- 3 Mart 2016
- 280
- 309
- 33
- 35
Aradım sağlık ocağını, yarın gidiyorum :)
bende aradım telefon a bakan olmadı ararım yıne bakalımAradım sağlık ocağını, yarın gidiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradım sağlık ocağını, yarın gidiyorum :)
bende aradım telefon a bakan olmadı ararım yıne bakalımAradım sağlık ocağını, yarın gidiyorum :)
Rica ederim daha yazmadığım karar veremediklerim var havlu küvet küvet filesi kaşık vs. ince detaylar gibi gözükse de bazıları lazım olan şeyler sanırım :) sende hazırlayınca bizlerle paylaşırsın :)Yararlı liste olmuş canım, teşekkürler.
Benimde en kısa zamanda bir liste oluşturmam lazım![]()
Rica ederim daha yazmadığım karar veremediklerim var havlu küvet küvet filesi kaşık vs. ince detaylar gibi gözükse de bazıları lazım olan şeyler sanırım :) sende hazırlayınca bizlerle paylaşırsın :)
Evet halı perde ufak süsler vs. Baya fazlalaşıyo ama olsun :)Paylaşacağım :)
Benimde kızımın odası olacak inşallah, oyüzden lazım olan şeyler fazlalaşıyor.![]()
Evet halı perde ufak süsler vs. Baya fazlalaşıyo ama olsun :)
Aminnn inşallah canım :)Evet bencede değer, umarım hayalimizdeki gb olur herşey..![]()
vallah ben doktoruma güveniyorum, lazerin nasıl çalıştığını anlattı, ve zararı yok dedi. benim arkadaşım da hep lazer yaptırdı, ona da doktoru aynısı demiş, radiasyon değil ışıkla çalışıyo. hatta arkadaşımın doktoru telefondan aldığın radiasyon daha çok demiş. Maşallah tosun gibi bir çoçuk oldu sorunsuz
ayy harika bir şey tekmeler.. en erken hissedenlerden biriyim ben,17. harftadan hissediyorum. Şimdi maşAllah daha güclü tekme atıyor, daha kasık taraflardaydı şimdi göbek taraflarda. bazen ufak da olsa çok az acıtıyor gibi oluyo, çok az hafif acı ama, artık napıyorsa ordakızlar bebişlerin tekmeriyle aranız nasılhissetmeyen var mı ?
tatlım ben lazer yaptırmıyorum ağda yaptırıyorum ama diğer arkadaşım yeni hamile kaldı. başka bir arkadaşım ise bizden önce hamile kaldı hatta doğurdu, o hep gidiyordu ben de gitme zararlı diyordum. ama doktoru zararı yok demiş ona. sonra yeni hamile kalan arkadaşim için kendi doktoruma sordum, bikini bölgesi için lazer epilyasyon yapılabilir mi. Evet dedi, tabii lazer makinesnin türüne bağlı, en az yarım saat detaylı anlattı, yapabilir dedi. ben yaptırmadığım için detayına varmadım, ama şimdi internette baktım, zararlı değil söyleyende var, henüz kanıtlama olmadığı için zararlı olduğunu söyleyen de. aynı ultrasyon gibi, bazileri çok ultrasyona girmek zararlı diyorlar, bazıleri zararlı değil diyorlar. yani net bi fikir yok. ben doktoruma güvendiğim için sizlerle paylaştım. yoksa yalnış bilgi vermek istemem.AGRA ağda tamam da lazer i bende kesinlikle zararlı diye biliyorum yahu eminmisinnn
bende son bır haftadır cok net hissediyorum,sürekli değil ama gün içinde bi kaç kereayy harika bir şey tekmeler.. en erken hissedenlerden biriyim ben,17. harftadan hissediyorum. Şimdi maşAllah daha güclü tekme atıyor, daha kasık taraflardaydı şimdi göbek taraflarda. bazen ufak da olsa çok az acıtıyor gibi oluyo, çok az hafif acı ama, artık napıyorsa orda![]()
Bende 17. Haftada gece yolculukta hissetmeye başladımkızlar bebişlerin tekmeriyle aranız nasılhissetmeyen var mı ?
zaman geçtikce daha seri oluyo. artık ne zaman uyduğunu ne zaman haraketli olduğunu biliyorsunbende son bır haftadır cok net hissediyorum,sürekli değil ama gün içinde bi kaç kere
zaman geçtikce daha seri oluyo. artık ne zaman uyduğunu ne zaman haraketli olduğunu biliyorsunhatta senle oynuyo
geçen gün saat 9 gibi akşam yatdım yorgundum, uyumak istedim, yan yatıp ayağımı büktüm, bebiş de ayağını tam o büktüğüm yere inatla sokmağa çalışıyo, kıdıklanıyorum, elimi koyuyorum sakinleşiyor, elimi çekiyorum devam ediyor ayağını sokmaya,
uykum var uyuyamıyorum, çok komikti ama
ama tabii uykum kazandı uyudum