-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kizlar bence etraftan gelecek hediyelere yinede guvenmeyin. Ve oyle hani majineyi haftada 1 calistirayim olayini da unutalim diye duydum venbir arkdasim dogum yapti bizim gibi dusunup az almis mevlüt yapana kadar perisan oldum diyordu hergun makine calistigi halde yetmiyormus. Hem kusuyorlar hem bez degistirirken batiyor diyordu bazen gunluk 4 5 kere ust degistiriyorum diyordu bilginiz olsunhergun makina calistirsak bile 0 3 ay arasi en az 6 7 parcamiz olmali.birde bu bebkler son baharda kis bebegi benim gordugum hep iki kat giydiriliyor.icine baska uzerine tekrar tulum falan giydiriyor herkes. O yuzden bence yinede biraz birseyler alinmali

Oyle canım dogru soyluyorsun :KK54: Banada tulum mantıklı gelıyor cunku kucagına alınca belının acılma ıhtımalı yok :110:
Komsularımdan bırı kek yapıyo :sinirli: Camda acıktı kokusu odayı doldurdu :KK48:
Ama yok yapmıcamda yemıcemde :KK48:

Olur mu öyle şey, yapıp ye hemen bence :)

Kizlar bence etraftan gelecek hediyelere yinede guvenmeyin. Ve oyle hani majineyi haftada 1 calistirayim olayini da unutalim diye duydum venbir arkdasim dogum yapti bizim gibi dusunup az almis mevlüt yapana kadar perisan oldum diyordu hergun makine calistigi halde yetmiyormus. Hem kusuyorlar hem bez degistirirken batiyor diyordu bazen gunluk 4 5 kere ust degistiriyorum diyordu bilginiz olsunhergun makina calistirsak bile 0 3 ay arasi en az 6 7 parcamiz olmali.birde bu bebkler son baharda kis bebegi benim gordugum hep iki kat giydiriliyor.icine baska uzerine tekrar tulum falan giydiriyor herkes. O yuzden bence yinede biraz birseyler alinmali
Yok canim kendi adima onllara guvenerek bisey almam :) birde buyuk aylar hediye gelir sanirim. O donemde de duruma gore bakarim gelemssede gelmesin :D ama iste herkesin bebegi farkli :/ kk da gunde 8 kez ustunu degistirenide okudum :/ cok kafa karisik gervekten keske 2015 ekim annelere bize yardimci olsa bu konuda :) cunku mayista dogan cocukla ekimde doganin ihtiyaclari farkli gercekten :/

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar :spor:

Sizede gunaydin kizlar nasilsiniz

olabilir ben 7 aydan sonra alıcam ıslak mendil krem şampuan ve diğer bakım ürünlerini son kullanma tarihinden çekinip almıyorum bende :KK24:

Ben eve her alışveriş yaptığımda 3lü unibaby aldım 4 paket oldu ama aklıma geldi kurursa diye o_O

Yok canim kendi adima onllara guvenerek bisey almam :) birde buyuk aylar hediye gelir sanirim. O donemde de duruma gore bakarim gelemssede gelmesin :KK70: ama iste herkesin bebegi farkli :/ kk da gunde 8 kez ustunu degistirenide okudum :/ cok kafa karisik gervekten keske 2015 ekim annelere bize yardimci olsa bu konuda :) cunku mayista dogan cocukla ekimde doganin ihtiyaclari farkli gercekten :/

Sizede gunaydin kizlar nasilsiniz
Kesinlikle katiliyorum canim ben internete guveniyirum ya eksik kaldigi yerde
Kızlar ıslak mendil falan stoklasak kurur mu ozmana kadar :eek:
Herkes 17 18 den itibaren aliyor canim ya bence kurumaz acikmayack ya. Marketlerde falan cok uzun sure duruyor onemli olan son kullanma tarihlerine dikkat ederek almak sadece. Ben bayram sonrasi almaya baslicam onları. Biraz da bez alicam malum benim bebekler ikiz olunca hepsi bir anda agir gelmesin diye her numaradan 1 er aylik paket olarak almayo planliyorum

Herkes 17 18 den itibaren aliyor canim ya bence kurumaz acikmayack ya. Marketlerde falan cok uzun sure duruyor onemli olan son kullanma tarihlerine dikkat ederek almak sadece. Ben bayram sonrasi almaya baslicam onları. Biraz da bez alicam malum benim bebekler ikiz olunca hepsi bir anda agir gelmesin diye her numaradan 1 er aylik paket olarak almayo planliyorum

İçimi rahatlattın devam edeyim madem almaya :KK9:
İkiz mi bebeklerin bende çok isterdim ikiz bebiklerim olsun :KK200:

Ben eve her alışveriş yaptığımda 3lü unibaby aldım 4 paket oldu ama aklıma geldi kurursa diye o_O
Kuzum daha fazla alma derım. Fakat kurumz dıye dusunuyorum son kullanma tarıhlerı ne ? Sonucta magaza ve marketlerın raflarında,depolarında duruyor.. Ama kokusuna bakayım dıye paketı acma ıste o zaman kurur :)

Bende kredı kartsız olarak ya cıvılımden yaparım yadaesım alır eksık kalırsa :110:

---

Kızlar pamidorda 31 mayısa kadar 100 tl tekstıl alısverısınde %50 ındırım. Pamıdor kart cıkarmamız gerekıyormus onuda kasadan halledıyolarmıs.
Insallah yarın gıdıp hastane cıksı ve bır ıkı parca alalım dıyorum bakalım:dua:

Günaydın annişler

umuttttt umuttttt un dediğine katılıyorum zaten ben de 7-8 çeşit almayı planlıyorum her ay grubuna. Zaten ilk ay için, içi zıbın dış yine tulum şeklinde giydirmeyi düşünüyorum. Üstüne yelek filan da giyecekler zaten.
2inci ayda bi anda toplanır gibime geliyorlar. Zaten 3-6 aylıkları da ona göre alıcam. Bide içli dışlı giydireceğimiz için dış giyimi bir ay daha büyük olması iyi olur gibime geliyor.

Bezleri 7. aydan itibaren alıcam. Zaten evdeyken dediğim gibi ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum, yıkıcam hep poposunu bebişin. Dışarı çıkarken kullanırım ıslak mendilleri. Onu da ilk zaman için 2 paket yeterli olur gibi. Zaten 7. aydan sonra itibaren doğum çantasını hazırlarım gibi.

Back
X