-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Yararlı liste olmuş canım, teşekkürler.
Benimde en kısa zamanda bir liste oluşturmam lazım :hamarat:
Rica ederim daha yazmadığım karar veremediklerim var havlu küvet küvet filesi kaşık vs. ince detaylar gibi gözükse de bazıları lazım olan şeyler sanırım :) sende hazırlayınca bizlerle paylaşırsın :)

İnternette bakarken görseller buldum arkadaşlar burdan unuttuklarınızı ekleyebilir yada lazım olmıyacını düşündüğünüz şeyleri çıkarabilirsiniz kolaylık olsun :)

Eklentiler

• bil-anne.webp
    bil-anne.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 43
  • bil-banyo1.webp
    bil-banyo1.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 43
  • bil-beslenme.webp
    bil-beslenme.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 40
  • bil-gezi.webp
    bil-gezi.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 39
  • bil-guvenlik1.webp
    bil-guvenlik1.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 48
  • bil-kiyafet.webp
    bil-kiyafet.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 36
  • bil-oda.webp
    bil-oda.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 38
  • bil-oyuncak.webp
    bil-oyuncak.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 35
  • bil-temizlik.webp
    bil-temizlik.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 48
Rica ederim daha yazmadığım karar veremediklerim var havlu küvet küvet filesi kaşık vs. ince detaylar gibi gözükse de bazıları lazım olan şeyler sanırım :) sende hazırlayınca bizlerle paylaşırsın :)

Paylaşacağım :)
Benimde kızımın odası olacak inşallah, oyüzden lazım olan şeyler fazlalaşıyor. :KK200:

Bende ayın 15 ine hem detaylı hemde aşı için randevu aldım. Ben daha önce 2 doz yaptırdığım için 3. Dozla başlanacak. 20+5 oluyorum tam.

Bizim sağlık ocağı sıkı takip ediyor sanırım, hem beni hem kızımı sık sık arıyor. Numaraları değişse, izne çıksalar, arayıp bilgi veriyorlar ulaşamam diye.
Kızımdayken ev değiştirmiştim, hem eski hem yeni sağlık ocağım sürekli arıyordu kontrol için :)

Sağlık ocaklarında hemşirelerin özel kullandığı cep numaraları oluyor, gittiğinizde onu alın hemşirenizden. Bir sıkıntı olursa yada sormak istediğiniz bişey olursa direk hemşirenizi ararsınız.

Günaydın kızlar nasılsınız bayadir foruma giremedim yoğunluktan bebisleriniz nasıl;)

Günaydın kızlar daisy5 daisy5 aşağı yukarı bir ay sonraya ikinci aşı için randevu veriyorlar Can'ım 11 haziranda bende ikinci doz için gidecem AGRA AGRA doktorun lazer demiş yaa hamileyken lazer asla yapılamaz yanlış bilgi vermiş
vallah ben doktoruma güveniyorum, lazerin nasıl çalıştığını anlattı, ve zararı yok dedi. benim arkadaşım da hep lazer yaptırdı, ona da doktoru aynısı demiş, radiasyon değil ışıkla çalışıyo. hatta arkadaşımın doktoru telefondan aldığın radiasyon daha çok demiş. Maşallah tosun gibi bir çoçuk oldu sorunsuz

kızlar bebişlerin tekmeriyle aranız nasıl :KK46:hissetmeyen var mı ?
ayy harika bir şey tekmeler.. en erken hissedenlerden biriyim ben,17. harftadan hissediyorum. Şimdi maşAllah daha güclü tekme atıyor, daha kasık taraflardaydı şimdi göbek taraflarda. bazen ufak da olsa çok az acıtıyor gibi oluyo, çok az hafif acı ama, artık napıyorsa orda:21:

AGRA AGRA ağda tamam da lazer i bende kesinlikle zararlı diye biliyorum yahu eminmisinnn
tatlım ben lazer yaptırmıyorum ağda yaptırıyorum ama diğer arkadaşım yeni hamile kaldı. başka bir arkadaşım ise bizden önce hamile kaldı hatta doğurdu, o hep gidiyordu ben de gitme zararlı diyordum. ama doktoru zararı yok demiş ona. sonra yeni hamile kalan arkadaşim için kendi doktoruma sordum, bikini bölgesi için lazer epilyasyon yapılabilir mi. Evet dedi, tabii lazer makinesnin türüne bağlı, en az yarım saat detaylı anlattı, yapabilir dedi. ben yaptırmadığım için detayına varmadım, ama şimdi internette baktım, zararlı değil söyleyende var, henüz kanıtlama olmadığı için zararlı olduğunu söyleyen de. aynı ultrasyon gibi, bazileri çok ultrasyona girmek zararlı diyorlar, bazıleri zararlı değil diyorlar. yani net bi fikir yok. ben doktoruma güvendiğim için sizlerle paylaştım. yoksa yalnış bilgi vermek istemem.

ayy harika bir şey tekmeler.. en erken hissedenlerden biriyim ben,17. harftadan hissediyorum. Şimdi maşAllah daha güclü tekme atıyor, daha kasık taraflardaydı şimdi göbek taraflarda. bazen ufak da olsa çok az acıtıyor gibi oluyo, çok az hafif acı ama, artık napıyorsa orda:21:
bende son bır haftadır cok net hissediyorum,sürekli değil ama gün içinde bi kaç kere

bende son bır haftadır cok net hissediyorum,sürekli değil ama gün içinde bi kaç kere
zaman geçtikce daha seri oluyo. artık ne zaman uyduğunu ne zaman haraketli olduğunu biliyorsun:anne: hatta senle oynuyo :spor: geçen gün saat 9 gibi akşam yatdım yorgundum, uyumak istedim, yan yatıp ayağımı büktüm, bebiş de ayağını tam o büktüğüm yere inatla sokmağa çalışıyo, kıdıklanıyorum, elimi koyuyorum sakinleşiyor, elimi çekiyorum devam ediyor ayağını sokmaya,:KK53: uykum var uyuyamıyorum, çok komikti ama :lülülü: ama tabii uykum kazandı uyudum

zaman geçtikce daha seri oluyo. artık ne zaman uyduğunu ne zaman haraketli olduğunu biliyorsun:anne: hatta senle oynuyo :spor: geçen gün saat 9 gibi akşam yatdım yorgundum, uyumak istedim, yan yatıp ayağımı büktüm, bebiş de ayağını tam o büktüğüm yere inatla sokmağa çalışıyo, kıdıklanıyorum, elimi koyuyorum sakinleşiyor, elimi çekiyorum devam ediyor ayağını sokmaya,:KK53: uykum var uyuyamıyorum, çok komikti ama :lülülü: ama tabii uykum kazandı uyudum

ayy çok tatlılar:KK46: benimde bazen yüzeyden inip çıkışlar görülüyor herhalde yer falan değiştirirken oluyor bende denedim yüksek ses müzik dinlediğimde tekme atıyor sevmiyor herhalde sonra kısıyorum müziği sakinleşiyor yada elimi koyunca sakinleşiyor birde babasının yanına yaklaştığımda hareketleri artıyor diyorum içimden bu kız beni babasından kıskanıyor:) :confused:yada babaya düşkün olacak diyorum:) her halleri mucize:anne:

Back
X