Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Merhabalar ben de Kasım annesiyim Allah’ın izniyle. 21 haftalık gebeyim 3-4 gündür sağa veya sola uzanırken sol kaburga kısmımda titreşim gibi bir şey oluyor. Seğiriyor titreşiyor gibi. Böyle hisseden veya sebebini bilen var mı acaba?

Merhabalar ben de Kasım annesiyim Allah’ın izniyle. 21 haftalık gebeyim 3-4 gündür sağa veya sola uzanırken sol kaburga kısmımda titreşim gibi bir şey oluyor. Seğiriyor titreşiyor gibi. Böyle hisseden veya sebebini bilen var mı acaba?
Acaba bebeğin hareketi oraya vuruyor olabilir mi

canım bende de aynısı oldu çarşamba kan verdim hem kanda hem de idrarda yüksek enfeksiyon çıktı monurol içtim . ama 30 haziranda aksef içtim diye üst üste olmaması amacıyla henüz bir şey içmiyorum. pazartesi detaylı randevumda doktora soracağım. aksef gebeler için güvenilir bir antibiyotik. kadın doğum doktorunuz onay verdiyse mutlaka için
Kuzum aksef herkes içiyor ya bi zararı olmaz ki tanıdığım çoğu gebe içti. Kullan bitsin gitsin şu enfeksiyon
Geçmiş olsun canım. Kendi doktoruna güveniyorsan, iletişiminiz iyiyse kendi doktorunu dinle bence. Ayy biz az kaldı rahatlayacağız diye bekliyoruz bekliyoruz ama o evreye geçemiyoruz bir türlü 🥹

Doktorum da hala mesaja cevap vermedi bekliyorum bakalım.
Gerçekten ilk hamilelik ama ne kadar zorlanıyoruz ya. Benim şimdiden ellerim ayaklarım şiş. Ve zorluyor gerçekten. Yazın hamile olmak çok zormuş 🥹🥹 sağlıkla kucağımıza bir alsak

Bence hiç korkma canım. Zaten 20. haftadan sonra uyumak zorlaşıyormuş bebek büyüdüğü için. Yani bu illa kötü bir şeye işaret olmak zorunda değil. Hiç stres yapma. Dünden beri dolu şey okudum. Kanamam olduğu dönemde de çok araştırıyordum, okuyordum. Stres bizim baş düşmanımız şu an. Çarşamba günü detaylı ultrasondan sonra güzel haberlerle geleceksin inşallah 🤲🏻❤️

Aynen öyle canım stres eminim susuzluktan açlıktan daha kötüdür bebek ve biz için.İnşallah allah hepimizin hamileliğini kolaylaştırır 🌸

Bende de geçen haftalarda çıktı ağır enfeksiyon bende çok Kasık ağrısı vardı ondan tahlil istedi bu haftalar da yoğun herkeste oluyor sanırım. Bir kerelik şase ve hap verdi hapı bir hafta oldu kullanıyorum bitene kadar kullanmalı mıyım internette bir hafta yeterli yaziyr doktorum birşey demedi

Benim de geçen hafta çıktı,eritrosit ve bakteri yüksekti bana da bir kere şase ve hap verdi.Hapım buscopandı bir haftadır kullandım artık kullanmayayım diyorum.Ağrılarına iyi gelecek demişti sanki pek de gelmedi

Benim de geçen hafta çıktı,eritrosit ve bakteri yüksekti bana da bir kere şase ve hap verdi.Hapım buscopandı bir haftadır kullandım artık kullanmayayım diyorum.Ağrılarına iyi gelecek demişti sanki pek de gelmedi
Hiçbir faydası olmadı ağrılarıma.piyelosepty diye bir hap verdi devam ediyorum ben bir hafta oldu bitene kadar devam edeyim diyorum

Kızlar selam bi suredir yazmıyorum ama sizi takipteyim :) ağrı sancı kısmına artik adapte oldum ama bende psikolojik olarak biraz kötü hissediyorum. Olumsuz düşünceler aklımda sık sık. Neden böyle oldum bilmiyorum cok pozitif ilerlerken son 1 haftadır bi sarsildim.

Kızlar selam bi suredir yazmıyorum ama sizi takipteyim :) ağrı sancı kısmına artik adapte oldum ama bende psikolojik olarak biraz kötü hissediyorum. Olumsuz düşünceler aklımda sık sık. Neden böyle oldum bilmiyorum cok pozitif ilerlerken son 1 haftadır bi sarsildim.
Olumsuz düşünceler kısmı bende de var kendime kızıyorum aklına getirme diyorum ama yine de geliyor
Korkumu yaşadığımız onca şeyin etkisi mi bilmiyorum ama doğup kucağıma almadan rahat edemiycem..

Kızlar kuyruk sokumum ağrıyor ya bugün de. Dün kaburgamda batma gibi ağrı vardı. Her gün yeni bir güncelleme ile devam ediyorum bu ağrılar geçer mi yoksa ay ilerledikçe artar mı 😔 magnezyum kullanıyorum bu arada ama ona rağmen sabahları sol kalçamın üstüne uyuduğum yer o kadar ağrıyor ki rahmetli babaannem gibi bacağımı elimle çekiyorum ya 😔 sizde durumlar nasıl? İkizbebek bekleyen arkadaş yazmadı hastanede yatış almıştı inş iyilerdir 🙏

Kızlar kuyruk sokumum ağrıyor ya bugün de. Dün kaburgamda batma gibi ağrı vardı. Her gün yeni bir güncelleme ile devam ediyorum bu ağrılar geçer mi yoksa ay ilerledikçe artar mı 😔 magnezyum kullanıyorum bu arada ama ona rağmen sabahları sol kalçamın üstüne uyuduğum yer o kadar ağrıyor ki rahmetli babaannem gibi bacağımı elimle çekiyorum ya 😔 sizde durumlar nasıl? İkizbebek bekleyen arkadaş yazmadı hastanede yatış almıştı inş iyilerdir 🙏
Ben de benzer durumdayım son üç gündür boğazımdan mideme ejderhalar alev üflüyor sanki böyle bir yanma yok sabahları uyanınca vücudum kaskatı olmus kaburgada batma da oluyor sık sık normaldir diye ümit ediyorum

Günaydın kızlarr bebek hareketlerini düzenli hissediyor musunuz? Ben 2 gün önce kontrole gittim çok şükür her şey iyiydi ama 1.5 gündür bebişin herhangi bir tekmesini hissetmedim. Ufak kıpırtılar gibi oldu sanki ama emin de olamadım, moralim bozuldu. Sizde durumlar nasıl? Plasentam önden de değil ama bebiş arkasını dönmüştü bize acaba pozisyon mu etkilemiştir ki :(
Bende de aynı şekilde bir kaç gün önce çok net ve kuvvetli hareketler hissediyordum. Uykudan uyandıracak kadar. Bir kaç gündür tek tük minik hareketleri çok nadir oluyor. Plesenta önde ama öncesi bu kadar netken şimdi neden duruldu. Endişe de ediyorum 10 gün önce detaylıda her şey güzeldi. O yüzden doktora gitmedim ama içim içimi yiyor

Anlattıklarının fazlası var eksiği yok bende de. Hepsi bak uyurken üstüne yattığım kalça ağrısına kadar😂 sağ kaburgam da kırık gibi ağrıyor iki gündür😂 gülüyorum artık bak

Dün oldum, 23+4 idim dün. Tdap aşısı oldum(tetanoz,boğmaca,difteri)
18 ağustosa tekrar randevu verdi asm, ikinci doz sadece tetanoz ve difteriydi sanırım.
Düşünmeyi bıraktım artık ne söylüyorsa yapıp geçmeye karar verdim. Direnmekten yıldım yani. Yine ctesi sorarım kendi doktoruma da
Benim kafama yatanda tam sizin olduğnuz gibiydi, o
Dün oldum, 23+4 idim dün. Tdap aşısı oldum(tetanoz,boğmaca,difteri)
18 ağustosa tekrar randevu verdi asm, ikinci doz sadece tetanoz ve difteriydi sanırım.
Düşünmeyi bıraktım artık ne söylüyorsa yapıp geçmeye karar verdim. Direnmekten yıldım yani. Yine ctesi sorarım kendi doktoruma da
Banada doğrusu bu şekilde geldi de. Bu şekilde yaptıran birinin olmasna sevindm 🙏 şifa olsun inş sizede 🥰

kızlar fikirlerinizi almak istiyorum çevremdeki tek hamile benim🥺 anne yanı park yatağı varken beşik de almamız gerekiyo mu acaba ikisi de kullanılıyo mu

Bende de aynı şekilde bir kaç gün önce çok net ve kuvvetli hareketler hissediyordum. Uykudan uyandıracak kadar. Bir kaç gündür tek tük minik hareketleri çok nadir oluyor. Plesenta önde ama öncesi bu kadar netken şimdi neden duruldu. Endişe de ediyorum 10 gün önce detaylıda her şey güzeldi. O yüzden doktora gitmedim ama içim içimi yiyor
Aynı durum bende de var dışardan görünecek kadar kuvvetliyken hafif kıpırtıya dönmesine endişe duydum birde ishal oldum acaba şu zararlı bakterilerden mi aldm diye tedirgin oldm 🙈

Aynı durum bende de var dışardan görünecek kadar kuvvetliyken hafif kıpırtıya dönmesine endişe duydum birde ishal oldum acaba şu zararlı bakterilerden mi aldm diye tedirgin oldm 🙈
Yaa bende de ishal var. Bende magnezyum a bağlamıştım hiç böyle düşünmedim

+10 kilodayımm. 170 boyum, 63 ile hamile kaldım. şu an 73üm. kendimi avutuyorum işte bir yılda 4 tüp bebek denemem oldu, kanamam olduğu için hormon ilaçlarını daha iki hafta önce bırakabildim, operasyon geçirdim 1 ay raporluydum yattım, yürüyüş yasak. bence gayet normal az bile hıh😁
Kuzum sen hiç kilo aldm deme almadm say. Bn de 172 boy 65 ile hamile kaldm hergün işe gidip geliyorm yatma yok normal yiyorm sadece dondurmam var abartı olarak. Haftada 1-2 gazlı içecek kaçamağm var 8 kilo aldm

Back
X