-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
İnan çok iyi anlıyorum seni hem içip hem vicdan azabı çekmek... inş. Böyle sağlıklı sıhhatli büyür kucağına alırsın bebesini. Gulumsemesini ayrıntılı ultrasonda mi gördün
Evet tatlım inşallah hep beraber bende zaten bugün sıkacam kendimi iyice

Kızlar nazlı oluyor sanırım:) annem dalga geçiyor adı belli nazlı koy diye :)
Maşallah bacakları tombiş tombiş görünüyor bebeklerimiz büyüdükçe insan dahada çok heyecanlı oluyor sağlıkla kucağımıza aşalım hayırla

Kızlar günaydın . Bebek hareketlerini hissediyormusunuz ? Ben pek bişi hissetmiyorum da kafaya taktım biraz. Sizde durum nedir merak ettim .

Günaydın kızlar

İyice koptum hayattan
Aslında tv den filan koptum ev işlerine verdim kendimi
:KK49:
tugder tugder maşallah :nazar: Allahım esirgesin nasıl tatlış gülmüş öyle
foolfancy foolfancy hakikaten senin kız utangaçmış :olamaz: ay yavrumm ayacıkları nasıl çıkmış öylee :nazar:

Kızlar maşallah bayağa yazmışınız okuyamadım kusura bakmayın sonra okuyacam ama herşeyimiz çok iyi çıktı 370 gramız 23 cm organlarımız herşeyimiz iyi rabbime şükürler olsun kızım sürekli gülümsedi o anı yakaladı doktor bu arada kızım aynı ben çok şükür

Merak ettik bizde seni, nekadar sevimli suratı var maşallah.. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ben geçen gün resim yükleyecektim dosya boyutunu küçültemedim bi türlü yüklenmedi kaldı öyle yoksa benimde atasım geliyor :)

Beni de eklermisin bende de sat: 17.01.2016 cinsiyet :kız konya yas:30

Hoşgeldin kız annesi :)

Eki Görüntüle 1840094
Kızlar bende bugün detaylı ultrasona girdim. Yavrumu gördüm doya doya çok şükür herşeyi normal bir sıkıntımız yok 460 gram olmuş kızım. Lakin bizim nazlı kız ayaklarıyla yüzünü gizledi yüzden net foto alamadı doktor ama gördüğüm kadarıyla aynı ablası bu kadarmı benzer :) ayak yapıları bile aynı maşallah :) yani bizimki bol bol ayak pozu verdi bize :))

Hahah ayaklara bak çok tatlı durmuş :)
Maşallah hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah.

Kızlar günaydın . Bebek hareketlerini hissediyormusunuz ? Ben pek bişi hissetmiyorum da kafaya taktım biraz. Sizde durum nedir merak ettim .

Günaydın canım,
Ben ufak ufak hissediyorum. Ama hissetmemekte normalmiş canım, ilk gebeliklerde 20-22.haftalarda hissedilirmiş.

oo temızlık he :)

Aynen canım bol temizlik : ) yemek memek görme beni eski hamarat halime döndüm :KK45:

Kızlar bu arada İstanbulda olanlar demstock outlet mağazası varmış mothercare in filan ürünleri geliyormuş ama sürekli takip istiyormuş, gelen ürünler hemen bitiyormuş. Hala İstanbulda oturuyor olaydım talan olmuştu oralar şimdiye :KK45:

Dün doktordaydım hissediyormusun bebeğin hareketlerini dedi bende yok dedim bu haftalarda hissetmeye başlarsın dedi dün hissettim gibi sanki emin olamıyorum ama

Aynen canım bol temizlik : ) yemek memek görme beni eski hamarat halime döndüm :KK45:

Kızlar bu arada İstanbulda olanlar demstock outlet mağazası varmış mothercare in filan ürünleri geliyormuş ama sürekli takip istiyormuş, gelen ürünler hemen bitiyormuş. Hala İstanbulda oturuyor olaydım talan olmuştu oralar şimdiye :KK45:
Yorma kendini yüklenme ilk başta farketmezsin sonra yatmaktan kalkamazsın yormadan dinlene dinlene yap

Dün doktordaydım hissediyormusun bebeğin hareketlerini dedi bende yok dedim bu haftalarda hissetmeye başlarsın dedi dün hissettim gibi sanki emin olamıyorum ama
Bir tek ben değilim yani :) aramızda iki hafta var demek ki birkaç hafta daha beklemeliyim geçen hafta sanki bişiler hissediyor gibiydim 3 gündür bütün evi kaldırdım temizlik yapıyorum bişi de hissetmeyince panik oldum nedense. Eltim de hissetmiyormusun ben hissediyodum diyince daha da panik oldum. Gerçi o beni panikletmeye pek bir meyilli ya neyse :)))

Back
X