Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Yaa bende de ishal var. Bende magnezyum a bağlamıştım hiç böyle düşünmedim
Üşüttüm bn sanrım ama çok sıcaktı ankara pencereler açık yattm hep bir gece hava bayağı soğumş. Ama magnezyumda yapıyorsa magnezyumda kullanıyorm daha güzel sebep olur. Bu aralar dışarlarda buzlu kahve limonata falan içmeyin diyorlar buzlar kuyu suyundan olabilirmiş aklnzda bulunsn o da ishal yaparmş

Kızlar ben de sizden akıl almaya geldim
Bir ay önce taşındığım için yeni bir doktora başladım doktor uzun zamandır kan vermemişsin kan ver değerlerine bakalım dedi. Çarşamba Tdap aşısı yaptırmadan kan verdim bugün çıkmış sonuçlar wbc 16.47
Neut 12.2 çıkmış wbc için sınır 12di benim testimde. Biraz internetten baktım hamilelikte fizyolojik artış normaldir yazıyordu. Doktor direkt klacid diye bir antibiyotik yazdı. Kullanmadan gidip Crp için de test verdim o da 13.7 çıktı. Ama internetten bakıyorum tdap aşısı crpyi yükseltebilir yazıyor. Israrla antibiyotik almak istemiyorum. Yazdığı antibiyotik de gebelikte c kategorideymiş. Keşke kan testi vermeseydim diyorum ne zaman test versem antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum 😞 ne yapsam bilmiyorum kendimi de çok iyi hissediyorum aksine.

Üşüttüm bn sanrım ama çok sıcaktı ankara pencereler açık yattm hep bir gece hava bayağı soğumş. Ama magnezyumda yapıyorsa magnezyumda kullanıyorm daha güzel sebep olur. Bu aralar dışarlarda buzlu kahve limonata falan içmeyin diyorlar buzlar kuyu suyundan olabilirmiş aklnzda bulunsn o da ishal yaparmş
Anladım canım çok teşekkürler aklımda bulunsun 🌸

Anlattıklarının fazlası var eksiği yok bende de. Hepsi bak uyurken üstüne yattığım kalça ağrısına kadar😂 sağ kaburgam da kırık gibi ağrıyor iki gündür😂 gülüyorum artık bak
Allahım şu kaburga ağrısı sadece bende yokmuş, benim de sağ kaburgam ağrıyor ama genelde akşama doğru başlıyor 🤣 tam göğüsümün altı.

Allahım şu kaburga ağrısı sadece bende yokmuş, benim de sağ kaburgam ağrıyor ama genelde akşama doğru başlıyor 🤣 tam göğüsümün altı.
Benimde tam orda Ağrı var ben karın ağrısı diyorum . Hep akşam yemek saatinden sonra başlıyor. Gergin oluyor kaburga mi o 🤭💙😆

Benimde tam orda Ağrı var ben karın ağrısı diyorum . Hep akşam yemek saatinden sonra başlıyor. Gergin oluyor kaburga mi o 🤭💙😆
Valla ben de anlamadım, ama dediğin gibi tam o saatlerde öyle oluyor 😂 mesela şuan oraya dokununca da bir sızı var bende, o biraz kafamı karıştırmıştı hatta, iltihap gibi bir şey mi acaba diye. Böyle gerginlik, batma gibi oluyor dimi 😂

Valla ben de anlamadım, ama dediğin gibi tam o saatlerde öyle oluyor 😂 mesela şuan oraya dokununca da bir sızı var bende, o biraz kafamı karıştırmıştı hatta, iltihap gibi bir şey mi acaba diye. Böyle gerginlik, batma gibi oluyor dimi 😂
Evet üstune tişört vs koymuyorum üstunde olunca değince de ağrıyor bir nokta böyle sertlik ve ağrı sanki orda birşey var baş felan gibi tabi kendi saçma yorumlarım olabilir sabah rahat akşam düzenli Ağrı

memurhanim memurhanim nasılsın, her şey yolunda mı?
Hala hastanedeyim canım .gebelik şekeri çıktı diyetle düşmedi .insülin başlandı .şimdi vücudun insilune alışması bekleniyor .bebeğin suyunun fazla olması şekere bağlı olabilirmis. Ama şeker çok sıkıntı sıkı bir diyet lazım sürekli şeker takibi

Tam siniri bozuk şekilde uyandım ve bu yazdığını gördüm bak senin de ağrıyormuş. Uykudan bu ağrıyı hissederek kalktım yaaaa neyin nesi acaba
Sağ kaburga bölgemde önde ve arkada batar tarzda bi ağrı

Kızlar ben de sizden akıl almaya geldim
Bir ay önce taşındığım için yeni bir doktora başladım doktor uzun zamandır kan vermemişsin kan ver değerlerine bakalım dedi. Çarşamba Tdap aşısı yaptırmadan kan verdim bugün çıkmış sonuçlar wbc 16.47
Neut 12.2 çıkmış wbc için sınır 12di benim testimde. Biraz internetten baktım hamilelikte fizyolojik artış normaldir yazıyordu. Doktor direkt klacid diye bir antibiyotik yazdı. Kullanmadan gidip Crp için de test verdim o da 13.7 çıktı. Ama internetten bakıyorum tdap aşısı crpyi yükseltebilir yazıyor. Israrla antibiyotik almak istemiyorum. Yazdığı antibiyotik de gebelikte c kategorideymiş. Keşke kan testi vermeseydim diyorum ne zaman test versem antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum 😞 ne yapsam bilmiyorum kendimi de çok iyi hissediyorum aksine.
Ben de aşıdan sonra kan verdim crp 18.9 çıktı. Doktorum pazartesiye kadar bekleyelim dedi. İçinize sinecekse sizde bir kaç gün bekleyip testi yenileyin🙏🏻

Günaydınn Kızlar🥰
Ben de dün üni hastanesine gittim Dr a 2 ayı geçmişti kan vermeyeli vereyim dedim. Tüm gün hastanedeyim iyot eksikliği cıkmıstı ben de damla kullanıyorum ona devam dedi şuan normal seviyeye gelmiş. Diğer değerlerim de normal cıktı. İdrar da lökosit 2 cıkmış o da normal ama gene de 1 defa kullanmalık bir ilaç veriyorum dedi bunu iç yat sabaha kadar tuvalete gitme dedi. Tuvaletini yaparken yanmanın var mı dedi yok dedim tamm dedi gene de yazalım bunu yap dedi.

Tam siniri bozuk şekilde uyandım ve bu yazdığını gördüm bak senin de ağrıyormuş. Uykudan bu ağrıyı hissederek kalktım yaaaa neyin nesi acaba
Sağ kaburga bölgemde önde ve arkada batar tarzda bi ağrı
Benimde sağ tarafta kaburga ağrım, tam dediğiniz yer ağrıyor aynı şekilde. Acaba bebek yerleşimi ile alakalı mıdır. Çünkü benim bebeğim sağ yerleşimli genelde sağda kalıyor, oraya doğru baskı yapıyor olabilir

Ay kaburga ağrısı yangısı bende de var özellikle bir seyler yedikten sonra başlıyor sag tarafta. Nineler gibi elim hep orada göğsümü düzeltirken buluyorum kendimi. Bebeğin oraya kadar uzanamadığı düşünmek istiyorum :) kas ağrısıdır diye düşünüyordum.

Kızlar kuyruk sokumum ağrıyor ya bugün de. Dün kaburgamda batma gibi ağrı vardı. Her gün yeni bir güncelleme ile devam ediyorum bu ağrılar geçer mi yoksa ay ilerledikçe artar mı 😔 magnezyum kullanıyorum bu arada ama ona rağmen sabahları sol kalçamın üstüne uyuduğum yer o kadar ağrıyor ki rahmetli babaannem gibi bacağımı elimle çekiyorum ya 😔 sizde durumlar nasıl? İkizbebek bekleyen arkadaş yazmadı hastanede yatış almıştı inş iyilerdir 🙏
Benim de 2 haftadır falan yattığım tarafımda çok ağrım oluyordu. Yatakta dönerken bile ağrıyordu. Dizlerimin arasına yastık koymak iyi geliyordu. En son şu ortopedik diz yastıklarından aldım ilk gün alışamadım ama dün gece boyu kullandım uzun zamandan sonra ağrısız uyandım umarım tesadüf değildir 😅

Benimde sağ tarafta kaburga ağrım, tam dediğiniz yer ağrıyor aynı şekilde. Acaba bebek yerleşimi ile alakalı mıdır. Çünkü benim bebeğim sağ yerleşimli genelde sağda kalıyor, oraya doğru baskı yapıyor olabilir
Başka yazanlar da oldu bak demek ki bu büyümeyle ya da bebek gelişimiyle alakalı bisey. Eğer öyleyse bikaç güne genişleme olur ve kendiliğinden geçer inşallah

Back
X