Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin :)bende varım kızlar
Oyle canım dogru soyluyorsunBanada tulum mantıklı gelıyor cunku kucagına alınca belının acılma ıhtımalı yok
![]()
Komsularımdan bırı kek yapıyoCamda acıktı kokusu odayı doldurdu
Ama yok yapmıcamda yemıcemde![]()
Yok canim kendi adima onllara guvenerek bisey almam :) birde buyuk aylar hediye gelir sanirim. O donemde de duruma gore bakarim gelemssede gelmesinKizlar bence etraftan gelecek hediyelere yinede guvenmeyin. Ve oyle hani majineyi haftada 1 calistirayim olayini da unutalim diye duydum venbir arkdasim dogum yapti bizim gibi dusunup az almis mevlüt yapana kadar perisan oldum diyordu hergun makine calistigi halde yetmiyormus. Hem kusuyorlar hem bez degistirirken batiyor diyordu bazen gunluk 4 5 kere ust degistiriyorum diyordu bilginiz olsunhergun makina calistirsak bile 0 3 ay arasi en az 6 7 parcamiz olmali.birde bu bebkler son baharda kis bebegi benim gordugum hep iki kat giydiriliyor.icine baska uzerine tekrar tulum falan giydiriyor herkes. O yuzden bence yinede biraz birseyler alinmali
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar![]()
Sizede gunaydin kizlar nasilsinizgünaydınnnn![]()
Yok canim pek canim cekmedi ama kokusu guzeldi :) acaba ben yapincada millete boyle koku gidiyor mu diyorum :)Olur mu öyle şey, yapıp ye hemen bence :)
Bu bady leri gördünüzmü kızlar. Her ay o ayın bady sini giydirip çekim yapmak için.
Eki Görüntüle 1838294 Eki Görüntüle 1838295 Eki Görüntüle 1838296
olabilir ben 7 aydan sonra alıcam ıslak mendil krem şampuan ve diğer bakım ürünlerini son kullanma tarihinden çekinip almıyorum bendeKızlar ıslak mendil falan stoklasak kurur mu ozmana kadar![]()
olabilir ben 7 aydan sonra alıcam ıslak mendil krem şampuan ve diğer bakım ürünlerini son kullanma tarihinden çekinip almıyorum bende![]()
Kesinlikle katiliyorum canim ben internete guveniyirum ya eksik kaldigi yerdeYok canim kendi adima onllara guvenerek bisey almam :) birde buyuk aylar hediye gelir sanirim. O donemde de duruma gore bakarim gelemssede gelmesinama iste herkesin bebegi farkli :/ kk da gunde 8 kez ustunu degistirenide okudum :/ cok kafa karisik gervekten keske 2015 ekim annelere bize yardimci olsa bu konuda :) cunku mayista dogan cocukla ekimde doganin ihtiyaclari farkli gercekten :/
Sizede gunaydin kizlar nasilsiniz
Herkes 17 18 den itibaren aliyor canim ya bence kurumaz acikmayack ya. Marketlerde falan cok uzun sure duruyor onemli olan son kullanma tarihlerine dikkat ederek almak sadece. Ben bayram sonrasi almaya baslicam onları. Biraz da bez alicam malum benim bebekler ikiz olunca hepsi bir anda agir gelmesin diye her numaradan 1 er aylik paket olarak almayo planliyorumKızlar ıslak mendil falan stoklasak kurur mu ozmana kadar![]()
Kesinlikle katiliyorum canim ben internete guveniyirum ya eksik kaldigi yerde
Herkes 17 18 den itibaren aliyor canim ya bence kurumaz acikmayack ya. Marketlerde falan cok uzun sure duruyor onemli olan son kullanma tarihlerine dikkat ederek almak sadece. Ben bayram sonrasi almaya baslicam onları. Biraz da bez alicam malum benim bebekler ikiz olunca hepsi bir anda agir gelmesin diye her numaradan 1 er aylik paket olarak almayo planliyorum
Kuzum daha fazla alma derım. Fakat kurumz dıye dusunuyorum son kullanma tarıhlerı ne ? Sonucta magaza ve marketlerın raflarında,depolarında duruyor.. Ama kokusuna bakayım dıye paketı acma ıste o zaman kurur :)Ben eve her alışveriş yaptığımda 3lü unibaby aldım 4 paket oldu ama aklıma geldi kurursa diye![]()
Bende kredı kartsız olarak ya cıvılımden yaparım yadaesım alır eksık kalırsaKesinlikle katiliyorum canim ben internete guveniyirum ya eksik kaldigi yerde
Herkes 17 18 den itibaren aliyor canim ya bence kurumaz acikmayack ya. Marketlerde falan cok uzun sure duruyor onemli olan son kullanma tarihlerine dikkat ederek almak sadece. Ben bayram sonrasi almaya baslicam onları. Biraz da bez alicam malum benim bebekler ikiz olunca hepsi bir anda agir gelmesin diye her numaradan 1 er aylik paket olarak almayo planliyorum