-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
gecmıs olsun canım.havalarında etkısı var tabı :/
hadı ınsallah verırı :) kacıncı yılınız canım :)

Dogru soyluyorsun canım kaza anında ne yapacak yavrucak :KK70:
Gercekten zor dısarı cıkmak dedıgın gıbı araba olmadıgı ıcın zor gelıyor bana :KK70: metro,metrobus yakında olsa yıne ıyı ama
canım yuklemıstım :KK48:

Toplamda
* 2 tane 0-3 takım (bır tanesı 5 li takım)
*2 tane 3-6 takım
*3 tane 0-3 alt
*2 tane uzun kol cıt cıtlı bady 0-3
* 1 havlu
*1 pelus battanıye
*bırde arkadasım gecen tulum almıs sagolsun beden yazmıyor bırde koması cok hosuma gıtmedı ılk anda yıkamam sanırım :anneadayı: ne kadar az almısız yaaa alınacak ne cooook sey var :KK51: aa bızım detarjanımızda var nasıl unuttum bak :KK45: En az alısverıs yapan bızız sanırım :KK48:

Hemen geri dönüp bakcam neler almışsın :KK45: nasıl unutmuşum.
Aslında aldıkların az değil. Benim 0-3 aylık daha geçenki ebebekten aldığım:KK45: aldıklarım hep 4-6-12 ay arasına hitap eden şeyler. Çocuk doğduğunda giyecek pek bişeyi yoktu.

2 havlu alıcam dediğim gibi, 1 kalın battaniye alıncak, 1 çift taraflı penye battaniye istiyorum, 1 peluş battaniye aldım zaten. Penye battaniyelerini 4-5 tane alırım ben diyorum.

güzel duruyor canım güle güle kullan bende 1 havlu aldım english home dan annemde bornoz almış 2 tanede battaniyesi oldu birisi örme diğeri penye şimdilik yeter herhalde değilmi:110:

Canım ihtiyaç meselesi aslında herkesin yaşam tarzına ve kullanım tarzına göre değişiyor.
Benim kendimin ördüğü ama daha bitiremediği :KK45: şu beyaz üzerine renkli ipli var (paylaşmıştım) o var. Annem çok önceden 4 çocuğuna da ördürtmüştü birer battaniye o da var.
Ayrıyeten bir kalın battaniyesi alınacak, peluş aldım bi tane, çift taraflı penye battaniyesi de alınacak, işte 4 ya da 5 olabilir penye battaniyede alıcam. Sade penyeler çok pahalı değil zaten alırım kalır öyle. English home da indirim zamanı 15 tl ye iniyor, birini orda alırım gibi.

Dediğim gibi 2 havlu bence yeter ama sen hergün yıkar yatırırsın misal o zaman yetmeyedebilir gibi.

kızlar nevresim takımı alan var mı ?

Ben aldım canım. 3 takım aldım ben bi heves :KK45: tedaviye başlarken olur inş. diye. Sayı meselesi tamamen ihtiyaçtan. Ben azıcıkta değişik değişik renk sereyim severim :KK45: deli gibi değiştirir dururum ben

Selen-Ay almış bence, ben almadım, 2 tane yeter mi acaba yoksa 3 takım almak lazım? internetten bakıyorum da beğendiğim yok henüz, bir tane sarı, bir tane denizçi istiyorum, 3. ye karar vermedim

Sayı dediğim gibi ihtiyaç ya da tamamen zevk meselesi canım, ben severim renk renk değiştir değiştir yat. 3 almayınca olur mu neden olmasın. :anne:

Kızlar nevresimdünyası com var, kampaniya vermış, bir nevresim alana diğeri bedava:spor: ben bu ay alış verişlerimi durdurdum...

zaten 2-3 ay uyucak, küçük ya, sonra geceleri kendi odasına sepetlicez :-) tabii bu bizim planlar, bebiş sonra gelip ne plan yapıcaksa artık bilemiyoruz:KK4:
bızımde plan ılk 6 aydan sonra odasına gecırmek ama dedıgın gıbı bakalım ınsallah uygulamada basarılı oluruz :D

Hemen geri dönüp bakcam neler almışsın :KK45: nasıl unutmuşum.
Aslında aldıkların az değil. Benim 0-3 aylık daha geçenki ebebekten aldığım:KK45: aldıklarım hep 4-6-12 ay arasına hitap eden şeyler. Çocuk doğduğunda giyecek pek bişeyi yoktu.

2 havlu alıcam dediğim gibi, 1 kalın battaniye alıncak, 1 çift taraflı penye battaniye istiyorum, 1 peluş battaniye aldım zaten. Penye battaniyelerini 4-5 tane alırım ben diyorum.
Gerılerde kalmıstır o :KK48:
hadı ya sonrası ıcın alıyorsun yanı :KK48: zaten bır kac parca daha 0-3 alırsak tamamdır dıyolar :KK51:
oh oh masallah :KK48: benım pelus dedıklerım su en kalın olanlardan dogrumu dıyorum kı :KK45: bende ek olarak 1 nohut alırım dıyorum 2-3 de penye tamamdır saırım :KK48: ay valla kredı kartı olsa bugun alısverıs cılgınlıgı var ustumde :KK45: ıyıkı yokmu desem napsam :KK45:

Bu aldıklarımın teslim tarihi 19-27si arası görünüyor ama ebebekten aldığım ürünler güya aynı gün kargodaydı daha çıkmamış yaaa :skandal: artık ne zaman gelecek Allah bilir

Ay canım öyle bişey varsa tabiki insan çok daha fazla dikkat eder. Dikkat et sen de yinede

Ay ben bazen eşimi anlamıyorum, işten geliyor adam pert aç susuz, yemeği yiyoruz. Yürüyüşe çıkıcaz ya, arkadaşları da çağırıyoruz, bi anda hiç o pert adam değil. Benim bahanemle arkadaşlar da yürüyüş yapıyor :halay:

2 tane almak istiyorum canım. 1 tanesiyle kurularken filan bi kaza oldu mesela :KK45: bazı şeylerde hemen yıkanamayabiliyor, ondan.

Aldıklarının resmini attın mı sen canım. Ben hatırlamıyoruuum

Normalde bu zamanlarda insan iyice salıyor kendini canım, sen bi de hamilesin hormonlar tavan, normal. Ama az kaldı Allahın izniyle doğum iznine :KK46:

Yok ben hep baştan beri diyorum ya canım. 8. 9. aylar fena olacak. Hele sen İstanbul gibi yerdesin bi de aracınız yok iyice zor. Kendimize eziyet gibi geliyor bana. Dediğin gibi şimdiden bile pertimiz çıkıyor.
Yalnız şunu fark ettim kaç gündür yürüyüş yapıyoruz ya belim daha iyi gibi. Bi de deniz sezonu başlasın oooooh :halay:

Sağol canım, daha iyisi senin bebişine ve diğer bebişlere inş. Sitesinde dokuma tekniğinden dolayı kalıplarının dar olduğu yazıyor zaten de, ben de burda joker mağazasında ürünlerini gördüm. Kıyafetlerini pek almayı düşünmüyorum ama işte böyle havlusuydu, battaniyesiydi alayım dedim. Kundak geçiyor o ikili aldığım normal ölçülerden çok daha küçük, bile bile aldım. Artık diğer battaniyeleri ebebek, pamidor ya da annemle alıcaz işte

Ay hiç sorma canım özellikle havlularına özendiğim için aldım. Eğer bu havlusunun ebatlarından memnun kalırsam, vizon renk bi havlusu daha var onu da alıcam. Bi de plaj havluları var çok şeker onlardan da alırım diyorum :21:

Umarım beğendiğin gibidir. Burada mağazası var bende gidip oradan bakarım fiyatlara bir.

Sonunda oldu kizlar cozunurlugu dusurmek zorunda kaldim :110:Bunlarda prensesimizin cicileri :nazar:Insallah saglikla giydirmek nasip olur:anne:

Eki Görüntüle 1839311
Selen_Ay Selen_Ay ay kuzum buldum buldum :halay: resmen hırs yaptım ne cok konusmusuz kızlar masallah 28 mayıstan berı 90-100 sayfa gelmısız :KK48: ama dedıgım gıbı resım baya kalıtesız oldu cozunurlugu dusurmeden yuklenmedı :işsiz:

ölçümler standart, nevresim 100-150, çarşaf 120-150, 2 adet yastık kılıfı 35-45, fiyatı 65TL+aynısından bir takım da hediyyeli. Kızlar için güzelleri var
hee olculer hepsıne oluyor o zaman :D bende yatagı 70*130 ve 60*120 falan oluyor ya nevresmde ona gore degısıyor mu dıyordum :) sen alıyormusun cnım

Selen-Ay almış bence, ben almadım, 2 tane yeter mi acaba yoksa 3 takım almak lazım? internetten bakıyorum da beğendiğim yok henüz, bir tane sarı, bir tane denizçi istiyorum, 3. ye karar vermedim

Ben 3 tane alacağım, 2 tane yeter aslında ama fazla olsun eksik olmasın mantığıyla 3tanede karar kıldım. :KK73:

B BirAnneBirEvlat [/USER] eşofmanını güle güle kullan internetten mi aldın gidip deneyip mi aldın bende internetten alayım diyorum da beden aklıma takıldı L mi M mi alsam birde iki farklı alternatif boyu var L ve R birisi kısa sanırım değil :anne:mi

daisy5 daisy5

Ben şuan 56 kilo 165 cm im. S beden R paça aldım, tam oldu, beli lastikli doğuma kadar giyerim çok rahat.

Günaydın cnm, senin söylediğin arabaydı 3,5 kiloluk. onu bu aralar pamidorda çok reklam ediyorlar. indirimle 200 küsüre geliyo dedi. yenidoğan için ben pek uygun görmedim, tam yatmıyo, bi de içinin ve tentesinin kumaşını sevmedim. Kapandığı zaman da dağılıyo gibi duruyo. tabii ki ben kendi tercihime göre baktım, uçak yolculuğu yapa biri gibi pinna'nı bagaja versen sağ salim geri alamazsın bence, sık kapanmıyor. ama bi kaç aylık bebekler için güzel araba, çok hafif. ben daha çok baby2go'nun proton modelini beğendim bir de internette luna modelini çok sevdim. Luna yokdu orda malesef. proton 7 kilo luna modeli 5.5. protonun içi daha sağlam duruyor, kumaşı falan gayet güzel, resmini atdım zaten karyola ile.
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için yakından görmediğim için özellikleri güzel gelmişti Ozaman en iyisi yakından görüp almak diğer modellerede bakayım ben eniyisi

hee olculer hepsıne oluyor o zaman :KK70: bende yatagı 70*130 ve 60*120 falan oluyor ya nevresmde ona gore degısıyor mu dıyordum :) sen alıyormusun cnım
Yok cnm almıyorum, inşallah öbürü ay alırım, bu ay alış verişi tamamladım:
Karyola
Uzun kollu çıt çıtlı body - 4 adet
İçliği olan üst zıbın - 2 adet
Su geçirmez alez - 1
Banyo havlusu - 1
Premium care paketi
Yetmez mi sence ?:KK71:

Ben ilk kızımın eksiklerine devam ediyorum kızlar. İkinciye henüz hiçbirşey almadım. Bizim pusetimiz hem puset hem oto koltuğu gibiydi içi baya genişti. Kızım 1 ay öncesine kadar onu kullanıyordu ama biraz daha yatar pozisyonda olduğu için arabada sıkılmaya başladı bizde yeni koltuk aldık.

Bu koltuğu aldım e bebekten 150 TL. 3 kademeli, bebek arabada uyuduğu zaman daha yatık pozisyonda, otururken daha dik pozisyonda ayarlayabiliyorsun. Kullanışlı, rahat, uygun.
lBYP-BASICSP16K_1.webp

lBYP-BASICSP16K_3.webp

Yok cnm almıyorum, inşallah öbürü ay alırım, bu ay alış verişi tamamladım:
Karyola
Uzun kollu çıt çıtlı body - 4 adet
İçliği olan üst zıbın - 2 adet
Su geçirmez alez - 1
Banyo havlusu - 1
Premium care paketi
Yetmez mi sence ?:KK71:
ooo daha ne olsun :KK48: masallah zaten baslı basına karyola bıle yeter :KK48: eksıklerın ne durumda :anne:

Bu tarz kendinden çoraplı pijamalar ve tulumlar var kızlar, ben kızımda çok kullandım. Normal ayaklı pijamalar ayakta hiç tutmuyor, bebeğin ayağı hiç sıcak kalmıyor. Ama bu çoraplılar daha sıkı olduğu için bebek hareket etse bile ayağında çıkmıyor daha sıcak tutuyor. Mağazada görürseniz mutlaka gözatın derim.

FRB4056BYZ-1447691379-1812650_1.webp
FRB4057BYZ-1447690976-45084196_1.webp
l15YBABKTST2229MIX_1.webp

ooo daha ne olsun :KK48: masallah zaten baslı basına karyola bıle yeter :KK48: eksıklerın ne durumda :anne:
eksik çok yaa, karyoladan kurtulduk ne ise ki :spor: inşallah önümüzdeki ay dolap + banyo şampuan bebe yağı falan+ nevresim alırım. aylara bölüyorum. Listem var aldıkça not alıyorum :dondurma: kiyafeti de her alış verişde bir şeyler alıyorum.

Bu tarz kendinden çoraplı pijamalar ve tulumlar var kızlar, ben kızımda çok kullandım. Normal ayaklı pijamalar ayakta hiç tutmuyor, bebeğin ayağı hiç sıcak kalmıyor. Ama bu çoraplılar daha sıkı olduğu için bebek hareket etse bile ayağında çıkmıyor daha sıcak tutuyor. Mağazada görürseniz mutlaka gözatın derim.

Eki Görüntüle 1846331 Eki Görüntüle 1846332 Eki Görüntüle 1846333
canım zaten ıcıne coraap gıydırılmelı dıye bılıyorum ayaklının ıcıne yanı :) bakalım artık deneyıp gorucez 0-3 ıcın baska tek alt almam ben

Eki Görüntüle 1846331 Eki Görüntüle 1846332 Eki Görüntüle 1846333
bu daha mantıklı, patikli tulum + zıbının altı 2-3 tane var. patiksiz alıyorum ben normalde. bunları nerden aldın sen? hatırlıyormusun?

eksik çok yaa, karyoladan kurtulduk ne ise ki :spor: inşallah önümüzdeki ay dolap + banyo şampuan bebe yağı falan+ nevresim alırım. aylara bölüyorum. Listem var aldıkça not alıyorum :dondurma: kiyafeti de her alış verişde bir şeyler alıyorum.
Ne guzel canım ya bır plan program yapmıssınız :KK49: ben yakınlarda magazalrda falan ındırım olur dıye oylece beklıyorum :KK48: bayram ve bayram sonrası ınsallah bızde hızlanırız kı artık hızlanmak lazım :KK45:

Back
X