Ben aventin hem küçük hem de büyük boy camını aldım plastik sevmiyorum. büyüyünce de veriyim eline içsin plastiğe alıştırmak istemiyorum hiç kendim bile plastik saklama kabı bile kullanamam. sağ sola atar kırarsa falan diyorlar ama kırmayacak o zaman atmamayı öğrensin prenses

biberon atılacak bir şey değil içilecek bir şey çocuğum

attığı zaman elinden alın ve sebebini açıklayın birkaç kere bunu tekrarlayınca ağlıyorlar ama öğreniyorlar atmanın kötü bir şey olduğunu. benim aramızda 18 yaş fark olan bir kardeşim var onu ben büyüttüm sayılır annem bana bırakırdı sık sık yorulmuştu artık. ona da aynı yaklaşımla cam biberonu öğretmiştim yine başarabileceğime inanıyorum (Allahım amin) doktor doğduğu günden beri mama verdirmişti bir sabah bir akşam + anne sütü içiyordu. O yüzden minik suluklarla su da veriyorduk mamalardan sonra birkaç yudum. (Doktor öyle demişti sadece anne sütü içse suya gerek yok ama mama da takviye edildiğinden su da takviye ediyorduk) bize de doğduğumuzda hem mama hem anne sütü vermiş annem. Ben de her ihtimale karşı aldım biberon da cam suluk da. Cam suluk hatta wee baby Bime gelmişti.