Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Bende 7. Haftayım benim de aynı kaşık ağrısı yanlarım ağrıyor arada ince sızı gibi giriyor
Bende miyomlar var ondan mı bu kadar ağrıyor acaba 🤔 reglim de hep çok ağrılı geçer çünkü benim

İnşallah benim de hafifler 🥲 baya zorlanıyorum şuan
Sizin başka şikayetler var mı
. Haftadayım

Bebeğim hep vajina içine doğru vuruyo ya benim buna çare bulmam lazım var mı bir öneri ya da bunu yaşayan?
Ona öneri zor canım 🤣😊genel olarak bebekler yaparmış onu bugün bir izlediğim videoda söylüyordu ani elektirik çarpması gibi

Ben aventin hem küçük hem de büyük boy camını aldım plastik sevmiyorum. büyüyünce de veriyim eline içsin plastiğe alıştırmak istemiyorum hiç kendim bile plastik saklama kabı bile kullanamam. sağ sola atar kırarsa falan diyorlar ama kırmayacak o zaman atmamayı öğrensin prenses 😅 biberon atılacak bir şey değil içilecek bir şey çocuğum 😅😅 attığı zaman elinden alın ve sebebini açıklayın birkaç kere bunu tekrarlayınca ağlıyorlar ama öğreniyorlar atmanın kötü bir şey olduğunu. benim aramızda 18 yaş fark olan bir kardeşim var onu ben büyüttüm sayılır annem bana bırakırdı sık sık yorulmuştu artık. ona da aynı yaklaşımla cam biberonu öğretmiştim yine başarabileceğime inanıyorum (Allahım amin) doktor doğduğu günden beri mama verdirmişti bir sabah bir akşam + anne sütü içiyordu. O yüzden minik suluklarla su da veriyorduk mamalardan sonra birkaç yudum. (Doktor öyle demişti sadece anne sütü içse suya gerek yok ama mama da takviye edildiğinden su da takviye ediyorduk) bize de doğduğumuzda hem mama hem anne sütü vermiş annem. Ben de her ihtimale karşı aldım biberon da cam suluk da. Cam suluk hatta wee baby Bime gelmişti.
Ya aslinda ben biberon almayi bile dusunmuyordum hatta emzigede aliştirmayim diyorum ama eşim yoğun çalisiyor genelde evde tek olucam burda bana destek olacak kimsede yok ailem uzakta emziksz yapamazsn dedi biberonuda olurda sutum gelmezse mama verirsem diye aliyim dedim inşallah sutum olurda gerek kalmaz tabi kullanmaya ilk dogumum olacagi için gereksiz biseyde almak istemiyorum 😊

Aşkım 2 ölçüm yap bugün saçma şekilde benimde başıma geldi 2 ölçüm farklıydı aceba bazen bu aletlerde manyaklaşıyor mu
Ayy ayni seyi bende dusunuyorum biliyomusun aksam yemeginden sonra tokluk ölctum ilk olctum 74cikti Allah Allah bu kadar dusuk olamaz ya dedim kuskulandim baska strip takip ikinciye ölctm 81cikti ben simdi hangisini esas alicam dedim eşime 81i yaz bari dedi🤣 3 gunluk olcumu attim doktora bakalim ne dicek yani akşam olctugum açlikta 86cikti dusun bu işte bir terslik var 🤣🤣

Sen ne yemiştin balım? Yok aşkım bence doğru çünkü çıkınca şekerim ben çok tuhaf oluyorum. Diyetisyenim onu da yemeyelim dedi ne yiycem diyorum alternatif meyve listesi hazırlıycam dedi. Olgun olması, aç bir zamanda yenmesi şekeri çıkartırmış. Yoğurtla da desteklenmemiş şekerim maalesef.
Tam buğday diyet etmeği üzerine domates mozzerella avokado yapmıştım canom . Acelem vardı kahvaltıyla uğraşmayım dedim 5 dilim yedim ama onlar çok ince ve asla doyurucuda değil biliyosun . Aç kalktım masadan ve düşündümki az çıkar 🤣

Tam buğday diyet etmeği üzerine domates mozzerella avokado yapmıştım canom . Acelem vardı kahvaltıyla uğraşmayım dedim 5 dilim yedim ama onlar çok ince ve asla doyurucuda değil biliyosun . Aç kalktım masadan ve düşündümki az çıkar 🤣
Hahahah benim de en sevdiğim kahvaltı çeşiti bu hamileliğin en başında listede veriyordu diyetisyenim şimdi yesem benim de tavan olur. Of çok haklısın düşünmekte ne yiycez allahım hahahah yoğurt yemekten altıma sıçtımmmm diyen kadıköy boğasına döndüm 😂😂

Hahahah benim de en sevdiğim kahvaltı çeşiti bu hamileliğin en başında listede veriyordu diyetisyenim şimdi yesem benim de tavan olur. Of çok haklısın düşünmekte ne yiycez allahım hahahah yoğurt yemekten altıma sıçtımmmm diyen kadıköy boğasına döndüm 😂😂
Ahahahhahahah ayy onu bende hep diyorum şey diyorya ne yiyicem ben yiaa ne yiycemmm 🤣 bu sıra öyle geziyorum

Bebeğim hep vajina içine doğru vuruyo ya benim buna çare bulmam lazım var mı bir öneri ya da bunu yaşayan?
Yavru malesef benimde biri hep öyle ve çıkmıyor yukarı hatta pozisyon bile değiştirmek istemiyor dönüyor aşırı hareketli ve diğer bebeğe göre de kilosuda boyuda uzun doktor dedi ki kendi istemediği sürece değişmez. Sadece 2 haftaya yukarı çıkar dedi oda tek bebekte dedi nemim hep öyle olacak ama sen dayan yukarı çıkacak. Zaten rahim ağzın kısa olsa dahi bebek doğum başlayana kadar yukarda olur genelde

ben de yaşıyorum her zaman olmasa da atıyorum 5 kere hissediyorsam birinde aşağıya vuruyor. bazen daha yukarılarda ama vajina tekmesi gerçekten aşırı rahatsız bir his:/
Evet canım ya acıyo artık benim hep aşağıda canım kızım 😀

Olsun canım ne alacağını bildikten sonra hemen alınır yıkanır ütülenir endişe etme sen liste yap ekle çıkart kafana göre 😍 sonra zamanı gelince hop hop alırsın
İşte listeyi bir türlü netleştiremiyorum
Ben Valla 6 9 ayına kadar aldım. Doğumdan sonra küçük bebekle alışveriş zor olur diye. Muslin battaniye 5 6 tane bodi uzun kollu kısa kollu kolsuz şeklinde. Çeşit çeşit şapka çorap alt üst. Hastane çıkışı. Yeni doğan bez daha almadım. Hastane için çanta kendime pijama gecelik külot bez , ped. Bebek için yatak var bu ikinci olacağı için abisinde çoğu şeyi almıştık onunkilerde var.
ıslak mendil hangi marka alacaksın

Kızlar bu hamilelik g0nlüğündeki bebeğin kilo ve boyuyla uyuşuyormu bebeğin kilosu mesela şu an senin 1400 olmuşmu
Canım o bebekten bebeğe değişir. Mesela bizim kız 25.haftalıkken gittiğimde uygulamada ve YouTube de söylenen kilo aralığından fazlaydı haftasına göre. Kendi 25 haftalık boyu kilosu 27 haftalık ile uyumluydu. Aynı hafta arkadaşım da kontrole gitti onunla aynı hamileliğimiz onun da tam günü günündeydi erkekti onun bizimki kız. Cinsiyete göre bile fark ediyor. Bu ay mesela hiç güzel beslenmedim ben vitamin takviyelerini ihmal ettim tek öğün geçiştirmeli beslendim (canımı sıkan mevzular vardı çöktüm biraz) inşallah bebeğin gelişimine yansımamıştır. Yansıdıysa beni şu halimle üzenleri allah’a havale edeceğim çocuğumun da günahına giriyorlar… stres olma falan diyoruz ama bazen başka çare bırakmıyorlar insana onlar bizi stres etmemekle mükellef hamile olan biziz.

Canım o bebekten bebeğe değişir. Mesela bizim kız 25.haftalıkken gittiğimde uygulamada ve YouTube de söylenen kilo aralığından fazlaydı haftasına göre. Kendi 25 haftalık boyu kilosu 27 haftalık ile uyumluydu. Aynı hafta arkadaşım da kontrole gitti onunla aynı hamileliğimiz onun da tam günü günündeydi erkekti onun bizimki kız. Cinsiyete göre bile fark ediyor. Bu ay mesela hiç güzel beslenmedim ben vitamin takviyelerini ihmal ettim tek öğün geçiştirmeli beslendim (canımı sıkan mevzular vardı çöktüm biraz) inşallah bebeğin gelişimine yansımamıştır. Yansıdıysa beni şu halimle üzenleri allah’a havale edeceğim çocuğumun da günahına giriyorlar… stres olma falan diyoruz ama bazen başka çare bırakmıyorlar insana onlar bizi stres etmemekle mükellef hamile olan biziz.
Aynen öyle onu biliyorum canmda acaba yinrde yakın degerlermi diye merak ettim . Uzun zamandır gitmiyorum kontrole hafta içi gidecem baya merk ediyorum ne kadar oldu diye .
Senin adına cok üzüldüm canm benm inşallah kısa sürede çözersin sıkıntını . Şu hamilelik döneminde insan hiç bir şeyi kaldıramıyor . Etraftakiler biraz çenesini tutsa keşke şu süreçte . İnan her ailede vardır

Back
X