Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Gunaydin kizlar ben erkenden uyaniyorum ya bu aralar saat kacta yatarsam yatayim 6 yada 6:30 da kalkiyorum uyuyamiyorum😟zaten gunduz kolay kolay uyuyamam..acaba sonlara geldik ondan mi
Günaydın ben de 5 en geç 6 gibi ayaktayım :( eşim giderken uyanıyorum tekrar uyumak mümkünndeğil eskiden hiç ses duymaz uyurdum smdi çok hafif oldu uykum. Zaten tuvalet içinde defalarca kalkıyorum hiç sağlıkı uyku uyuyamıyorum

Kızlar bende suyu mu azalttım anlamadım bu ara gece kalkmiyorum. Normal mi en fazla bı kere kalkıyorum tuvalete sonra su içip yatıyorum sizce bu iyi mi kötü mü ? İnsan her şeyi sorgular oldu 🥴

Günaydınnn sıcaklardan klima bile etkisiz kalıyor. gece 1 kere mutlaka kalkıyorum zaten. tekrar uyursam şükrediyorum
Evt sicaklar cok etkiliyor bide zaten son aylarimiz onunda etkisi var yani bnde var..galiba yavastan strese girmeye basliyorum once dogum hep uzak gibi geliyordu :KK43:

Günaydın ben de 5 en geç 6 gibi ayaktayım :( eşim giderken uyanıyorum tekrar uyumak mümkünndeğil eskiden hiç ses duymaz uyurdum smdi çok hafif oldu uykum. Zaten tuvalet içinde defalarca kalkıyorum hiç sağlıkı uyku uyuyamıyorum
Gunaydin ayni ayni bnde oyleyim esim giderken kalkiyorm zaten gecede kac kere tualete su icmeye kalkiyorum bide niye bilmiyorum gece cok sususyorum.keske uyuyabilsek tam dinlenmis kalkabilsek cunku cocuklardan gunduz uyuma sansimiz yok bide bn gunduz uyuyamam uyuyunca huzursuz oluyorum.tam uykunu alamayinca vucutta dinlenemiyor malesef

Gunaydin ayni ayni bnde oyleyim esim giderken kalkiyorm zaten gecede kac kere tualete su icmeye kalkiyorum bide niye bilmiyorum gece cok sususyorum.keske uyuyabilsek tam dinlenmis kalkabilsek cunku cocuklardan gunduz uyuma sansimiz yok bide bn gunduz uyuyamam uyuyunca huzursuz oluyorum.tam uykunu alamayinca vucutta dinlenemiyor malesef
Evet çok haklısın. Gündüz uyuyunca şiş uyanıyorum ve baş ağrım oluyor gündüz uyumuyorum o yüzden neyseki bugğn çok iyiyim hastaydım her yerim ağrıyordu bugğn çok daha iyi uyandım rahatladım

evet bende korse konusunda kararsızım. ilkinde sıkılaştırıcı tayt giymiştim sadece

ağırlıktan canım. pilates hocamızda söylüyor. artık ağırlıklarımız artıyor, bileklerde , Diz kapaklarında ağrı olması normal. hareket ettirmek lazım. benimde akşam bacaklarım çok şişiyor

sorma sorma. soba borusu gibi oldular. Artık doğumdan sonra yürücez bol bol
Akşam masaj yaptırdım eşime biraz iyi oldu ayaklarımın altıda yanıyordu diyorum ya bu gebeliğim ağır geciyor

Hamilelik kim kolay dediyse inanmıştım asla değilmiş bugün de belim tutulmuş gibi ağrıyor kuyruk sokumu pelvis kemiklerim her yer vajinamdaki kemikler ağrıyor gibi bi hisler valla anlamadım çok üzülüyorum hemşireyim 32.haftama bi hafta kaldı ama devam etmek istiyordum nolacak böyle halimiz 😞😞

Hamilelik kim kolay dediyse inanmıştım asla değilmiş bugün de belim tutulmuş gibi ağrıyor kuyruk sokumu pelvis kemiklerim her yer vajinamdaki kemikler ağrıyor gibi bi hisler valla anlamadım çok üzülüyorum hemşireyim 32.haftama bi hafta kaldı ama devam etmek istiyordum nolacak böyle halimiz 😞😞
ilk hamileliğimde 36 ya kadar çalıştım ama bu sefer 31 de yoruldum.
arasında 3 sene var. her hamilelik aynı değilmiş ve seneden bile fark ediyormuş

Ben korse ikinci hamileliğimde aldım ama kullanmadım kafam çok karıştı .. bazı doktorlar faydasız diyor anlamadım neyin doğru olduğunu. Doğumdan hemen sonra mı 40 gün sonra mı takılmalı onu da anlamadım sen biliyor musun nasıl yapacaksın
gebe okulundaki hemşire 40 gün sonra takılmalı dedi

ilk hamileliğimde 36 ya kadar çalıştım ama bu sefer 31 de yoruldum.
arasında 3 sene var. her hamilelik aynı değilmiş ve seneden bile fark ediyormuş
öyle galiba bende milleti görüp çalışabilirim belki 37 ye kadar dedim ama şuan emin değilim

Günaydın canlar
Niqu Niqu
Ayak bileğimdekii ağrıyı tam iki hafta çektim dinlendikten sora kendiliğinden düzeldi geçen gün yine bir yerden bir yere yürüyerek gittim tekrar başladı bence vücudun ayrodinamiği bozuldu çok hareket etmemek lazım

Tmd2020 Tmd2020 canım ben uzattım izni ama çok zorlanıyorum İnan tek motivasyonum Bebek dogdugunda fazladan beş hafta yanında kalacak olmam yoksa gücüm yok

Zeyyzeyyyy Zeyyzeyyyy gece geç uyuyup sabaha karşı uyanıp bir daha uyuyamıyorum havanın neminden kaynaklı birde sıcaklık git gide artıyor
julettae julettae nasıl oldun canım daha iyimisin

Günaydın, aynen bende öyleyim gece wc uyanıyorum sonrada 5 civarı kalkıyorum, sonrası yok.. İyi yönden bakıyorum, bebek doğduğunda geceleri kalkacağız. Hazırlıklı olmuş oluyoruz kızlar, iyi yönden bakın 😂

Günaydın canlar
Niqu Niqu
Ayak bileğimdekii ağrıyı tam iki hafta çektim dinlendikten sora kendiliğinden düzeldi geçen gün yine bir yerden bir yere yürüyerek gittim tekrar başladı bence vücudun ayrodinamiği bozuldu çok hareket etmemek lazım

Tmd2020 Tmd2020 canım ben uzattım izni ama çok zorlanıyorum İnan tek motivasyonum Bebek dogdugunda fazladan beş hafta yanında kalacak olmam yoksa gücüm yok

Zeyyzeyyyy Zeyyzeyyyy gece geç uyuyup sabaha karşı uyanıp bir daha uyuyamıyorum havanın neminden kaynaklı birde sıcaklık git gide artıyor
Teşekkür ederim canım çok daha iyiyim sadece mide bulantısı biraz baş ağrısı kaldı ama çubuk kraker yiyerek toparlıyorum midemi 🥰 düne göre bu halim süper normal hayata döndüm diyebilirim

Günaydın, aynen bende öyleyim gece wc uyanıyorum sonrada 5 civarı kalkıyorum, sonrası yok.. İyi yönden bakıyorum, bebek doğduğunda geceleri kalkacağız. Hazırlıklı olmuş oluyoruz kızlar, iyi yönden bakın 😂
Evet🙏🏻 hava da aydınlanmış oluyor onun da etkisi vardır belki

Teşekkür ederim canım çok daha iyiyim sadece mide bulantısı biraz baş ağrısı kaldı ama çubuk kraker yiyerek toparlıyorum midemi 🥰 düne göre bu halim süper normal hayata döndüm diyebilirim
Yinede kendini yormamaya çalış evde boş kalınca da iş yapmayinca da insanın ruhu daralıyor oda ayrı bir sorun😏

Bende öyle düşünüyorum kesin bu bir alıştırma yada Bebek o saatlerde uyanacak

Günaydın canlar
Niqu Niqu

Ben bir tek akşam 9 sonra dinlene biliyorum küçük bebekle olmuyor geçen doktordan çıkarken çok yürüdüm çıkmışken şunu bunu Hall edeyim derken eve döndüğümde artık ağrılar başlandı ama geçer sandım hala gecmemiş tam

Back
X