-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Sağol canım evet şimdi bir sürü buldum ben de : )
Normalde evet internette iyiyimdir ama isimli boncuk olarak aratmak hiç aklıma gelmezdi.

Söylemişmiydim hatırlamıyorum, ev hanımlığından önceki mesleğim bilgisayar öğretmenliğiydi. Arama konusunda googlenin altından girip üstünden çıkıyorum biraz, aradığımı bulana kadar :))

Bende çoğu alışverişimi eminönünden yaptım ama ümraniyede de herşey var bulabilirsin yerlerini tarif edebilirim eğer daha yakınsa sana. Süslü terlik yaparsan eğer evet yıkayamazsın. Ben boncuk felan dikmemiştim. Keçelerle süslemiştim o yüzden yıkamada sıkıntı olmadı. Çok minik minik süsler yapmazsan ve yapıştırma değilde dikersen sorun olacağını sanmıyorum. Ben hastanede giymiştim, sonrada yıkadım evde giydim.

Bu tarz dantel dikersen bişey olmaz, üstünede boncuklarıda dikebilirsin ama boncuk renkli olursa renkleri yıkanınca gidebilir. Düz bir boncuk olursa sıkıntı olmaz.

Eki Görüntüle 1835527 Eki Görüntüle 1835528 Eki Görüntüle 1835529 Eki Görüntüle 1835530
Umranıye cok daha uzak canım :KK51: Ben avrupa yakasındayım ama emınonune uzagım :KK51:ama duruma gore gıdelecek sanırım. Ben sade seylerı begenıyorum canım ınternette begendıgım model degısık bır kurdele ve ıncılerden olusuyor sadece :anneadayı: ve sılıkonla yapıstırmam gerek. O zaman en ıyısı ben sade bır terlık alayım senın gosterdıgın fotodakı gıbı kalsın oyle sade sade :KK48: twıgyden falan alırım bır terlık en azından sonrada gıyeyım kullanıslı olsun :işsiz:

Kızlar kundak içinde şunu söylim bunları çok uzun süre kullanamazsınız. Hareketlenmeye başlayınca bunun içinde de durmuyorlar. Sadece bebeği taşırken rahat taşırsınız o kadar. Ama sarıp sarmalarım sıcak tutsın diye bişey almak istiyorsanız uyku tulumu tarzı birşeyler alın. Yada illa kundak alıcam diyorsanız bahsettiğiniz kundaklar şuan n11 sitesinde sevi bebe ürünlerinde 30 TL ye satılıyor.

tugder tugder

Çok güzelmiş Can'ım ben hayatta beceremem satın alırım ucuz bulabilirsem kızlar internette görüp beğendiğiniz farklı şeylerin resimlerini atalım birbirimize fikir vermiş oluruz mesela ben bu emziklipi hiç görmemiştim ben internetten lohusa tacı aldım ama terlik almadım beğendiğim olmadı evimin yakınında parti organizasyoncusu var dükkanda bir sürü farklı şeyler var ordan sormayı düşünüyorum bazı şeyleri uyguna halledeceğimi düşünüyorum

Alışverişsiz duramayan bir aileyiz :KK49:anneciğim almış

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 43
Kamu reklamı görmüştüm kadınlar el emeği ürünlerini internetten satışa çıkarıyorlarmış bir o siteyi buluyum ordan bakıyım diyorum ilginç uygun şeyler bulursam kızlar atarım sizlerede

Bugün internetten aldıklarım geldi bu ayakkabıya bayılmıştım resimden daha güzel resmen duygulandım Rabbim hayırla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın kızlar sonunda tetenoz aşımı bugün vurabildim hemşire şeker yüklemesi yapalaım dedi detayları alamadım eşim kapıda bekliyordu yaptıracakmısınız kızlar

Ben doktorumla daha görüşmedim ama yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası.. Zaten yaklaşık 1 senedir hiç şeker tüketmiyorum mesela :) Sadece meyvelerden alıyorum şeker ihtiyacını.. Yükleme çok şeker tüketenler için faydalı diye biliyorum..

Sanki şu son bir kaç günde bir anda karnım çıkmaya başladı, salı günü hastaneye gittiğimde tarttı doktor. 58 den 55 e düşmüştüm. Yine 55 çıktım. Kilo almamışım ama göbüşüm çıktı.
Göbüş burdaysa kilo nerde? , kilo burdaysa göbüş nerde ? :))

canım bende 17 nisanda tartılmıştım 57 çıkmıştım. dün yine tartıldım yine 57 yim son bikaç gündür benimde göbeğim çıktı ben herhalde 3-4 kilo aldım diyodum bende de aynı :) sanırım şanslı gruptayız.

Back
X