Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
gecmis olsun canim. seker yuklemesi testi nasil bir islem bende 1 haftaya yaptiracagim nasil yapiliyor kan alinip biseyler iciliyirdu diye biliyorum tam bilgimde yok. ilk hamileliyimde yaptirmamistim hic
Teşekkür ederim 💕 önce kan alıyorlar aç tok farketmiyor sonra tadı asidi kaçmış camlica gazozu gibi bir içecek veriyor onu içiyorsun tam 1 saat boyunca efor sarfetmeden uyumadan bir şey yiyip içmeden bekliyorsun tekrar kan veriyorsun bu bekleme süresinde eğer kusarsaniz test iptal oluyor benim süreç böyleydi bazı yüksek değer çıkan kişilerden tekrar içecek içip tekrar kan vermeleri de istenebiliyor benden istemedi

Evet canım hatta doğum için ekimi görelim yeterli diyordu şimdi 25 ekimi rahat görürüz diyor bir de magnezyum verdi gece rahat uyursun dedi 🥰sen nasılsın var mı bir yaramazlık 💕
Çok sevindim canım darısı başıma olsun 😍🙏🏻 ben de ayakta kalmamaya çalışıyorum evden çıkmıyorum hiç operasyondan beri. Haftaya kontrolüm var onu bekliyorum 😍🙏🏻

Benimki de en basinda 10 kg ile tamamlayalim diyordu😆😆😆 komik ajdjdjfj
Ama gercekten kac kg aldigimi soranlara cvp verince sasiriyor herkes cunku sadece bir gobek var onumde eklenti gibi🤣 allah o konuda acidi herhalde diyorum, kollar yuz basenler filan ayni. Bununla avunuyorum😬
Doktorum max 15 kg ile doguma girme hedefini olsun korumataraftariydi en azindan onu basaririm umarim djdjd
Oh be bebeğim boşversene ben 24 e girdim hala +1 kilodayım. İştahsızlığım fazla porsiyonlarım az 😂 suyu 3/4 litre içiyorum ondan mı bilmem 😒 bebo güzel kilo alıyor ama ben sanki sağlıksızlıl hissi yaşıyormuşum gibi 😂

Günaydın kızlar 🌸 Benim göbek çevrem aşırı derecede tüylendi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Evet hatta doktora utanarak gidiyordum ben sormadan kendisi " Doğumdan sonra dökülecek merak etme " Demişti. Ben zaten bal kaymak ciltli biri değildim ama zaten tüylü bir yapım var maşallah iyice arttı🙈🙈

Evet hatta doktora utanarak gidiyordum ben sormadan kendisi " Doğumdan sonra dökülecek merak etme " Demişti. Ben zaten bal kaymak ciltli biri değildim ama zaten tüylü bir yapım var maşallah iyice arttı🙈🙈
Ben de doktora giderken utanıyordum. Eşim göbeğimi severken acaba içinden garipsiyor mudur diye düşünüyordum. Alt kısımlara jilet yaptım. Sonradan döküleceğini tahmin edemedim 🥲

Ben de doktora giderken utanıyordum. Eşim göbeğimi severken acaba içinden garipsiyor mudur diye düşünüyordum. Alt kısımlara jilet yaptım. Sonradan döküleceğini tahmin edemedim 🥲
Benim o kadar arttı ki döküleceğine ihtimal vermemiştim. Ben de göbek deliğimden aşağısına ağda yapıyorum ama üstte de çıktı. Bide hormonlardan mıdır nedir kaşımı bıyığımı alsam 2 güne çikiyor 🥲

Günaydın kızlar 🌸 Benim göbek çevrem aşırı derecede tüylendi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Ayy bende de oldu göbeğimde eşim bebeği severken bile utanıyorum ya artık agdayla alıyorum alt tarafını
Utanıyorum doktora giderken resmen dökülür alma dediler ama dayanamıyorum ben
Erkek bebek testesteron hormonu salgiliyor ondan tüylenme oluyor falan dediler ama benim eltimin iki kızı oldu onda da olmuş aynı şekilde

Çok sevindim canım darısı başıma olsun 😍🙏🏻 ben de ayakta kalmamaya çalışıyorum evden çıkmıyorum hiç operasyondan beri. Haftaya kontrolüm var onu bekliyorum 😍🙏🏻
İnşallah senin de çok güzel geçecek 🧿 🙏🏻 💕 bu arada drum bugün yazmış endokrinolojiye görün demiş şeker için sanırım diyet listesi ile düzenli ölçüm isteyecek

Oh be bebeğim boşversene ben 24 e girdim hala +1 kilodayım. İştahsızlığım fazla porsiyonlarım az 😂 suyu 3/4 litre içiyorum ondan mı bilmem 😒 bebo güzel kilo alıyor ama ben sanki sağlıksızlıl hissi yaşıyormuşum gibi 😂
Ay ne guzel ben zaten zaten istahli biriydim simdi iyice istahim top noktalarda🤣 +1 kg supermis 😍😍 bebis iyi buyudugu sürece sorun yok 🩵

Ayy bende de oldu göbeğimde eşim bebeği severken bile utanıyorum ya artık agdayla alıyorum alt tarafını
Utanıyorum doktora giderken resmen dökülür alma dediler ama dayanamıyorum ben
Erkek bebek testesteron hormonu salgiliyor ondan tüylenme oluyor falan dediler ama benim eltimin iki kızı oldu onda da olmuş aynı şekilde
Benimki de kız ve inanılmaz tüylendi şoktayım :( ağdayla alacağım ben de gitmeden doktora

Bebikoya dicem “seç, beğen, al yavrucuğum”, daha fazla seçenek de sunamayacağım kendisine. 🤣

Eklentiler

• IMG_7339.webp
    IMG_7339.webp
    156,9 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar güzel bir haftasonu diliyorum hepimize🌸
ayy benim yürüyüşlerim biraz farklılaştı bu hafta sanki ördek 🦆 gibiyim😂 20.haftadayım fazla bir kiloda da değilim ama anlatabildim inşallah. benim gibi olan var mı aranızda?

Kızlar güzel bir haftasonu diliyorum hepimize🌸
ayy benim yürüyüşlerim biraz farklılaştı bu hafta sanki ördek 🦆 gibiyim😂 20.haftadayım fazla bir kiloda da değilim ama anlatabildim inşallah. benim gibi olan var mı aranızda?
Olmaz olur mu😂🤗 2-3 haftadir oyleyim hissediyorum zaten bacaklarim istesem de cok net kapanmiyor eskisi gibi ahdjdj. Gecen gun esim de anlayip dile getirince teshisi koydum, meshur gebe yuruyusu yuklenmis paytak paytak🐣

Olmaz olur mu😂🤗 2-3 haftadir oyleyim hissediyorum zaten bacaklarim istesem de cok net kapanmiyor eskisi gibi ahdjdj. Gecen gun esim de anlayip dile getirince teshisi koydum, meshur gebe yuruyusu yuklenmis paytak paytak🐣
Ben oturup kalkarken de baya yavaş kalkıyorum kasik agrimdan dolayı herseyim yavaş 😆

Back
X