Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Bence sen yıka ve ütünü yap koy kenara günler çok hızlı geçiyor hem ağırlaşıyorsun birde taşınsan bile taşınmak kolay diğilki en azından bir tek yerleştirirsin ben çoktan yıkadım ütüledim

Bencede yıka hazır yıkanmış dursun. Birden ev bulursanız bide çamaşır yıka ütüle ile uğraşmazsın. Yada annenler yakında yıkayıp ütüleyip onlara geçici bıraksan olmaz mı
Ben yıkadım ütüledim aylarına göre hurçladım. sadece hastane çantası hazırlaması kaldı. Onuda cumartesi pazar yapmayı düşünüyorum
Doğru söylüyorsunuz ya ben yavaştan toparlayayım en iyisi. Hurca koymak mantıklıymış olmadı öyle yaparım

Canim tokluk şekeri 140 in alti olmasi gerekiyor dedi bana doktorum benimki 160 cikti bana diyet önerdi doguma kadarda ölcümle takip edicem yuksek cikmiş seninki yemekten bir saat sonra ölctun değilmi
Evet canım yarın tekrar tam 1 saat olacak şekilde ölçeyim dediğim gibi bu ara çok şekerli şeyler yedim hamileliğimin başında hiç canım istemiyodu halbuki şuan içim yanıyor 🤦‍♀️

Evet canım yarın tekrar tam 1 saat olacak şekilde ölçeyim dediğim gibi bu ara çok şekerli şeyler yedim hamileliğimin başında hiç canım istemiyodu halbuki şuan içim yanıyor 🤦‍♀️
Ah ah bilmezmiyim o duyguyu canim yazin ortasinda karpuzlar dondurmalar gozumun önünde halay çekiyor ama sağligimiz için azcik dişimizi sıkmamiz lazim miniklerimizide dusunmek zorundayiz sana doktor diyet önerdimi

Ah ah bilmezmiyim o duyguyu canim yazin ortasinda karpuzlar dondurmalar gozumun önünde halay çekiyor ama sağligimiz için azcik dişimizi sıkmamiz lazim miniklerimizide dusunmek zorundayiz sana doktor diyet önerdimi
Yok benim açlık kan şekerim 85 çıkmıştı bebeğin kilosu suyu vs normal ben gerek görmüyorum demişti doktorum zaten bu yanmalar yeni başladı bende son 1 haftadır böyle ben de sıcaklardan normaldir diye düşünüyodum

Yok benim açlık kan şekerim 85 çıkmıştı bebeğin kilosu suyu vs normal ben gerek görmüyorum demişti doktorum zaten bu yanmalar yeni başladı bende son 1 haftadır böyle ben de sıcaklardan normaldir diye düşünüyodum
Yinede dikkat et canim azar azar ye ben meyveyi cok yedigim icin oldu mesela cok abartmistm meyveyi bi ara :KK52:

Back
X