrik ederim canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın:KK46::nazar:

Canım öncelikle aldıkların çok güzel güle güle giysin bebeğin. Bebek arabam olmasına rağmen bir bebek arabasına taktım bugünlerde kafaya süper bişey aradığım herşeyi bir arabada toplamışlar.
Arabanın ağırlığı 3.5 kilo bu benim için çok önemli hafif olması lazım. İkinci olarak çift yönlü bu da çok önemli bir unsur. Üçüncü olarak tentesi tam kapatılıyor. Bu arabayı görünce çok pişman oldum o chicco liteway i zamanında aldığım için. Markası baby2go pinna deluxe kesinlikle bakmanı tavsiye ederim baya kullanışlı bir ürün
ben de o arabayı beğendim, çok hafifmiş. Biz travel sistem almak istiyorduk ama bazı arkadaşlar almayın kullanışsız diyorlar... kafamızı karıştırdılar. senin söylediğin araba da güzel kapandığında çok yer kaplıyo, benim için tek sorun o :işsiz:

Uzun ugraslar sonucu kız dedı :KK48: Hatta bı ara dudagıda gordum dedı ama emınım derken tavırları esımede banada emın degılmıs gıbı geldı :işsiz: bırde bız kesın mı dıyınce cok nadırde olsa bazen sonradan erkege cevırebılıyor gıbı bırsey dedı :KK51: O yuzden ıkılemde bıraktı bızı :KK48: bu hafta sonu kendı doktorumuza gıdıcez ınsallah :KK49:ama ben yınede detaylıyı mı beklesek demeye basladım :KK48: saglıklı olsunlarda ınsallah :KK54:

Kesin konuşsaydı dayanamazdın :) Bende cinsiyeti öğrensemde bişe almayacağım dedim ama çok olmasada bişeler aldım dayanamadım çünkü :) Eminim sende doktoruna güvenseydin başlardın, ayrıntılıyı falan beklemezsn yani :confused:

Back
X