-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
İyi akşamlar kızlar bende bugün çok yoruldum evi temizledim iyice akşamda eşimle ikea gittik dolap ve beşik bakmaya güç beğenmedim şimdi de internetten alışveriş yaptım yine dayanamadım bunları aldım kızıma kendime de hamile pijama takımı aldım nerdeyse bol olan pijamalarım dar gelmek üzere sizleri bilmem ama benim karnım resmen 6 aylık rahat duruyor
hayırlı olsun cnm benim güle güle giysin cnm benim =)

selam hanımlar kandiliniz kutlu olsun ne dilekiniz ne işteyiniz varsa allah kabul etsin kızlar=)

Günaydın annişler

Önce geçmiş kandiliniz mübarek olsun

Misafirimiz var pek giremiyorum ben

Nasılsınız

Bu arada AGRA AGRA dan haberi olan var mı? Kaç gündür girmiyor heralde. İnş iyidir. Tatilden faydalandığı için diremiyordur inş

Günaydın annişler

Önce geçmiş kandiliniz mübarek olsun

Misafirimiz var pek giremiyorum ben

Nasılsınız

Bu arada AGRA AGRA dan haberi olan var mı? Kaç gündür girmiyor heralde. İnş iyidir. Tatilden faydalandığı için diremiyordur inş
Evet bir kaç gündür girmiyor umarım herşey yolundadır kızlar birşey soracam sizlere aşı vurulduktan sonra bende acayip halsizlik uyku hali başladı sürekli uyumak istiyorum sizde de böyle birşey oldu mu aşıdan sonra ben aşıya bağlıyorum ama eminde değilim

Evet bir kaç gündür girmiyor umarım herşey yolundadır kızlar birşey soracam sizlere aşı vurulduktan sonra bende acayip halsizlik uyku hali başladı sürekli uyumak istiyorum sizde de böyle birşey oldu mu aşıdan sonra ben aşıya bağlıyorum ama eminde değilim

benimde aynı uyku yaptı. aynı gün kan hapına başlamıştım acaba o mu yaptı diye düşünmüştüm ama 2 gün sonra geçti demek ki aşıdanmış.

benimde aynı uyku yaptı. aynı gün kan hapına başlamıştım acaba o mu yaptı diye düşünmüştüm ama 2 gün sonra geçti demek ki aşıdanmış.
Ay ben başımı kaldıramıyorum cuma günü vuruldum hemde Progestran iğnem vardı onu da vurdurdum ağır mu geldi anlamadım ilk üç ay böyle olmadım ben umarım benim ki de geçer yarına iyi olurum

Günaydın kızlar iyi pazarlar:anne:benimde aşıdan sonra halsizliğim ve Belirli yerlerde Ağrılarım olmuştu ikinci dozda var dahao_O

Back
X